59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: 59 LEVEL İTİBARİ İLE HASARIN KAÇ OLACAK

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:57
MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 22:31
BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 22:15 55 ten itibaren düşmeye başlar.
Oooo Serhat seni buralarda görmek vayy ve. Umut demişti Serhat başlayabilir diye. İnşallah öyle olur 😁
Süleyman sen misin kardeşim ? 😂 Evet 6-7 yıldır oynamıyordum yeni bölge gelince döneyim dedim bakalım :)
Valla iyi etmişsin evet benim. Tam sürüm geldiğinde beraber olalım lonca olarak yine eski günlerdeki gibi :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 23:06
Oooo Serhat seni buralarda görmek vayy ve. Umut demişti Serhat başlayabilir diye. İnşallah öyle olur 😁

Süleyman sen misin kardeşim ? 😂 Evet 6-7 yıldır oynamıyordum yeni bölge gelince döneyim dedim bakalım :)
Valla iyi etmişsin evet benim. Tam sürüm geldiğinde beraber olalım lonca olarak yine eski günlerdeki gibi :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Akşamları oynarız artık . Öğleden akşama kadar KPSS çalışıyorum :) zaten umutlar da iş e gidiyormuş onlar da akşam gelir . İnşallah eskisi gibi ortam olur :)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 23:20

Akşamları oynarız artık . Öğleden akşama kadar KPSS çalışıyorum :) zaten umutlar da iş e gidiyormuş onlar da akşam gelir . İnşallah eskisi gibi ortam olur :)
İnsallah beraber olacağız orası öyle bu arada general büyük büyücü yüce komiser gibi boss lar bizi çok ugrastiracak :( :relaxed:
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 23:25

İnsallah beraber olacağız orası öyle bu arada general büyük büyücü yüce komiser gibi boss lar bizi çok ugrastiracak :( :relaxed:
Sunucuda bossları ilk kesen olduk bi zamanlar biliyorsun onunda çözeriz ama yeterli sayıya ulaşırsak :)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

BLaDeII yazdı: 25 Şub 2018 23:39
MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 23:25

Sunucuda bossları ilk kesen olduk bi zamanlar biliyorsun onunda çözeriz ama yeterli sayıya ulaşırsak :)
Büyük büyücü 3 sağlam grupla çok çok rahat kesiliyor.bugun denedik 10 kişiyle 80 cana indirdik.general ve diğer boss kaldı işte ama 59 da baya bir yeni efsunlu İtem toplama lazım çünkü 59 da artık 49 eşyaları 0 hasar veriyor :grin:
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

turkoxHAMSTER yazdı: 25 Şub 2018 21:44
kargasa14 yazdı: 20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.

Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.

eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Yanılıyorsun çemberlitaş eşyalarının efsunları 45 lvl. Benim karakterim şuan 55 lvl ve hasarlarım %20 oranında düştü.
şu yazdığın cevaptan konunun ne zaman açıldığına ve altında neler yazıldığına hiç bakmadan cevap verdiğin çok anlaşılıyor. en azından iletinin tarihine bakıpta yazar insan ama o da yok. neyse sakinim :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kargasa14 yazdı: 26 Şub 2018 00:11
turkoxHAMSTER yazdı: 25 Şub 2018 21:44
kargasa14 yazdı: 20 Oca 2018 16:44 şöyle bir bilgi buldum ama bilgi 2009 dan kalma hala ne kadarı geçerli bilmiyorum.

Eşyalardaki efsunlar, kullanan kişi efsunun seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.
Eşyalardaki hasar, kullanan kişi eşyanın efsunsuz seviyesini 10 seviye ve daha fazla geçmişse seviye farkına bağlı olarak daha az etki etmektedir.

eşya efsunu var diyor burada yani ben yanılmış olabilirim. biraz kafam karıştı hızlı desteğe bir soralım belki cevap veren olur.
Yanılıyorsun çemberlitaş eşyalarının efsunları 45 lvl. Benim karakterim şuan 55 lvl ve hasarlarım %20 oranında düştü.
şu yazdığın cevaptan konunun ne zaman açıldığına ve altında neler yazıldığına hiç bakmadan cevap verdiğin çok anlaşılıyor. en azından iletinin tarihine bakıpta yazar insan ama o da yok. neyse sakinim :D
Sorun da burda. Ben bunu daha bölge gelmeden iddia edip kanıtlamıştım. Yani efsunların seviyesinin eşya ile aynı olmadığını. Babı-ı Ali'de Dilek'in sattığı 15 seviye efsuna sahip fakat 30-40 seviye arası eşyalar var. Ve 30 lvlde bu eşyaları taksan da efsun işlemiyor. Yani daha önce de bilinen bir şeydi bu.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Üzüyor bu tür konular beni.. itemler tamam coklu efsunlu ama etkileri cok az
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen heiseb »

Bourne yazdı: 26 Şub 2018 00:27 Level yükselmesi geldiği zaman oyuna yeni efsunlar gelmişmi diye bakmamız gerekir.Eğer yeni efsunlar gelmişse bir önceki efsunların etkisi kademe kademe düşecektir.En son çıkan efsunlar isterse 12 level fark olsun düşmez.Misal 37 level urban zırh vardı oyunda 49 level charda düşmeden 354 max veriyordu.Kısaca yeni levellı açık bölge eklentilerinde yeni efsunlar gelmişse eski efsunlar düşer bir tek kafa karıştıracak olan bölge şaheserleri düşecekmi? Misal 49 levellın maxda asıl efsunları Urban ve Yücelendi Işık ve Bıçak değil.
urban zırh konusunda emin misin? bilgim olmadığı için soruyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön