[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esadullah yazdı: 28 Şub 2018 15:36 Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
Üretim dönemi başlasın derim
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen birhesap »

1’e yüklenin beyler.
Cibili cibili 6’lı 7’li şak şak şak.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
JudgmentDay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: İnstructive

Mesaj gönderen JudgmentDay »

Nadide eşya atmamalı şef hiç bir şekilde bence.O durumda oyunun ömrü azalacaktır iyice.Zira zamanında oyunu bırakanlar,şimdi oyuna açık harita geliyor diye geri dönenler ve şu an oyunu oynamakta olan oyunculardan bir kesiminin bu oyuna olan sevgileri azalacaktır iyice.Çünkü oyunu hiç bırakmayanların büyük kısmının bırakmama sebebi bile gelecek olası açık dünya haritasının oyunu eski günlerine döndüreceğine inanmalarındandır.Reçete ve materyalin gelmesinde sakınca yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

1. şık tuttu gibi
kedi
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Vassira yazdı: 28 Şub 2018 15:25
ejedrogl yazdı: 28 Şub 2018 15:22
ejedrogl yazdı: 28 Şub 2018 14:59 Tek hataları nadide seti getirmeleri olmuş. Onun yerine sadece asalar ve silahlar nadide olup reçeteleri düşsse ne böyle tartışma olacaktı ne de millet birbirini yicekti. Farkında mısınız İKV halkı şu an 2 ye bölündü cidden oyunun sonuna doğru gidiyoruz gerçek anlamda. Yönetimin hatası çok burda. Ben nadide setinin kaldırılması yönündeyim millet sarı itemle dolaşıp asaları nadide olsun herkes için en iyisi bu olur. Şahsi fikrim budur iyi günler.
Çok net daha güzel açıklanamazdı.
Eline sağlık nadideler kaldırılması daha iyi olur asalar silahlar nadide olsun yeterli derindeki sır'daki gibi...
Bogdan13
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bogdan13 »

Ygs rasyonel sorusu gibi, yapamayanı dövüyolar cevap a beyler
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yeni hesap acan liseli ergenler disinda akli basinda forum uyeleri 2 yi destekliyor.Anket acilmadan kayitlar kapanmaliydi.Bir kac kisi disinda yeni hesaplar spekulasyon yaratip akli karisik insanlari suru psikolojisiyle 1 e yoneltiyor.
En son Parlementxx tarafından 28 Şub 2018 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

Üretim yapılması için, maden çekilmesi için, rekabetin devam etmesi için, ve en önemlisi herhangi bir patron düşmanı tapulayanları engellemek için sadece reçete ve materyaller düşmelidir. Oyunun eski mantığına aykırıdır direkt eşya düşmesi. Lütfen eşya düşme olayını kaldırın.
Kullanıcı avatarı
JudgmentDay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: İnstructive

Mesaj gönderen JudgmentDay »

Bogdan13 yazdı: 28 Şub 2018 15:51 Ygs rasyonel sorusu gibi, yapamayanı dövüyolar cevap a beyler
Kayıt 28 Şub 2018 13:11 Mesaj 1 bu şahısın oyu geçerli olmalı mı sizce? Bu şahısın kaç tane hesabı var acaba?
Resim
MuFuT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MuFuT »

Ben ikisini de istemiyorum. Eğer ikinci olursa da reçeteler çok da kolay değil sıkılacağımı düşünüyorum, herhalde o klan savaşlarının durmaksızın yapıldığı dönemler bitti. Şu an ki sistemle çemberlitaşın sistemini açık bölge haline getirerek önümüze sundunuz, bu da başkalarını oynatmamaya yönelik oyun oynayanların ekmeğine yağ sürmek gibi oldu. Yalnız bu iki seçeneğe göre adım atmayı düşündüğünüze göre elinizden başka sistem getirmek gibi bir şey gelmeyecek galiba onun için öneride de bulunsak gereksiz olacak :)

“Anketler” sayfasına dön