Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'eY2 nedir ? 340M'eM1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !
.
Kusura bakmayın arkadaşlar bu sırada FOR vermiyorum .
Onlar yem atıyorlardır.Uzun süredir oyuna girmemiş ve güncelleme haberi ile dönüş yapmış birikimi olan kişileri oltaya getirmeye çalışıyorlardır.Yada basit düşünürsek ya akılları sıra piyasayı yükseltmeye çalışıyor ya da trollüğüne yapıyorlardır.
Bunlar, aklı başında kişilerin yapacakları şeyler değil. Çoğu 15-16 yaşlarında çocuk zaten. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar akılları sıra. Kimse satın almasın olsun bitsin. Elindeki tılsımların, madenlerin, itemlerin turşularını kursunlar o halde. 2 ay sonra gelipte, "150m'den m1/y2 satılır." yazarlar. Ne yaptıkları belli olmayan insan tiplemeleri bu kişiler.
Beynelmilel yazdı: ↑28 Şub 2018 08:00
Karaköy geldikten sonraki birkaç ay veya hafta fiyatları sağlam bir zemine oturtacaktır, şimdi hemen full bir char dizmeye kalkan zarara uğrar. Net.
+1
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'eY2 nedir ? 340M'eM1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !
.
Kusura bakmayın arkadaşlar bu sırada FOR vermiyorum .
Karaköyde buz elektrik ve fizikseli denemiş biri olarak m1 ve y2nin değer kaybedeceğini sanmıyorum aksine büyük holdeki slotlarında azaltıldığını göz önüne alacak olursak fiyatlarda azda olsa yükselme olacaktır.Karaköyde buz ne kadar etkili olsa da buzla 3 saniyede vurup fizikle de 2 saniyede artı olarakta kritik vurduktan sonra ki fizikselle o hasarı daha hızlı bir şekilde fazlasıyla verebilirsin.Bu açıklama yeterli olmuştur diye düşünüyorum.Ek olarak Dk 3 tılsımında fiyatında ortalama 50-100m arasında bir artış olacaktır.