anlamıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

anlamıyorum

Mesaj gönderen NouzaR »

şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Re: anlamıyorum

Mesaj gönderen ARGOS »

Birşey çoğalırsa değeri de anlamı da kaybolur. Oyunda da kopyalama başını alıp gittiği için para çoğaldı. Maalesef erken müdahale edilmediği/edilemediği için bu çoğalmanın önüne geçilmedi. Oyunda da para çoğaldığından değeri kalmadı. Yani şu an 100m eskiye göre 10m değerinde. Az çok ticaret yaparak oyundan zevk alan oyuncularda bu piyasalar yüzünden oyundan zevk alamaz oldu. Son söz olarak “hayırlısı ne ise yakın zamanda o olsun” demekten birşey kalmıyor maalesef.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

ARGOS yazdı: 21 Ağu 2019 15:12 Birşey çoğalırsa değeri de anlamı da kaybolur. Oyunda da kopyalama başını alıp gittiği için para çoğaldı. Maalesef erken müdahale edilmediği/edilemediği için bu çoğalmanın önüne geçilmedi. Oyunda da para çoğaldığından değeri kalmadı. Yani şu an 100m eskiye göre 10m değerinde. Az çok ticaret yaparak oyundan zevk alan oyuncularda bu piyasalar yüzünden oyundan zevk alamaz oldu. Son söz olarak “hayırlısı ne ise yakın zamanda o olsun” demekten birşey kalmıyor maalesef.
kısacası tansu çiller devalüasyonu oldu
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

oyundan 6 sıfırı atmanın vakti geldi
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

mstfmrt yazdı: 21 Ağu 2019 22:04 oyundan 6 sıfırı atmanın vakti geldi
Kesinlikle!
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

NouzaR yazdı: 21 Ağu 2019 14:40 şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı
Haklısın,
Benim bildiğim kadarı ile mal çoğalınca fiyatları düşer velakin Eminönü'de örnek vereyim sahih erg'ten çok, kopya erg olmasına rağmen hala durmadan fiyatı uçuyor.

Milletin düşüncesi şu; Bende 4 tane erg var, millet zaten kopya para yapıyor. Beleşten gelen para.. Erg'i 70m'ye vereceğime 200m'ye veririm diye kalas düşencesinde malesef.

Yazık!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Oyunda para bir şeye yaramıyor artık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
NeWTRouBLe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NeWTRouBLe »

-Abi erg var mı?
+Var.
-Ne kadar?
+500m
-500m yerine çokonat vereyim?
+Olur.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Büyük Burhan.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Esadullah yazdı: 26 Ağu 2019 20:18
NouzaR yazdı: 21 Ağu 2019 14:40 şimdi bir buji nasıl 200m edebilir kim açıklayacak acaba veya barut nolmus bu oyuna 1 senedir girmiyodum.Sadece sattığım bujilerle 2 t para yaptım ama hic bi ise yaramıyor. tek item ensari zirha adam 400m diyor öhhh.Noldu buna paramiz deger mi kaybetti.Ayrica zaten bonolarda yok nasıl alisveris yapicaz anlamıyorum.Yonetim cok sıkıntılı
Haklısın,
Benim bildiğim kadarı ile mal çoğalınca fiyatları düşer velakin Eminönü'de örnek vereyim sahih erg'ten çok, kopya erg olmasına rağmen hala durmadan fiyatı uçuyor.

Milletin düşüncesi şu; Bende 4 tane erg var, millet zaten kopya para yapıyor. Beleşten gelen para.. Erg'i 70m'ye vereceğime 200m'ye veririm diye kalas düşencesinde malesef.

Yazık!
Kimse kusura bakmasın da zamanında çektiğim her maden için yüksek fiyat söylerim. En azından kopya yapıp haksız kazanç sağlamıyor, karşımdakini banlatmıyorum. Zaten doğal ürünler pahalı olur ucuz değil.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön