Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LadyGAGA yazdı: 08 Şub 2018 12:19
turkoxHAMSTER yazdı: 08 Şub 2018 00:46
LadyGAGA yazdı: 07 Şub 2018 23:03 Ne biliyorsunuz test ekibi , Nerull , Orti , Gorgar ,AhiEvran ,Delpize ,Naveran dan oluşuyorsa birde kendi yaptıkları oyunu test etmeleri saçma diyenler gelsin dalga geçeyim
(Daha önce bilgi paylaşan yetkili görevden alındı diye biliyorum)
Bahsettiklerinin yarısi sen ben gibi oyuncu :) Zaten oyuncu olmasalar test edemezler, oyunu oynayanlarin test etmesi lazım. Bir de Delpize ile Gorgar'i aynı keseye koymak biraz ütopik olmuş. Biri oyunun yapımcısı diğeri senden tek farkı forumda konu açıp kapatmak olan bir oyuncu :))
Sen hor görmüş gibi oldun forum mod'u , o da emek veriyor ve senden üstün şuan ve deneyemez mi ne olacak ?
Üstünlük nedir hocam :) Herkes işini yapıyor ortada üstünlük olacak bir durum mu var? Ben rütbeleri birbirine karıştırma diyorum ortada hor görme yok. Ellerine sağlık hepsinin. Ama onunla Gorgar arasındaki farkla seninle Gorgar arasındaki fark aynı. Bunu demek istedim. Zaten test ekibi onlardan oluşuyor burası açık. Sen yaptıkları oyun deyince beni bı gülme aldı sadece :) O saydiklarindan Gorgar hariç oyunun yapımcısı yok.
En son turkoxHAMSTER tarafından 08 Şub 2018 12:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Gizli tutsa ne, gizli tutmasa ne.İster 1 ay sonra ister 3 ister 1 sene. Öyle yada böyle herkes sahip olacak oyun itemlerine.
Test ekibindeki oyuncular, test sırasında yanına arkadaşlarını dahi alsa umrum dışı.
Akşam girdiğimizde oyuna 2 tane Fare Adam keselim kâfi.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Sonuçta birileri test edecek değil mi ? Uzaylılar mı test edecek yoksa oyunla hiç alakası olmayan birileri mi? Tabiki de oyun ile alakası olan kişiler test edecek.Bilgi sızdırmak onların vicdanlarına ve kişiliklerine kalmış.Napalım kimse test etmesin mi ? Ben kimsenin zengin olacağını falanda sanmıyorum zaten oyunda aşırı zengin bir çok oyuncu var.Zaten herkes eninde sonunda aynı yere gelecek.Yani yaptığınız bir karalama kampanyasından başka bir şey değil.Hemen böyle ateş püskürüyorsunuz ama belki gerekli önemler zaten düşünülmüş ve alınmıştır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

1 hafta önce neden bilgi verilmiyordu sorunsalını bende dile getiriyordum şimdide böyle mi oldu sürekli bir sorun olacak sanırım :') kasmayın arkadaşlar bırakın gelsin. Bundan öncede bi ton sorun oldu ondan sonra unutuldu bu gibi konular hep güncelleme zamanı akıla geliyor : )

materyal sorunu zaten direk güncellenebilir Ashab-ı Keyf reçetesi böyle olmuştu hidra pençesi istiyordu kadimin yerine hatırladığım kadarıyla.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Hakkını arayamayan şu zavallıları gördükçe Türkiye'nin mevcut durumunun nedenlerini daha iyi anlıyorum.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Ya reçetelerin hepsi karaköydeki yeni materyallerden oluşursa? :relaxed: Mesela Hol ilk geldiğinde hole ayrıcalıklı başlayan var mıydı? Hayır. Çünkü yepyeni materyaller istendi her bir tılsım için. Çözümler basittir. Bu kadar kasmayın oyun bu.
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen carpetflex »

GaffarBEY yazdı: 08 Şub 2018 14:49 Ya reçetelerin hepsi karaköydeki yeni materyallerden oluşursa? :relaxed: Mesela Hol ilk geldiğinde hole ayrıcalıklı başlayan var mıydı? Hayır. Çünkü yepyeni materyaller istendi her bir tılsım için. Çözümler basittir. Bu kadar kasmayın oyun bu.
:thinking_face: güzel düşünce :)
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

GaffarBEY yazdı: 08 Şub 2018 14:49 Ya reçetelerin hepsi karaköydeki yeni materyallerden oluşursa? :relaxed: Mesela Hol ilk geldiğinde hole ayrıcalıklı başlayan var mıydı? Hayır. Çünkü yepyeni materyaller istendi her bir tılsım için. Çözümler basittir. Bu kadar kasmayın oyun bu.
Nasıl kasmasınlar devlet meselesi sanki :')
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

LadyGAGA yazdı: 07 Şub 2018 23:03 Ne biliyorsunuz test ekibi , Nerull , Orti , Gorgar ,AhiEvran ,Delpize ,Naveran dan oluşuyorsa birde kendi yaptıkları oyunu test etmeleri saçma diyenler gelsin dalga geçeyim
(Daha önce bilgi paylaşan yetkili görevden alındı diye biliyorum)
Ben de öyle düşünüyorum ki oyunu gm ve etkinlik görevlileri yapmıyor onlar sadece oyuncu. Onlarla rahatça test edebilirler.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

muhalif yazdı: 07 Şub 2018 22:36 yeni bölge için kapalı beta testleri başladı iyi güzel hoş. ANCAK buradaki test ekibi öğrendiği bilgileri, oyun içindeki dengeleri bozacak bir şekilde kendileri ve yakın çevreleriyle paylaşmıyor mu? :grinning: gülünç olmayalım , herkes biliyor ki paylaşıyor. kendileri de bazı basit görünen madenleri el altından aldırıyor. yeni bölge gelirken herkesten önce başlayacaklar.
ben son güncellemenin test ekibinde bir tanıdığı olan bir arkadaştan o kişiye tüyo verildiğini duymuştum. buna inanmak istemedim ancak sonuçta bu oyunda buna engel hiçbir şey olmadığı için tabiki mümkün dü.... nitekim güncelleme yayınlanınca tüm tüyoların doğru olduğunu gözlerimle gördüm. bu belki o kişinin utanmazlığıydı ancak... buna engel olamayan bu konuda hiçbir şey düşünmeyen yönetime ne demeli....
siz şuanda yeni bölgeyi merak ederken, birileri kasasını tüyolara göre dolduruyor... İkv herzamanki gibi :)
İkv bura krdş ne bkkiyn .s
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön