Sıkılmadınız mı Nadide Eşya Düşürmekten?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sıkılmadınız mı Nadide Eşya Düşürmekten?

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ilk defa yapılması gereken yapılmış ve nadide eşya'mı reçetemi önerisi sunulmuş ve abartısız yarısı nadide eşya demiş.

sıkılmadınız mı bir eşyaya kısa sürede ulaşmaya çalışarak daha fazla vakit harcamaya.

sıkılmadınız mı saat'te vb. yerlerde birden çok karakterini atıp uyuzluk yapan tiplerden.

item dediğiniz şaheser dediğiniz şeyin bir değeri olmalı zor şartlar'da üretilmeli öyle 3 savaşcı diziyim 5 büyücü diziyim diyememeli.

oyun eskiden 49'un grup bölgeleri gelmeden öncesine kadar harika idi sunucular taşıyor level kasamıyorduk.

bırakın artık şu kolaya kaçma işini herkesin üstünde aynı itemleri görmekten sıkılın.

karşınız'da ki adam'da sizin kadar emek verip maden çekip uğraşıp yapabildiyse karşınız'da çıkıp size saldırabilmeli.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Re: Sıkılmadınız mı Nadide Eşya Düşürmekten?

Mesaj gönderen Parlementxx »

Sonuna kadar haklı +1
Resim
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Sonuna kadar +2
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

0LIVERA yazdı: 28 Şub 2018 14:21 ilk defa yapılması gereken yapılmış ve nadide eşya'mı reçetemi önerisi sunulmuş ve abartısız yarısı nadide eşya demiş.

sıkılmadınız mı bir eşyaya kısa sürede ulaşmaya çalışarak daha fazla vakit harcamaya.

sıkılmadınız mı saat'te vb. yerlerde birden çok karakterini atıp uyuzluk yapan tiplerden.

item dediğiniz şaheser dediğiniz şeyin bir değeri olmalı zor şartlar'da üretilmeli öyle 3 savaşcı diziyim 5 büyücü diziyim diyememeli.

oyun eskiden 49'un grup bölgeleri gelmeden öncesine kadar harika idi sunucular taşıyor level kasamıyorduk.

bırakın artık şu kolaya kaçma işini herkesin üstünde aynı itemleri görmekten sıkılın.

karşınız'da ki adam'da sizin kadar emek verip maden çekip uğraşıp yapabildiyse karşınız'da çıkıp size saldırabilmeli.
çok doğru yazmışsın aynen böyle düşünüyorum. ayrıca her karakterimin bütün itemlerini fullemem lazım mantığı nereden geliyor anlamıyorum. nadide şaheser denilen itemler herkeste her karakterde olacaksa ne mantığı var ki? benim tanıdığım 8 tane büyücü fullemiş adamlar var. şahsen bana zevkli gelmiyor. büyücüde bir set tamamlamaya çalışmak onun için uğraşmak varken ben karakterimin 4 setini de nasıl tamamlayacağım diyen insanlar var.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
serdarsavran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Never give up

Mesaj gönderen serdarsavran »

full + full :grinning: :grinning: :grinning:
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen makmeden »

1. Şık galip gelirse ki maşallah 109 oy attığını belirten var ona. Ben dahil oyunda 2 ay sonra üstü tamamen dizili 3 karakteri olan kişileri görecez. MMORPG mantığına terstir bu durum. Üstü full olamaz tüm karakterlerinin. Eğer 1. şık galip gelirse bunu zaten belirtmişler ama tekrar belirtelim yeni oyuncular Hakir'e, Büyük Büyücüye grup grup diye yalvaracak ve tanıdıkları olmadığı için hiçbir gruba dahil olamayacak. 1. sistem eskiyi daha güçlü yeniyi daha beter hale sokacak.
Eski bir oyuncu olarak ki bu forum hesabımdan da belli şuan için dert ettiğim yeni oyuncuların bana yazdıkları ve forum üzerinden onlarcasının eşya kapışması için kaos ortamı yaratması. Arkadaşlar, savaş MMORPG için vazgeçilmezdir ama kaos değildir. Eski oyuncu ile yeni oyuncu arasında emek farkı olmalı sürekli açılıp giden abartı itemlere sahiplik farkı olmamalı.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Ben şahsen öyle düşünmüyorum. Reçete düşeceği zaman sürekli madene oturacağız sabahtan akşama kadar maden derdi ile ugrasagiz. Maden fiyatları çok pahalı olacak oyunda parası olmayan kişiler ne yapacak . Mesela ben sürekli işte olduğum.icin akşam 1 2 saatte kusura bakmayın da bir (b)anka ,(o)tobus,(k)uyruk elde edemem. Onun için 1 i seçtim.ve destekliyorum
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Tek hataları nadide seti getirmeleri olmuş. Onun yerine sadece asalar ve silahlar nadide olup reçeteleri düşsse ne böyle tartışma olacaktı ne de millet birbirini yicekti. Farkında mısınız İKV halkı şu an 2 ye bölündü cidden oyunun sonuna doğru gidiyoruz gerçek anlamda. Yönetimin hatası çok burda. Ben nadide setinin kaldırılması yönündeyim millet sarı itemle dolaşıp asaları nadide olsun herkes için en iyisi bu olur. Şahsi fikrim budur iyi günler.
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Zaten 5 yılda bir güncelleme geliyor. Bırakın da insanlar bir an önce üstlerini dizip oyundan zevk almaya baksınlar. 5 yıl sonra üstünü dizemeden bir sonraki güncellemeyi oynamak zorunda kalmasınlar. Trafikte senin arabanın aynısını gördüğün zaman, "Ya bilader bula bula bu markanın bu modelini mi buldun? Başka araba alsaydın ya." mı diyeceksin millete? Elinizde ki madenleri satmak için mi bu isyanınız? Nedir karın ağrınız anlamadım gitti yani. Hep bana hep bana demekten bıkmadınız mı sizde? Her şey üst dizmek mi MMORPG oyunlarında? Zengin daha zengin, fakir daha fakir mi olsun istiyorsunuz anlamıyorum ki ben. Yıllardır tok esnafı oynamaktan bıkmadınız mı? İsteyen alır bu fiyattan mantığı. Ondan sonra millet oyunu bırakıyor. "Reklam vs. yapında insanlar oyuna gelsin." diye bas bas bağırıyorsunuz. Kusura bakmayın ama siz kendinizden başkasını düşünmüyorsunuz.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön