anlamıyorum
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
anlamıyorum
şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Re: anlamıyorum
Birşey çoğalırsa değeri de anlamı da kaybolur. Oyunda da kopyalama başını alıp gittiği için para çoğaldı. Maalesef erken müdahale edilmediği/edilemediği için bu çoğalmanın önüne geçilmedi. Oyunda da para çoğaldığından değeri kalmadı. Yani şu an 100m eskiye göre 10m değerinde. Az çok ticaret yaparak oyundan zevk alan oyuncularda bu piyasalar yüzünden oyundan zevk alamaz oldu. Son söz olarak “hayırlısı ne ise yakın zamanda o olsun” demekten birşey kalmıyor maalesef.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
kısacası tansu çiller devalüasyonu olduARGOS yazdı: ↑21 Ağu 2019 15:12 Birşey çoğalırsa değeri de anlamı da kaybolur. Oyunda da kopyalama başını alıp gittiği için para çoğaldı. Maalesef erken müdahale edilmediği/edilemediği için bu çoğalmanın önüne geçilmedi. Oyunda da para çoğaldığından değeri kalmadı. Yani şu an 100m eskiye göre 10m değerinde. Az çok ticaret yaparak oyundan zevk alan oyuncularda bu piyasalar yüzünden oyundan zevk alamaz oldu. Son söz olarak “hayırlısı ne ise yakın zamanda o olsun” demekten birşey kalmıyor maalesef.

- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Haklısın,NouzaR yazdı: ↑21 Ağu 2019 14:40 şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı
Benim bildiğim kadarı ile mal çoğalınca fiyatları düşer velakin Eminönü'de örnek vereyim sahih erg'ten çok, kopya erg olmasına rağmen hala durmadan fiyatı uçuyor.
Milletin düşüncesi şu; Bende 4 tane erg var, millet zaten kopya para yapıyor. Beleşten gelen para.. Erg'i 70m'ye vereceğime 200m'ye veririm diye kalas düşencesinde malesef.
Yazık!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Oyunda para bir şeye yaramıyor artık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
- Salgın Koruyucusu
-Abi erg var mı?
+Var.
-Ne kadar?
+500m
-500m yerine çokonat vereyim?
+Olur.
+Var.
-Ne kadar?
+500m
-500m yerine çokonat vereyim?
+Olur.
Büyük Burhan.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Kimse kusura bakmasın da zamanında çektiğim her maden için yüksek fiyat söylerim. En azından kopya yapıp haksız kazanç sağlamıyor, karşımdakini banlatmıyorum. Zaten doğal ürünler pahalı olur ucuz değil.Esadullah yazdı: ↑26 Ağu 2019 20:18Haklısın,NouzaR yazdı: ↑21 Ağu 2019 14:40 şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı
Benim bildiğim kadarı ile mal çoğalınca fiyatları düşer velakin Eminönü'de örnek vereyim sahih erg'ten çok, kopya erg olmasına rağmen hala durmadan fiyatı uçuyor.
Milletin düşüncesi şu; Bende 4 tane erg var, millet zaten kopya para yapıyor. Beleşten gelen para.. Erg'i 70m'ye vereceğime 200m'ye veririm diye kalas düşencesinde malesef.
Yazık!