Sagopa geldi aklima
“Golge Haramilerine bir selam çak, selam!”

Sagopa geldi aklima

noctiluca yazdı: ↑26 Şub 2018 00:35Sagopa geldi aklima
“Golge Haramilerine bir selam çak, selam!”![]()
Bende urban savunma 37 lvl zırhın reçetesi vardı.38 lvl urban çifteler var misal.heiseb yazdı: ↑26 Şub 2018 00:33urban zırh konusunda emin misin? bilgim olmadığı için soruyorumBourne yazdı: ↑26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
Yanlış biliyorsun hocam.Efsunlar 5 seviyede bir artıyor.Yücelen 45 seviye, Urban 40 seviye vb.kargasa14 yazdı: ↑20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.
Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Önemli olan zırhın seviyesi değil efsunun seviyesidir.Bourne yazdı: ↑26 Şub 2018 09:07Bende urban savunma 37 lvl zırhın reçetesi vardı.38 lvl urban çifteler var misal.heiseb yazdı: ↑26 Şub 2018 00:33urban zırh konusunda emin misin? bilgim olmadığı için soruyorumBourne yazdı: ↑26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
ya arkadaş siz şaka mısınız. konunun tarihi bir yana birde bari içinde yazdıklarımı okuyun. zaten yanlış hatırlamışım diyorum. 1 aylık mevzuyu ısıtıp ısıtıp alıntı yapıyorsunuzsaglam yazdı: ↑26 Şub 2018 13:57Yanlış biliyorsun hocam.Efsunlar 5 seviyede bir artıyor.Yücelen 45 seviye, Urban 40 seviye vb.kargasa14 yazdı: ↑20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.
Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Efsunların 40 ile 45 ile yani 5 er levella sınırlı bir bağlantısı yok hep takılar ve iksirler böyle düşünmenize sebeb oluyor.Yücelen el 42 level var,ceket 43 level var,pant 44 level var.Yeni levellarla beraber yeni efsunlar gelince eskiler gücünü yitirecek.Çemberlitaş şaheserleri buna dahil olurmu göreceğiz.Lawyer yazdı: ↑26 Şub 2018 14:34Önemli olan zırhın seviyesi değil efsunun seviyesidir.Bourne yazdı: ↑26 Şub 2018 09:07Bende urban savunma 37 lvl zırhın reçetesi vardı.38 lvl urban çifteler var misal.heiseb yazdı: ↑26 Şub 2018 00:33urban zırh konusunda emin misin? bilgim olmadığı için soruyorumBourne yazdı: ↑26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
Urban efsunu 40 level efsunu siz de 49 olduğunuz için etkisini yitirmiyor.
Yücelen 45 level efsunu tıpkı şuan kullandığımız nadide efsunları gibi.
55 seviyeden itibaren etkilerini kademe kademe yitiricekler.