Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Mesaj gönderen 4thEspada »

Sonne yazdı: 12 Nis 2020 09:07
melihbey yazdı: 12 Nis 2020 01:13
Burak8154 yazdı: 12 Nis 2020 00:50
melihbey yazdı: 12 Nis 2020 00:43
Burak8154 yazdı: 11 Nis 2020 23:52 11bin küsür bonoyu hakkınla kastın öyle mi ? daha neler .....
Aynı şekilde 9800 bonom kayboldu tamamen hakkımla kastım millete iftira atmakla vakit kaybedeceğinize gidin uğraşın sizin de olsun.
iftira atmaya ihtiyacım yok senelerdir bu oyunu oynarım herşeye sahibim fakat hiç 10binlerce bonom olmadı toplasam 150 tane ancak var. nasıl oluyorda alın terinle o kadar kasabiliyorsun şaşırtıcı. ben şahsen bunları yemiyorum , yiyenlere anlatırsın derdini ...

Oyunda çok kısıtlı bir kitlenin bileceği anlayabileceği birşey var stokçuluk... Yıllardır biriktirdiğin çer çöp madenlerin fiyatı 200milyon olursa bırak 9800'ü 98000 bonon bile olabilir. Sadece tulyum al sat ile günde 500 600 bono kar edebiliyorum. Beceremiyorsanız iftira atmayın bari k.gelsin.
İyi de bu derenin suyu nereden geliyor o önemli Tulyum'u 50m den alırsın anlarımda o 50m'yi nasıl yapıyorsun ? Karaköyün ilk zamanları Painite 20-30m arasında idi. Şimdi 250 300m arası. Alanlar nasıl alıyor bunu. Hadi onuda geçtim O para ellerine nasıl geçiyor o önemli. Tek tek fanatik kesip düşen torbaları işportaya satıp kazanılmadı ya bu para.
Birileri baştan bu işi yaptı ve kopyaları tüm sunucuya dağıttı ya ipin ucu kaçtı şimdi herkeste bono olduğu için düşün ki bir koni çiçeği en az 100m’ye satarsın yönetim çok fazla dokunamıyor çünkü kimi bankayacaksın adamın bir suçu yokki 100 m işte satıyor alıyor parasını ben bile 1 hafta madene yattım 4,5 t kastım mesela böyle yaptım parayı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

4thEspada yazdı: 12 Nis 2020 09:16
melihbey yazdı: 12 Nis 2020 00:43

Aynı şekilde 9800 bonom kayboldu tamamen hakkımla kastım millete iftira atmakla vakit kaybedeceğinize gidin uğraşın sizin de olsun.
iftira atmaya ihtiyacım yok senelerdir bu oyunu oynarım herşeye sahibim fakat hiç 10binlerce bonom olmadı toplasam 150 tane ancak var. nasıl oluyorda alın terinle o kadar kasabiliyorsun şaşırtıcı. ben şahsen bunları yemiyorum , yiyenlere anlatırsın derdini ...

Oyunda çok kısıtlı bir kitlenin bileceği anlayabileceği birşey var stokçuluk... Yıllardır biriktirdiğin çer çöp madenlerin fiyatı 200milyon olursa bırak 9800'ü 98000 bonon bile olabilir. Sadece tulyum al sat ile günde 500 600 bono kar edebiliyorum. Beceremiyorsanız iftira atmayın bari k.gelsin.
İyi de bu derenin suyu nereden geliyor o önemli Tulyum'u 50m den alırsın anlarımda o 50m'yi nasıl yapıyorsun ? Karaköyün ilk zamanları Painite 20-30m arasında idi. Şimdi 250 300m arası. Alanlar nasıl alıyor bunu. Hadi onuda geçtim O para ellerine nasıl geçiyor o önemli. Tek tek fanatik kesip düşen torbaları işportaya satıp kazanılmadı ya bu para.
Birileri baştan bu işi yaptı ve kopyaları tüm sunucuya dağıttı ya ipin ucu kaçtı şimdi herkeste bono olduğu için düşün ki bir koni çiçeği en az 100m’ye satarsın yönetim çok fazla dokunamıyor çünkü kimi bankayacaksın adamın bir suçu yokki 100 m işte satıyor alıyor parasını ben bile 1 hafta madene yattım 4,5 t kastım mesela böyle yaptım parayı

