Kapalı beta diyor.Sıradan oyuncular test etmiyor bölgeyi.Singleplayer yazdı: ↑07 Şub 2018 01:24 Umarım testerlar dışarı bilgi sızdırmazlar, yine piyasaları elinde tutacak adamlar görmek istemiyorum.Herkes ne kadar emek harcıyorsa o kadar karşılığını almalı
Kapalı Beta
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Kapalı Beta
Test oyuncuları test ediyor onlarda sıradan oyuncular. Kim olduklarını bilmiyoruz tabi.AgahEfendi yazdı: ↑07 Şub 2018 02:17Kapalı beta diyor.Sıradan oyuncular test etmiyor bölgeyi.Singleplayer yazdı: ↑07 Şub 2018 01:24 Umarım testerlar dışarı bilgi sızdırmazlar, yine piyasaları elinde tutacak adamlar görmek istemiyorum.Herkes ne kadar emek harcıyorsa o kadar karşılığını almalı
Everything is about math just math
- Titxberber
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Kapalı beta yayınlandı. Ama hala çt eksiklerimiz var. Gaftan item düşürme ihtimalini artırın da yeni bölgeye hazır olalım. Kıyamet asa ve sıfır ceket senelerdir düşmedi. 
AhGü
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Bir kaç ay sonra gelse bari .
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Oyun kapalı betaya geçtiğine göre artık tasarım aşaması bitmiş demektir.
Son haliyle güzel bir tanıtım videosu görmek isteriz.
Son haliyle güzel bir tanıtım videosu görmek isteriz.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
En azından kapalı beta testlerini gerçekleştirenlerin ufak tefek videoları, ekran resimlerini vs bizlere ulaştırmasına müsaade edilsin, şunun şurasında ne kaldı zaten biraz biraz görelim bizlerde.
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sobee Studios'tan Sızıntılar diye videolar yayınlanıyordu zamanında.Şimdi de Karaköy'den Sızıntılar diye spoiler verilmek amacıyla videolar yayınlansa güzel olmaz mı ? @Nerull @Gorgar @AFRASiYAB @Elwing
Bir arkadaşımız sormuş ; Test oyuncuları kimlerden oluşuyor. Hali hazırdaki oyuncuların test oyuncusu olması haksız kazançlara sebep olmaz mı ? Nihat bey cevaplamış
Gönüllü ekibimizden oluşturduğumuz ve gizlilik sözleşmeleri bulunan kişilerden oluşuyor.
Gönüllü ekibimizden oluşturduğumuz ve gizlilik sözleşmeleri bulunan kişilerden oluşuyor.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Erken olmadı mı ? Diyen arkadaşlar zaten haziran ayından beri uğraşılıyor yeni bölge yapımı bize teaser’daki görüntülerden gösterilenler alfa dönemine giriyor kaplaması bitmiş bir şekilde daha iyi şekillenmiş düzenlenmiş şekilde kapalı beta’ya girdiğini düşünüyorum lütfen karamsar olmayın ama loncanızla birlikte son eksiklerinizi tamamlayın görevler eşyalar vs.sonra çıkıyor duyrusu geldiğinde şok olmayın