Thrashmetal yazdı: ↑07 Şub 2018 11:00
Erken olmadı mı ? Diyen arkadaşlar zaten haziran ayından beri uğraşılıyor yeni bölge yapımı bize teaser’daki görüntülerden gösterilenler alfa dönemine giriyor kaplaması bitmiş bir şekilde daha iyi şekillenmiş düzenlenmiş şekilde kapalı beta’ya girdiğini düşünüyorum lütfen karamsar olmayın ama loncanızla birlikte son eksiklerinizi tamamlayın görevler eşyalar vs.sonra çıkıyor duyrusu geldiğinde şok olmayın
Gel de anlat işte azizim.
asgsdga yazdı: ↑07 Şub 2018 11:45
adamlar geç getirse "niye hala gelmedi" diyonuz, erken getirse "bu kadar erken geldiğine göre kesin dandik olmuştur" diyonuz.
neyin peşindesiniz birader
Emin ol oyuna çamur atanlar güncellemeye ilk saftan yer tutar işte dostum. İKV Dünyası işte.
FiratCakiroglu yazdı: ↑06 Şub 2018 21:55
Bu haberden sonra maaşıma aldığım zammı ayırdım, Karaköy için dükkan ürünlerini bekliyorum.
Hayırlı olsun camiamıza.
Maaşı almama son birkaç gün. İşi bırakmayı düşünüyorum. Beni aydınlat başkan.
ASALAK yazdı: ↑07 Şub 2018 14:35 ACABA NEDEN YENİ YETENEK EKLEMEKTEN VAZGEÇTİLER YA DA DÜŞÜNMEDELİR.ŞU ARADAN GEÇEN 6 YILIN AÇIKLMASINI BİR ALABİLSEK KEŞKE.GRUP BÖLGESİ YENİ YETENEKLERİ DE PAKETE DAHİL ETSELER HEM TADINDAN YENMEZ HEM DEVAMLILIĞI OLURDU OYUNUN NEYSE HER HALÜKARDA OYNAYACAĞIZ
Ben temel sebep olarak yetenek kullanım yerinde yani '' 1 2 3 '' kısmında yer kalmamasına bağlıyorum.Bazı arkadaşlara saçma gelebilir ancak böyle oyun daha kullanışlı hale gelebilir savaşçı büyücüye ağır düz vurunca ölüyordu bu şekilde item değerlerinin artmasıyla ağır düz çifte atması gerekir ve element itemler devreye girebilirse savaşçı vslerinin 6 7 sn'de biteceğine 10 sn'ye kadar çıkabilir bu durum diğer sınıflarıda etkiler tabiki gelince göreceğiz
Arkadaşlar sadece item sistemiyle olmaz belki sarı item sistemiyle bir nebze.Tılsım sistemin sonunada gelindi gibi özelliklede savaşcıda kudret azaltan tılsımları yapmalarının amacını felan anlayamadık niye bu kadar kısıtlamışlar.Daha önceki konularda paylaşıldığı gibi metod kitap sistemi oyuna cuk diye oturacaktır ve istediğimiz çeşitliliği sağlayacaktır.
YemeLik yazdı: ↑07 Şub 2018 21:51
Arkadaşlar sadece item sistemiyle olmaz belki sarı item sistemiyle bir nebze.Tılsım sistemin sonunada gelindi gibi özelliklede savaşcıda kudret azaltan tılsımları yapmalarının amacını felan anlayamadık niye bu kadar kısıtlamışlar.Daha önceki konularda paylaşıldığı gibi metod kitap sistemi oyuna cuk diye oturacaktır ve istediğimiz çeşitliliği sağlayacaktır.
Singleplayer yazdı: ↑07 Şub 2018 01:24
Umarım testerlar dışarı bilgi sızdırmazlar, yine piyasaları elinde tutacak adamlar görmek istemiyorum.Herkes ne kadar emek harcıyorsa o kadar karşılığını almalı
Kapalı beta diyor.Sıradan oyuncular test etmiyor bölgeyi.
Kapalı beta olduğunu biliyorum da sen sıradan oyuncuların yönetimden dostları olduğunu biliyor musun acaba?? Bu gibi durumların suistimal edilmesi benim canımı sıkar açıkçası.