M1 - Y2 Satanlar Hele bi Gelin Hele

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

M1 - Y2 Satanlar Hele bi Gelin Hele

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Başlıktan anladığınız gibi sorum size ?

Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'e Y2 nedir ? 340M'e M1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !

.
Resim
Kusura bakmayın arkadaşlar bu sırada FOR vermiyorum . :upside_down:
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: M1 - Y2 Satanlar Hele bi Gelin Hele

Mesaj gönderen qalanoth »

Kimsenin aldığı yok boş yapıyolar.
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

''Güncelleme geliyor, piyasayı yükseltmek lazım.'' düşüncesi.

2,5m'den peptit satılır yazdığımda 1m'den sınırsız alırım diyenler ile aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Onlar yem atıyorlardır.Uzun süredir oyuna girmemiş ve güncelleme haberi ile dönüş yapmış birikimi olan kişileri oltaya getirmeye çalışıyorlardır.Yada basit düşünürsek ya akılları sıra piyasayı yükseltmeye çalışıyor ya da trollüğüne yapıyorlardır.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eminönünde m1i 270-280mden satmaya çalışanları gördüm. :')
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Bunlar, aklı başında kişilerin yapacakları şeyler değil. Çoğu 15-16 yaşlarında çocuk zaten. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar akılları sıra. Kimse satın almasın olsun bitsin. Elindeki tılsımların, madenlerin, itemlerin turşularını kursunlar o halde. 2 ay sonra gelipte, "150m'den m1/y2 satılır." yazarlar. Ne yaptıkları belli olmayan insan tiplemeleri bu kişiler.
Resim
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Dün gece Eminönü sunucusunda Buz Bilgisi tılsımına 800 m ile 1T fiyat çekenler vardı. Artık ne içtilerse kafalar kıyak olmuş.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Yok

Mesaj gönderen Beynelmilel »

Karaköy geldikten sonraki birkaç ay veya hafta fiyatları sağlam bir zemine oturtacaktır, şimdi hemen full bir char dizmeye kalkan zarara uğrar. Net.
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Beynelmilel yazdı: 28 Şub 2018 08:00 Karaköy geldikten sonraki birkaç ay veya hafta fiyatları sağlam bir zemine oturtacaktır, şimdi hemen full bir char dizmeye kalkan zarara uğrar. Net.
+1
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 21:32 Başlıktan anladığınız gibi sorum size ?

Hadi diyoruz ya Karaköy Bölgesi için buz lazım buz lazım . Tamam bunun için Buz Tılsımları fiyat artışında . Tamam buna amenna (Almanıza lüzum yokta ) . Peki bu Fizik büyü tılsımı olan M1 ile Elektrik büyü tılsımı olan Y2 neden fiyat artışında ? Hadi ben alıcıyım benim mantıklı bi nedenim yok . Peki siz satıcılar neden bu kadar pahalandırmaya başladınız ? 400M'e Y2 nedir ? 340M'e M1 nedir ? Açık Beta gelmeden önce 300 - 310 M olan bu tılsımlar neden bu kadar fiyat artışında hele bi açıklayın bakalım ? Hadi bu tılsımların Buz büyüsüne de bi katkısı yok . Olsa yine anlarım . Hele bi cevap verin bakayım !

.
Resim
Kusura bakmayın arkadaşlar bu sırada FOR vermiyorum . :upside_down:
Karaköyde buz elektrik ve fizikseli denemiş biri olarak m1 ve y2nin değer kaybedeceğini sanmıyorum aksine büyük holdeki slotlarında azaltıldığını göz önüne alacak olursak fiyatlarda azda olsa yükselme olacaktır.Karaköyde buz ne kadar etkili olsa da buzla 3 saniyede vurup fizikle de 2 saniyede artı olarakta kritik vurduktan sonra ki fizikselle o hasarı daha hızlı bir şekilde fazlasıyla verebilirsin.Bu açıklama yeterli olmuştur diye düşünüyorum.Ek olarak Dk 3 tılsımında fiyatında ortalama 50-100m arasında bir artış olacaktır.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön