nerul'un cümlesi yeteri kadar açıklayıcı değil tabi ama burda yeni yetenek puanının eklenmeyeceğinden bahsediyor, yeni yeteneklerin olmayacağından değil.Nerull yazdı: ↑11 Ara 2017 11:25
Seviye artışı olacak mı?
Yeni paket ile birlikte seviye artışı gelecek ve seviye sınırı 59'a yükselecek. Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek. Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek.
Kapalı Beta
Re: Kapalı Beta
Yeni yetenek de gelmeyecek kardeşim. Biz bu konuları tartışalı çok olmadı mı ya?
asgsdga yazdı: ↑07 Şub 2018 13:37nerul'un cümlesi yeteri kadar açıklayıcı değil tabi ama burda yeni yetenek puanının eklenmeyeceğinden bahsediyor, yeni yeteneklerin olmayacağından değil.Nerull yazdı: ↑11 Ara 2017 11:25
Seviye artışı olacak mı?
Yeni paket ile birlikte seviye artışı gelecek ve seviye sınırı 59'a yükselecek. Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek. Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek.
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Ay sonu gelebilir
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Şub 2018 14:13Mağara nasıldı?asgsdga yazdı: ↑07 Şub 2018 13:37nerul'un cümlesi yeteri kadar açıklayıcı değil tabi ama burda yeni yetenek puanının eklenmeyeceğinden bahsediyor, yeni yeteneklerin olmayacağından değil.Nerull yazdı: ↑11 Ara 2017 11:25
Seviye artışı olacak mı?
ACABA NEDEN YENİ YETENEK EKLEMEKTEN VAZGEÇTİLER YA DA DÜŞÜNMEDELİR.ŞU ARADAN GEÇEN 6 YILIN AÇIKLMASINI BİR ALABİLSEK KEŞKE.GRUP BÖLGESİ YENİ YETENEKLERİ DE PAKETE DAHİL ETSELER HEM TADINDAN YENMEZ HEM DEVAMLILIĞI OLURDU OYUNUNberkan587 yazdı: ↑07 Şub 2018 13:51asgsdga yazdı: ↑07 Şub 2018 13:37nerul'un cümlesi yeteri kadar açıklayıcı değil tabi ama burda yeni yetenek puanının eklenmeyeceğinden bahsediyor, yeni yeteneklerin olmayacağından değil.Nerull yazdı: ↑11 Ara 2017 11:25
Seviye artışı olacak mı?
Yeni yetenek yeni sistem yeni düzen karışık iş kaosta kutubu zor açıyoruz yeni yeteneği napacağız 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Büyük ihtimal oyunun ilk 59 u eminönünden çıkmayacak bir süre çünkü her slotun başında bekleyen olacakSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Şub 2018 12:15Tamamen işkeçe olacakcepni yazdı: ↑07 Şub 2018 11:49 Bilirsiniz hol bölgesinde çok sayıda slot var ve biri gelip bizim vuracağımız slota vurduğunda tartışma çıkıyor hatta küfürler bile havada uçuşabiliyor malumunuz eminönü sunucusu en kalabalık sunucu sizce seviye atlamak nekadar kolay olacak eminönünde? ciddi manada slot bolluğu gerek derim.![]()
Şahsen ben güncelleme gelsin izin alıcam iş yerindenduruma göre izini 1 haftaya kadar
![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI