M1 - Y2 Satanlar Hele bi Gelin Hele

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: M1 - Y2 Satanlar Hele bi Gelin Hele

Mesaj gönderen Mars »

Böyle saçmalık olamaz ulan yeni bölüm gelecek diye bütü tısımlarımı piyasa düşükke sattıydım. Şimdi ise uçmuş millet böyle yaparlarsa oyunda adam kalmıcak eski ful çeken sunucum artık bomboş. Artık kendi kendilerine alırlar kendi kendilerine satarlar. :) Okadar pişman oldum ki bütün tılsımlarıma sattıma şimdi nabıcam hiç bi fikrim yok ucuza satıp pahalıyada almam. Baktım piyasa yüksek çarları satışa sunar geçerim. :)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

qalanoth yazdı: 27 Şub 2018 21:53 Kimsenin aldığı yok boş yapıyolar.
Katılıyorum .
SalurBeyi yazdı: 27 Şub 2018 21:55 ''Güncelleme geliyor, piyasayı yükseltmek lazım.'' düşüncesi.

2,5m'den peptit satılır yazdığımda 1m'den sınırsız alırım diyenler ile aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.
Bence de böyle bi düşünce var . Dediğin gibi öyle kişileri de bizzat gördüm .
Serinplay yazdı: 27 Şub 2018 21:58 Onlar yem atıyorlardır.Uzun süredir oyuna girmemiş ve güncelleme haberi ile dönüş yapmış birikimi olan kişileri oltaya getirmeye çalışıyorlardır.Yada basit düşünürsek ya akılları sıra piyasayı yükseltmeye çalışıyor ya da trollüğüne yapıyorlardır.
Bi de gelmiş diyorki güncelleme geldiğinde M1'i 400M'den zor bulursun diyor . Saçma bi nedene bağlayarak yükseltmeye çalışmasınlar bence .

XxxChesTeRxxX yazdı: 27 Şub 2018 22:05 Eminönünde m1i 270-280mden satmaya çalışanları gördüm. :')
Sizin sunucu baya iyiymiş . Ben zaten Eminönü Sunucusu'nda olaydım köşeydim :') .
Eminönü Sunucusu'ndan gelen bi dostla konuştuk . Biz de 1.5M'e zor giden materyal , Eminönü Sunucusu'nda 4M'den gidiyor . Materyal sayısı arttıkça açılan farkı sen düşün artık . Bi de gelmişler piyasada her şey ucuzken , tılsımlara gelince pahalaşıyor . Saçmalık !
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

LaRaCRoFT yazdı: 27 Şub 2018 23:32 Bunlar, aklı başında kişilerin yapacakları şeyler değil. Çoğu 15-16 yaşlarında çocuk zaten. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar akılları sıra. Kimse satın almasın olsun bitsin. Elindeki tılsımların, madenlerin, itemlerin turşularını kursunlar o halde. 2 ay sonra gelipte, "150m'den m1/y2 satılır." yazarlar. Ne yaptıkları belli olmayan insan tiplemeleri bu kişiler.
Aynen ha . Katılıyorum dediklerine .
ybrdelisix yazdı: 28 Şub 2018 07:47 Dün gece Eminönü sunucusunda Buz Bilgisi tılsımına 800 m ile 1T fiyat çekenler vardı. Artık ne içtilerse kafalar kıyak olmuş.
O parayla ben Karaköy Güncellemesi gelince hesabı dizerim . Üstüne o para kalır bende . Neyin kafasıysa ? Para bol bol yağıyor anlaşılan .
Beynelmilel yazdı: 28 Şub 2018 08:00 Karaköy geldikten sonraki birkaç ay veya hafta fiyatları sağlam bir zemine oturtacaktır, şimdi hemen full bir char dizmeye kalkan zarara uğrar. Net.
Doğru söylüyorsun .
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Kskberkay yazdı: 28 Şub 2018 13:54
Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 21:32 Başlıktan anladığınız gibi sorum size ?

Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'e Y2 nedir ? 340M'e M1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !

.
Resim
Kusura bakmayın arkadaşlar bu sırada FOR vermiyorum . :upside_down:
Karaköyde buz elektrik ve fizikseli denemiş biri olarak m1 ve y2nin değer kaybedeceğini sanmıyorum aksine büyük holdeki slotlarında azaltıldığını göz önüne alacak olursak fiyatlarda azda olsa yükselme olacaktır.Karaköyde buz ne kadar etkili olsa da buzla 3 saniyede vurup fizikle de 2 saniyede artı olarakta kritik vurduktan sonra ki fizikselle o hasarı daha hızlı bir şekilde fazlasıyla verebilirsin.Bu açıklama yeterli olmuştur diye düşünüyorum.Ek olarak Dk 3 tılsımında fiyatında ortalama 50-100m arasında bir artış olacaktır.
Dediğin gibi Direnç Kırma Tılsımlarında olabilir . Etkisini gördük çünkü . Yani M1 ve Y2 değerini kolay kolay kaybedebilecek tılsım değil bu durumda . Ama aşırı fiyat artışı da normal değil . Dediklerini de çok iyi anlıyorum dostum : )) .
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mars yazdı: 28 Şub 2018 14:47 Böyle saçmalık olamaz ulan yeni bölüm gelecek diye bütü tısımlarımı piyasa düşükke sattıydım. Şimdi ise uçmuş millet böyle yaparlarsa oyunda adam kalmıcak eski ful çeken sunucum artık bomboş. Artık kendi kendilerine alırlar kendi kendilerine satarlar. :) Okadar pişman oldum ki bütün tılsımlarıma sattıma şimdi nabıcam hiç bi fikrim yok ucuza satıp pahalıyada almam. Baktım piyasa yüksek çarları satışa sunar geçerim. :)
Bazı sunucular artık köşeye çekildi zaten :neutral_face: . Hayırlısı olsun .
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

Cankurtarann yazdı: 28 Şub 2018 16:40

Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'e Y2 nedir ? 340M'e M1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !

.
Resim
Karaköyde buz elektrik ve fizikseli denemiş biri olarak m1 ve y2nin değer kaybedeceğini sanmıyorum aksine büyük holdeki slotlarında azaltıldığını göz önüne alacak olursak fiyatlarda azda olsa yükselme olacaktır.Karaköyde buz ne kadar etkili olsa da buzla 3 saniyede vurup fizikle de 2 saniyede artı olarakta kritik vurduktan sonra ki fizikselle o hasarı daha hızlı bir şekilde fazlasıyla verebilirsin.Bu açıklama yeterli olmuştur diye düşünüyorum.Ek olarak Dk 3 tılsımında fiyatında ortalama 50-100m arasında bir artış olacaktır.
Dediğin gibi Direnç Kırma Tılsımlarında olabilir . Etkisini gördük çünkü . Yani M1 ve Y2 değerini kolay kolay kaybedebilecek tılsım değil bu durumda . Ama aşırı fiyat artışı da normal değil . Dediklerini de çok iyi anlıyorum dostum : )) .
Ama tabiki malum ikv halkı bu herşey olabilir😂
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Kskberkay yazdı: 28 Şub 2018 16:44
Cankurtarann yazdı: 28 Şub 2018 16:40

.
Resim
Ama tabiki malum ikv halkı bu herşey olabilir😂
Ahahah evet öyle :') .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön