Üretim dönemi başlasın derim
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
1’e yüklenin beyler.
Cibili cibili 6’lı 7’li şak şak şak.
Cibili cibili 6’lı 7’li şak şak şak.
MrdexteR
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: İnstructive
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Nadide eşya atmamalı şef hiç bir şekilde bence.O durumda oyunun ömrü azalacaktır iyice.Zira zamanında oyunu bırakanlar,şimdi oyuna açık harita geliyor diye geri dönenler ve şu an oyunu oynamakta olan oyunculardan bir kesiminin bu oyuna olan sevgileri azalacaktır iyice.Çünkü oyunu hiç bırakmayanların büyük kısmının bırakmama sebebi bile gelecek olası açık dünya haritasının oyunu eski günlerine döndüreceğine inanmalarındandır.Reçete ve materyalin gelmesinde sakınca yok.

Vassira yazdı: ↑28 Şub 2018 15:25Eline sağlık nadideler kaldırılması daha iyi olur asalar silahlar nadide olsun yeterli derindeki sır'daki gibi...ejedrogl yazdı: ↑28 Şub 2018 15:22Çok net daha güzel açıklanamazdı.ejedrogl yazdı: ↑28 Şub 2018 14:59 Tek hataları nadide seti getirmeleri olmuş. Onun yerine sadece asalar ve silahlar nadide olup reçeteleri düşsse ne böyle tartışma olacaktı ne de millet birbirini yicekti. Farkında mısınız İKV halkı şu an 2 ye bölündü cidden oyunun sonuna doğru gidiyoruz gerçek anlamda. Yönetimin hatası çok burda. Ben nadide setinin kaldırılması yönündeyim millet sarı itemle dolaşıp asaları nadide olsun herkes için en iyisi bu olur. Şahsi fikrim budur iyi günler.
Ygs rasyonel sorusu gibi, yapamayanı dövüyolar cevap a beyler
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Yeni hesap acan liseli ergenler disinda akli basinda forum uyeleri 2 yi destekliyor.Anket acilmadan kayitlar kapanmaliydi.Bir kac kisi disinda yeni hesaplar spekulasyon yaratip akli karisik insanlari suru psikolojisiyle 1 e yoneltiyor.
En son Parlementxx tarafından 28 Şub 2018 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Üretim yapılması için, maden çekilmesi için, rekabetin devam etmesi için, ve en önemlisi herhangi bir patron düşmanı tapulayanları engellemek için sadece reçete ve materyaller düşmelidir. Oyunun eski mantığına aykırıdır direkt eşya düşmesi. Lütfen eşya düşme olayını kaldırın.
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: İnstructive
Kayıt 28 Şub 2018 13:11 Mesaj 1 bu şahısın oyu geçerli olmalı mı sizce? Bu şahısın kaç tane hesabı var acaba?

Ben ikisini de istemiyorum. Eğer ikinci olursa da reçeteler çok da kolay değil sıkılacağımı düşünüyorum, herhalde o klan savaşlarının durmaksızın yapıldığı dönemler bitti. Şu an ki sistemle çemberlitaşın sistemini açık bölge haline getirerek önümüze sundunuz, bu da başkalarını oynatmamaya yönelik oyun oynayanların ekmeğine yağ sürmek gibi oldu. Yalnız bu iki seçeneğe göre adım atmayı düşündüğünüze göre elinizden başka sistem getirmek gibi bir şey gelmeyecek galiba onun için öneride de bulunsak gereksiz olacak