Aynen öyle burda suçlu olan parası olan değil o madene o değerin biçilmesine sebep olan kopyacılar. Ben oyunu karaköy ilk geldiğinde bırakmıştım o zaman nakit her zaman iyidir düşüncesiyle elimde ne var ne yok satmış kenara 3.5 t kadar bir para koymuştum yaklaşık 3 ay önce oyuna yeniden başladığımda zamanında 11 tane m1 alabildiğim paraya 1 tane m1 alamadığımı gördüm, anka sunucusunda ki karakterime yüzde 60 sarraf artırıcı çektim 1 ayda totalde 100 küsür olucak şekilde sibir ve akik çektim. Bu sibir ve akiklerin fiyatı 200m bunların her bir al satında yüzde 20 kar payı koysam 30T gibi bir para yapar, gerisi çok basit çarı eminönüne aktarıyosun. Adamın tekini 8m den sattığı toplu tulyumları alıyosun(çünkü 1 er 2 şer alsan adam 15 bono diyor.) Tulyum en rahat satılan maden olduğu için hepsini 13 bonodan satıyorum. tulyum başına yüzde 35 civarında kar ediyosun. ki bu sadece bir maden özelindeki karımız oluyor. Burda abartılacak şaşalı gelecek birşey yok fazla abartıyosunuz. MET 23 25T arkadaşlar 25T sadece şu bile ne kadar mantıksız konuştuğunuzu göstercek cinsten bişey :)

9800 bonomun kaybolduğu günün sabahında çantamda 13000 bono vardı arkadaşlar ve en az onun 2 katı değerinde maden stoğu bunların hiçbirinde 1 gram haksız kazanç mevcut değildi.Karakterimi başka sunucuya aktaracağımdan ötürü o gün çip barut martian felan toplayıp parayı 9800 bonoya kadar erittim yani eritmesem 4000 bonom daha hiç olacaktı.

Desteğe yazdım yardımcı olamayız dediler. Etkinlikle Nerull'u bizzat görünce kendisine söyledim, Not aldığını kontrol edeceğini söyledi geri dönüşte bulunulmadı. Destekten cevap bekliyorum. Zaten kopya yapan biri olsak desteğe hesabımı inceleyin demeyiz. Geriye dönük alışveriş hareketleri incelense kopya yaptığımız ortaya çıkar hesabımızdan oluruz. İşin özü
sizin şöylediğiniz şuna benziyor; Bir tane Range Rover 1 milyon lira, ee ben aylık 2500 lira alıyorum o zaman bu Range rover'e binen kesin çalmıştır. aksi taktirde alacak paraya sahip olamaz:D

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

şu an burada bize kopya muamelesi yapan insanlar bu işi yapıyor bence. Ben daha farklı bişe düşünemiyorum.
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen umutiraker »

Ya siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına, sabah 6 ile 10 arası eminönünde karaköyde maden başında dolaşayım 1 ay arttırıcıyla 100 t yaparım yahu 5 tane koni çiçeği 1t ediyor zaten. 30-40 t para verin 1 haftada %50 kar ettiririm size bunu. Adam yazmış 13 yıldır oynuyorum 150 bonom var. Kardeşim gel bugun ben bi çar açıyım 0 dan sende yanımda dur, 1 haftada sana 500-600 bono yaparım. Yapamıyosan senin suçun. Eminönünde şuan met 2 3 ün fiyatı 30t yani 3000 bono, birisinde 15-20 bin bono olması onu kopyacı mı yapıyor? Yahu besbelli, kopyacı adam banlanır. Bu adamın parasını almışlar , bu adam kopya yapmamış, kopyacı birinden bi ürün almış. Yani olay şuraya çıkıyor. Biz oyunda ki geri sarmayı - yani kopyacılığı - önleyemiyoruz, sizde kimin kopyacı kimin kopyacı olmadığını tahmin ederek alışveriş yapın yada yapmayın, yoksa paranızı sileriz. Arkadaşlar ben oyuna 3 sene ara vermiştim 25 gün önce falan başladım. Bırakırken çantamda bulunan parayla maden toplayıp bırakmıştım, oyuna geldiğimde 1000 küsur çıban çiçeği, 100 küsur koni çiçeği, 100 küsur mavi topaz, 100 küsur koyu mavi lapis , akik, kripraz, apa gibi bir takım madenlerin olduğunu farkettim. Piyasanın farkına vardığımda özellikle koniyle bile iyi bi miktar paramın olduğunu farkettim. Velhasıl şuraya varmak istiyorum, 49 dan 59 a kasarken insanlar 59 level olmadığım için, üzerimde kıyamet itemler olduğu için bana ürün satmadılar ya inanabiliyor musunuz ? İlk başta onlara kızmıştım ama şimdi hepsini anlayışla karşılıyorum. 30-40 t parayı 1 ayda çevirerek alıp satarak üreterek 2 ye katlayabilirsiniz ve sadece 90-100 t paranız olduğunu için paranız silinebilir. Faturasını yansıtabilirim, 1-7 nisan arasında çektiğim akçe faturası 500 küsur tl. bu parayla yaklaşık 80 bin akçe çekebilirsiniz. O akçelerle tanesi yaklaşık 400 akçeye Martian çekebilirsiniz ki piyasası yaklaşık 40 bono Eminönünde.80 bin akçeye 200 tane Martian çekip satarsanız 8000 bin bononuz olur yani 80t. Yani o yüzden size diyorum ki, insanları hırsız kopyacı ilan etmeye ne hakkınız var nede gücünüz yeter. Burda bunu yapan insanların ceremesini emeğini veya parasını veren insanlar çekmek zorunda değil. Pluslu karakterler oyuna kesintisiz girebilir diyip herkese plus aldırıp sonra sunucu dolu (plus+standar) lütfen başka sunucu deneyiniz demeye benzemez hak yemek. Sorgulancak biri varsa önce oyunun hatasını düzeltmeyi beceremeyip üstüne emek veren insanların emeklerini hiçe sayan yönetimin ve ona yeteri kaynağı ve desteği sağlamayan tt 'nin suçudur. Ben hırsızlığa yeltendiysem eğer araştırılsın, param alınmasın. Beni banlayın. Banlayamıyorsanız paramı geri verin.
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen umutiraker »

Gerçekten anlamsız bir durum.
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

umutiraker yazdı: 13 Nis 2020 01:45 Ya siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına, sabah 6 ile 10 arası eminönünde karaköyde maden başında dolaşayım 1 ay arttırıcıyla 100 t yaparım yahu 5 tane koni çiçeği 1t ediyor zaten. 30-40 t para verin 1 haftada %50 kar ettiririm size bunu. Adam yazmış 13 yıldır oynuyorum 150 bonom var. Kardeşim gel bugun ben bi çar açıyım 0 dan sende yanımda dur, 1 haftada sana 500-600 bono yaparım. Yapamıyosan senin suçun. Eminönünde şuan met 2 3 ün fiyatı 30t yani 3000 bono, birisinde 15-20 bin bono olması onu kopyacı mı yapıyor? Yahu besbelli, kopyacı adam banlanır. Bu adamın parasını almışlar , bu adam kopya yapmamış, kopyacı birinden bi ürün almış. Yani olay şuraya çıkıyor. Biz oyunda ki geri sarmayı - yani kopyacılığı - önleyemiyoruz, sizde kimin kopyacı kimin kopyacı olmadığını tahmin ederek alışveriş yapın yada yapmayın, yoksa paranızı sileriz. Arkadaşlar ben oyuna 3 sene ara vermiştim 25 gün önce falan başladım. Bırakırken çantamda bulunan parayla maden toplayıp bırakmıştım, oyuna geldiğimde 1000 küsur çıban çiçeği, 100 küsur koni çiçeği, 100 küsur mavi topaz, 100 küsur koyu mavi lapis , akik, kripraz, apa gibi bir takım madenlerin olduğunu farkettim. Piyasanın farkına vardığımda özellikle koniyle bile iyi bi miktar paramın olduğunu farkettim. Velhasıl şuraya varmak istiyorum, 49 dan 59 a kasarken insanlar 59 level olmadığım için, üzerimde kıyamet itemler olduğu için bana ürün satmadılar ya inanabiliyor musunuz ? İlk başta onlara kızmıştım ama şimdi hepsini anlayışla karşılıyorum. 30-40 t parayı 1 ayda çevirerek alıp satarak üreterek 2 ye katlayabilirsiniz ve sadece 90-100 t paranız olduğunu için paranız silinebilir. Faturasını yansıtabilirim, 1-7 nisan arasında çektiğim akçe faturası 500 küsur tl. bu parayla yaklaşık 80 bin akçe çekebilirsiniz. O akçelerle tanesi yaklaşık 400 akçeye Martian çekebilirsiniz ki piyasası yaklaşık 40 bono Eminönünde.80 bin akçeye 200 tane Martian çekip satarsanız 8000 bin bononuz olur yani 80t. Yani o yüzden size diyorum ki, insanları hırsız kopyacı ilan etmeye ne hakkınız var nede gücünüz yeter. Burda bunu yapan insanların ceremesini emeğini veya parasını veren insanlar çekmek zorunda değil. Pluslu karakterler oyuna kesintisiz girebilir diyip herkese plus aldırıp sonra sunucu dolu (plus+standar) lütfen başka sunucu deneyiniz demeye benzemez hak yemek. Sorgulancak biri varsa önce oyunun hatasını düzeltmeyi beceremeyip üstüne emek veren insanların emeklerini hiçe sayan yönetimin ve ona yeteri kaynağı ve desteği sağlamayan tt 'nin suçudur. Ben hırsızlığa yeltendiysem eğer araştırılsın, param alınmasın. Beni banlayın. Banlayamıyorsanız paramı geri verin.
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum bana destekten gelen yanıtta bonolarımın kaybolduğu tarhite bonolarımın saat 19 da karşılıklı alışveriş ile el değiştirdiği söylendi. Lakin bundan 4 saat sonra karakterime girdiğimde bonolarım orda duruyordu. Büyük ihtimalle yaptığım son alışverşin kaydını bana yazarak işten sıyrılmaya çalışıldı. Ve dediğiniz gibi bonolarımız bile isteye silindi. Zaten şuan oyunda benim elimde 1 tane bile kopya ile elde edilmiş bono materyal yoktur diyen yalan söylüyodur.(Kasten yapılan kopyadan bahsetmiyorum.) Bu pislik heryere bulaştı. Aradan rastgele kurbanlar seçilip bonusu siliniyor. Ya herkesin bonosunu silin ya da aradan seçmece karpuz gibi ayıklayıp bizi mağdur etmeyin.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
WeYCeL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen WeYCeL »

Kusura bakmayın ama yaptığınız yorumlar insanı irite ediyor.:) Yani 11 bin bono çok büyük bir mebla değil bu piyasaya göre 4 5 tane tık üret parası hala 4 zırh 4 silahı olmayan mı kaldı. Ben konuyu açan arkadaşı tanımam ama yargısız infaz yapıyorsunuz. 11 bin bonuyu yapamayan arkadaşların kusuru o bence:)
ENFAL

