neyin peşindesiniz birader
Kapalı Beta
Re: Kapalı Beta
adamlar geç getirse "niye hala gelmedi" diyonuz, erken getirse "bu kadar erken geldiğine göre kesin dandik olmuştur" diyonuz.
Bilirsiniz hol bölgesinde çok sayıda slot var ve biri gelip bizim vuracağımız slota vurduğunda tartışma çıkıyor hatta küfürler bile havada uçuşabiliyor malumunuz eminönü sunucusu en kalabalık sunucu sizce seviye atlamak nekadar kolay olacak eminönünde? ciddi manada slot bolluğu gerek derim.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
-
- FareAdam Düşmanı
-
- FareAdam Düşmanı
-
- FareAdam Düşmanı
Adını vermiyim yeni çıkmış bir oyun vardı.Orada görevde bir yaratığı öldürmeni istiyordu ve o yaratıktan sadece 3,4 tane vardı.Her birinin doğduğu yerde abartmıyorum en az 50 kişi vardı ve doğduğu gibi ölüyordu.Ben yaratığın neye benzediğini bile görememiştim.O gün oyundan çıkıp 1 gün sonra girmiştim oyunacepni yazdı: ↑07 Şub 2018 11:49 Bilirsiniz hol bölgesinde çok sayıda slot var ve biri gelip bizim vuracağımız slota vurduğunda tartışma çıkıyor hatta küfürler bile havada uçuşabiliyor malumunuz eminönü sunucusu en kalabalık sunucu sizce seviye atlamak nekadar kolay olacak eminönünde? ciddi manada slot bolluğu gerek derim.
Umarım hakiri kesmek için 50 kişi sırada beklemezAgahEfendi yazdı: ↑07 Şub 2018 12:00Adını vermiyim yeni çıkmış bir oyun vardı.Orada görevde bir yaratığı öldürmeni istiyordu ve o yaratıktan sadece 3,4 tane vardı.Her birinin doğduğu yerde abartmıyorum en az 50 kişi vardı ve doğduğu gibi ölüyordu.Ben yaratığın neye benzediğini bile görememiştim.O gün oyundan çıkıp 1 gün sonra girmiştim oyunacepni yazdı: ↑07 Şub 2018 11:49 Bilirsiniz hol bölgesinde çok sayıda slot var ve biri gelip bizim vuracağımız slota vurduğunda tartışma çıkıyor hatta küfürler bile havada uçuşabiliyor malumunuz eminönü sunucusu en kalabalık sunucu sizce seviye atlamak nekadar kolay olacak eminönünde? ciddi manada slot bolluğu gerek derim.![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Tamamen işkeçe olacakcepni yazdı: ↑07 Şub 2018 11:49 Bilirsiniz hol bölgesinde çok sayıda slot var ve biri gelip bizim vuracağımız slota vurduğunda tartışma çıkıyor hatta küfürler bile havada uçuşabiliyor malumunuz eminönü sunucusu en kalabalık sunucu sizce seviye atlamak nekadar kolay olacak eminönünde? ciddi manada slot bolluğu gerek derim.
Şahsen ben güncelleme gelsin izin alıcam iş yerinden
Bu bölgenin ortalama bir yer olacağını düşünüyorum . Çoğu kanının aksine ben bu bölge ile grup bölgelerinin öneminin azalacağını düşünmüyorum , çt şahaserleri o kadar yüksek statlar veriyor ki bunların üstüne çıkarlarsa önceki getirdikleri paketleri çöpe atmaları gerekecek kim girecek bu saatten sonra oralara ? Ben bile doğru düzgün eşyam olmamasına rağmen gereksiz yere vakit kaybetmeye çalışmam en iyisi neyse onu üretmeye çalışırım onu amaçlarım yani . Grup bölgelerinin öneminin ben hala aynı devam edeceğini düşünüyorum hatta şöyle bir şey olursa şaşırmayın insanlar 59.seviyeye kasar sonra çt ye met1 aranıyor yazarlar
. Gelen bölge ile inanılmaz devrim niteliğinde değişiklik beklemiyorum eşya bazında da ben . Bu bölgenin tamamen oyunculara bir vefa borcu olarak geldiğini düşünüyorum , üzerinde inanılmaz düşünülen bir bölge olduğunu düşünmüyorum ( kaç yıl geçse bile ) . Son eklenti gibi geliyor bir de , başka eklenti olmayacak gibi sanki . Birisi yazmış 10 senede bunla oyalanın derler sonra kapatırlar oyunu diye oraya doğru gidiyor sanki . Yeni yeteneklerin olmaması çok şey anlatıyor bence. Yeni gelecek silahlar hali hazırda bulunan silahlardan iyi çıkmazsa şaşırmayın veya aynı seviyede olursa .
Altın problem şu bence ;
Yeni gelecek eşyalar ile grup bölgelerinin dengesini nasıl yaptılar bunun dengesini kurdular mı kurdularsa nasıl bir yol izlediler. Eğer bunun dengesi kaçmışsa en büyük kriz burdan patlar bence . İkv'nin bence kurtuluşu çeşitliliği arttırmaktan geçiyor eşya falan geçin bunları herkes tek tip takılıyor , gerekirse eski element hasar olaylarına geri dönecekler savaşçılar için. Keza grup bölgelerinde ki hasarları değiştirmeleri gerekiyor örneğin çemberlitaşta ateş büyüsü de bir fiziksel büyü kadar etkili olabilmeli . Çeşitlilik artarsa kan gelir oyuna öbür türlü aynı terane devam sorunu çözmüyorsunuz ileri atıyorsunuz...
Yeni gelecek eşyalar ile grup bölgelerinin dengesini nasıl yaptılar bunun dengesini kurdular mı kurdularsa nasıl bir yol izlediler. Eğer bunun dengesi kaçmışsa en büyük kriz burdan patlar bence . İkv'nin bence kurtuluşu çeşitliliği arttırmaktan geçiyor eşya falan geçin bunları herkes tek tip takılıyor , gerekirse eski element hasar olaylarına geri dönecekler savaşçılar için. Keza grup bölgelerinde ki hasarları değiştirmeleri gerekiyor örneğin çemberlitaşta ateş büyüsü de bir fiziksel büyü kadar etkili olabilmeli . Çeşitlilik artarsa kan gelir oyuna öbür türlü aynı terane devam sorunu çözmüyorsunuz ileri atıyorsunuz...