Zamanında diyorsunhighvoltaj yazdı: ↑11 Nis 2020 18:38Zamanında örs yapamayacak neferlere bak sen duy bunları nerull duy adamlar tevazudan oyun oynuyorlar isteseler yeni bir oyun açacak para kopyalamışlar hala diyorsunuzki biz suçsusuz bonomu verin.Ah bir zwartan olacaktı degil 1t çantanızda 10 binle dolaşacak adamlarsınız.Akdedex yazdı: ↑11 Nis 2020 14:49Konuya 4-5 adet cevap vermişsiniz ama ne demek istediğiniz veya amacınız hiçbirinde belli değil hatta yok. İnsanlar sıkıntılarını paylaşıyor sulandıracaksanız kendi başlığını açın lütfen.highvoltaj yazdı: ↑08 Nis 2020 03:21 Paradan 6 sıfır atılsın belediye seçimlerinde reyim nihat dayıyadır.
Ayrıca her para kazanana kopyacı demekten bıkmadınız. 1500 bonoya Halley ceket reçetesi satılıyor sunucumda. üretimiyle 3000 bono tutuyor. Adamın kasasında 4 adet ceket parası var totalde, sunucuyu sırtlamış diyorsunuz. Senelerdir oynayıp bu paraları yapamayanlar arkadaşı kıskanacaklarına kendileri için bir kafa patlatsınlar. 2 aydır oynuyorum 5.000 bono param var, al sat yaparak günde 700 bonodan fazla para kazanıyorum. İstemeden 40 bono kopyaladım bir kere oyun geri sarınca, kopya parayı hemen yere attım korkumdan. Ona rağmen her alışverişte kopya bono mu aldım acaba diye tereddüte düşüp karakterim için endişeleniyorum ama yapacak bir şey var mı? Yok. 1 t' lik alışverişi nakit yapacak var mı? yok. O zaman insanların emeğine yazık olmaya devam edecek.![]()
Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
Benim arkadaşım günlerce kp kasıyor. Çağrı 3 bastı. Eminönüne getirip 50t fiyata sattı. 3. Gün bonolar gitmiş. Sen gelmiş burada bana kopyacı muamelesi yapıyorsun.))
- highvoltaj
- İskele Babası
Benim için oyun 1 nisan 2007 de bitmişti yegenim şimdi koşturmuyoruz.Lexoqe yazdı: ↑11 Nis 2020 19:52Zamanında diyorsunhighvoltaj yazdı: ↑11 Nis 2020 18:38Zamanında örs yapamayacak neferlere bak sen duy bunları nerull duy adamlar tevazudan oyun oynuyorlar isteseler yeni bir oyun açacak para kopyalamışlar hala diyorsunuzki biz suçsusuz bonomu verin.Ah bir zwartan olacaktı degil 1t çantanızda 10 binle dolaşacak adamlarsınız.Akdedex yazdı: ↑11 Nis 2020 14:49Konuya 4-5 adet cevap vermişsiniz ama ne demek istediğiniz veya amacınız hiçbirinde belli değil hatta yok. İnsanlar sıkıntılarını paylaşıyor sulandıracaksanız kendi başlığını açın lütfen.highvoltaj yazdı: ↑08 Nis 2020 03:21 Paradan 6 sıfır atılsın belediye seçimlerinde reyim nihat dayıyadır.
Ayrıca her para kazanana kopyacı demekten bıkmadınız. 1500 bonoya Halley ceket reçetesi satılıyor sunucumda. üretimiyle 3000 bono tutuyor. Adamın kasasında 4 adet ceket parası var totalde, sunucuyu sırtlamış diyorsunuz. Senelerdir oynayıp bu paraları yapamayanlar arkadaşı kıskanacaklarına kendileri için bir kafa patlatsınlar. 2 aydır oynuyorum 5.000 bono param var, al sat yaparak günde 700 bonodan fazla para kazanıyorum. İstemeden 40 bono kopyaladım bir kere oyun geri sarınca, kopya parayı hemen yere attım korkumdan. Ona rağmen her alışverişte kopya bono mu aldım acaba diye tereddüte düşüp karakterim için endişeleniyorum ama yapacak bir şey var mı? Yok. 1 t' lik alışverişi nakit yapacak var mı? yok. O zaman insanların emeğine yazık olmaya devam edecek.![]()
milletin parası değerlendi. Ama ne hikmetse zenginler daha çok zengin fakir ise daha fakir oldu. Bence sen bu oyunu oynamıyorsun.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
O zaman çok konuşmahighvoltaj yazdı: ↑11 Nis 2020 22:16Benim için oyun 1 nisan 2007 de bitmişti yegenim şimdi koşturmuyoruz.Lexoqe yazdı: ↑11 Nis 2020 19:52Zamanında diyorsunhighvoltaj yazdı: ↑11 Nis 2020 18:38Zamanında örs yapamayacak neferlere bak sen duy bunları nerull duy adamlar tevazudan oyun oynuyorlar isteseler yeni bir oyun açacak para kopyalamışlar hala diyorsunuzki biz suçsusuz bonomu verin.Ah bir zwartan olacaktı degil 1t çantanızda 10 binle dolaşacak adamlarsınız.Akdedex yazdı: ↑11 Nis 2020 14:49Konuya 4-5 adet cevap vermişsiniz ama ne demek istediğiniz veya amacınız hiçbirinde belli değil hatta yok. İnsanlar sıkıntılarını paylaşıyor sulandıracaksanız kendi başlığını açın lütfen.highvoltaj yazdı: ↑08 Nis 2020 03:21 Paradan 6 sıfır atılsın belediye seçimlerinde reyim nihat dayıyadır.
milletin parası değerlendi. Ama ne hikmetse zenginler daha çok zengin fakir ise daha fakir oldu. Bence sen bu oyunu oynamıyorsun.
11bin küsür bonoyu hakkınla kastın öyle mi ? daha neler .....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Aynı şekilde 9800 bonom kayboldu tamamen hakkımla kastım millete iftira atmakla vakit kaybedeceğinize gidin uğraşın sizin de olsun.
Karaköy
Ultron
Megatron
iftira atmaya ihtiyacım yok senelerdir bu oyunu oynarım herşeye sahibim fakat hiç 10binlerce bonom olmadı toplasam 150 tane ancak var. nasıl oluyorda alın terinle o kadar kasabiliyorsun şaşırtıcı. ben şahsen bunları yemiyorum , yiyenlere anlatırsın derdini ...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Oyunda çok kısıtlı bir kitlenin bileceği anlayabileceği birşey var stokçuluk... Yıllardır biriktirdiğin çer çöp madenlerin fiyatı 200milyon olursa bırak 9800'ü 98000 bonon bile olabilir. Sadece tulyum al sat ile günde 500 600 bono kar edebiliyorum. Beceremiyorsanız iftira atmayın bari k.gelsin.
Karaköy
Ultron
Megatron
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim kime anlatıyorsun boşver.melihbey yazdı: ↑12 Nis 2020 01:13
Oyunda çok kısıtlı bir kitlenin bileceği anlayabileceği birşey var stokçuluk... Yıllardır biriktirdiğin çer çöp madenlerin fiyatı 200milyon olursa bırak 9800'ü 98000 bonon bile olabilir. Sadece tulyum al sat ile günde 500 600 bono kar edebiliyorum. Beceremiyorsanız iftira atmayın bari k.gelsin.
İyi de bu derenin suyu nereden geliyor o önemli Tulyum'u 50m den alırsın anlarımda o 50m'yi nasıl yapıyorsun ? Karaköyün ilk zamanları Painite 20-30m arasında idi. Şimdi 250 300m arası. Alanlar nasıl alıyor bunu. Hadi onuda geçtim O para ellerine nasıl geçiyor o önemli. Tek tek fanatik kesip düşen torbaları işportaya satıp kazanılmadı ya bu para.melihbey yazdı: ↑12 Nis 2020 01:13