ENFALII

TOXİC

GÖLGE HARAMİLERİ
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

WeYCeL yazdı: 13 Nis 2020 07:06 Kusura bakmayın ama yaptığınız yorumlar insanı irite ediyor.:) Yani 11 bin bono çok büyük bir mebla değil bu piyasaya göre 4 5 tane tık üret parası hala 4 zırh 4 silahı olmayan mı kaldı. Ben konuyu açan arkadaşı tanımam ama yargısız infaz yapıyorsunuz. 11 bin bonuyu yapamayan arkadaşların kusuru o bence:)
Dostum zaten bunlar oyun6-7 sene önce bırakan insanlar. O yüzden çok kayda almıyoruz. :)
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

melihbey yazdı: 12 Nis 2020 12:45
4thEspada yazdı: 12 Nis 2020 09:16

Aynen öyle burda suçlu olan parası olan değil o madene o değerin biçilmesine sebep olan kopyacılar. Ben oyunu karaköy ilk geldiğinde bırakmıştım o zaman nakit her zaman iyidir düşüncesiyle elimde ne var ne yok satmış kenara 3.5 t kadar bir para koymuştum yaklaşık 3 ay önce oyuna yeniden başladığımda zamanında 11 tane m1 alabildiğim paraya 1 tane m1 alamadığımı gördüm, anka sunucusunda ki karakterime yüzde 60 sarraf artırıcı çektim 1 ayda totalde 100 küsür olucak şekilde sibir ve akik çektim. Bu sibir ve akiklerin fiyatı 200m bunların her bir al satında yüzde 20 kar payı koysam 30T gibi bir para yapar, gerisi çok basit çarı eminönüne aktarıyosun. Adamın tekini 8m den sattığı toplu tulyumları alıyosun(çünkü 1 er 2 şer alsan adam 15 bono diyor.) Tulyum en rahat satılan maden olduğu için hepsini 13 bonodan satıyorum. tulyum başına yüzde 35 civarında kar ediyosun. ki bu sadece bir maden özelindeki karımız oluyor. Burda abartılacak şaşalı gelecek birşey yok fazla abartıyosunuz. MET 23 25T arkadaşlar 25T sadece şu bile ne kadar mantıksız konuştuğunuzu göstercek cinsten bişey :)

9800 bonomun kaybolduğu günün sabahında çantamda 13000 bono vardı arkadaşlar ve en az onun 2 katı değerinde maden stoğu bunların hiçbirinde 1 gram haksız kazanç mevcut değildi.Karakterimi başka sunucuya aktaracağımdan ötürü o gün çip barut martian felan toplayıp parayı 9800 bonoya kadar erittim yani eritmesem 4000 bonom daha hiç olacaktı.

Desteğe yazdım yardımcı olamayız dediler. Etkinlikle Nerull'u bizzat görünce kendisine söyledim, Not aldığını kontrol edeceğini söyledi geri dönüşte bulunulmadı. Destekten cevap bekliyorum. Zaten kopya yapan biri olsak desteğe hesabımı inceleyin demeyiz. Geriye dönük alışveriş hareketleri incelense kopya yaptığımız ortaya çıkar hesabımızdan oluruz. İşin özü
sizin şöylediğiniz şuna benziyor; Bir tane Range Rover 1 milyon lira, ee ben aylık 2500 lira alıyorum o zaman bu Range rover'e binen kesin çalmıştır. aksi taktirde alacak paraya sahip olamaz:D
Bizim hangi lafımız mantıksız anlamadım?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lexoqe yazdı: 11 Nis 2020 17:33 Boşuna aynı şeyleri tekrarlıyoruz. Oyundakiler diyorum ki bonom silinmiş, alışırsın diyorlar. PM geliyor " sende kopya yap çıkar zararınız" diye. Yani şu samimiyette ki yönetici ve oyuncularla daha nereye kadar ilerler ki ?
Çözüm odaklı yaklaşan kimse yok. Herkes kendi derdinde
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Sohbet” sayfasına dön