59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: 59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK

Mesaj gönderen noctiluca »

MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 23:06
BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:57
MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 22:31
BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:15 55 ten itibaren düşmeye başlar.
Oooo Serhat seni buralarda görmek vayy ve. Umut demişti Serhat başlayabilir diye. İnşallah öyle olur 😁
Süleyman sen misin kardeşim ? 😂 Evet 6-7 yıldır oynamıyordum yeni bölge gelince döneyim dedim bakalım :)
Valla iyi etmişsin evet benim. Tam sürüm geldiğinde beraber olalım lonca olarak yine eski günlerdeki gibi :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Sagopa geldi aklima

“Golge Haramilerine bir selam çak, selam!” 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

noctiluca yazdı: 26 Şub 2018 00:35
MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 23:06
BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:57
MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 22:31
BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:15 55 ten itibaren düşmeye başlar.
Oooo Serhat seni buralarda görmek vayy ve. Umut demişti Serhat başlayabilir diye. İnşallah öyle olur 😁
Süleyman sen misin kardeşim ? 😂 Evet 6-7 yıldır oynamıyordum yeni bölge gelince döneyim dedim bakalım :)
Valla iyi etmişsin evet benim. Tam sürüm geldiğinde beraber olalım lonca olarak yine eski günlerdeki gibi :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Sagopa geldi aklima

“Golge Haramilerine bir selam çak, selam!” 😄

Gölge Haramileri Loncasını 2007 de Arkadaşlarımız kurdu bizde 2009 da girdik. Diyalog ile çoğu bölgeyi bitirdik :D güzel bir lonca ama . hele bir umut var ki atsan atılmaz satsan satılmaz :)
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

heiseb yazdı: 26 Şub 2018 00:33
Bourne yazdı: 26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
urban zırh konusunda emin misin? bilgim olmadığı için soruyorum
Bende urban savunma 37 lvl zırhın reçetesi vardı.38 lvl urban çifteler var misal.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

kargasa14 yazdı: 20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.

Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.

eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Yanlış biliyorsun hocam.Efsunlar 5 seviyede bir artıyor.Yücelen 45 seviye, Urban 40 seviye vb.
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Bourne yazdı: 26 Şub 2018 09:07
Bourne yazdı: 26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
Bende urban savunma 37 lvl zırhın reçetesi vardı.38 lvl urban çifteler var misal.
Önemli olan zırhın seviyesi değil efsunun seviyesidir.
Urban efsunu 40 level efsunu siz de 49 olduğunuz için etkisini yitirmiyor.
Yücelen 45 level efsunu tıpkı şuan kullandığımız nadide efsunları gibi.
55 seviyeden itibaren etkilerini kademe kademe yitiricekler.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

saglam yazdı: 26 Şub 2018 13:57
kargasa14 yazdı: 20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.

Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.

eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Yanlış biliyorsun hocam.Efsunlar 5 seviyede bir artıyor.Yücelen 45 seviye, Urban 40 seviye vb.
ya arkadaş siz şaka mısınız. konunun tarihi bir yana birde bari içinde yazdıklarımı okuyun. zaten yanlış hatırlamışım diyorum. 1 aylık mevzuyu ısıtıp ısıtıp alıntı yapıyorsunuz :D ayrıca çt itemlerinin efsun değerlerininin düşüp düşmeyeceğini karaköy gelinceye kadar hiçbiriniz bilmiyordunuz. bari konuyu anlasaydınız.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

Lawyer yazdı: 26 Şub 2018 14:34
Bourne yazdı: 26 Şub 2018 09:07
Önemli olan zırhın seviyesi değil efsunun seviyesidir.
Urban efsunu 40 level efsunu siz de 49 olduğunuz için etkisini yitirmiyor.
Yücelen 45 level efsunu tıpkı şuan kullandığımız nadide efsunları gibi.
55 seviyeden itibaren etkilerini kademe kademe yitiricekler.
Efsunların 40 ile 45 ile yani 5 er levella sınırlı bir bağlantısı yok hep takılar ve iksirler böyle düşünmenize sebeb oluyor.Yücelen el 42 level var,ceket 43 level var,pant 44 level var.Yeni levellarla beraber yeni efsunlar gelince eskiler gücünü yitirecek.Çemberlitaş şaheserleri buna dahil olurmu göreceğiz.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön