Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Mesaj gönderen muhalif »

yeni bölge için kapalı beta testleri başladı iyi güzel hoş. ANCAK buradaki test ekibi öğrendiği bilgileri, oyun içindeki dengeleri bozacak bir şekilde kendileri ve yakın çevreleriyle paylaşmıyor mu? :grinning: gülünç olmayalım , herkes biliyor ki paylaşıyor. kendileri de bazı basit görünen madenleri el altından aldırıyor. yeni bölge gelirken herkesten önce başlayacaklar.
ben son güncellemenin test ekibinde bir tanıdığı olan bir arkadaştan o kişiye tüyo verildiğini duymuştum. buna inanmak istemedim ancak sonuçta bu oyunda buna engel hiçbir şey olmadığı için tabiki mümkün dü.... nitekim güncelleme yayınlanınca tüm tüyoların doğru olduğunu gözlerimle gördüm. bu belki o kişinin utanmazlığıydı ancak... buna engel olamayan bu konuda hiçbir şey düşünmeyen yönetime ne demeli....
siz şuanda yeni bölgeyi merak ederken, birileri kasasını tüyolara göre dolduruyor... İkv herzamanki gibi :)
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Re: Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Mesaj gönderen Ostankino »

Test ekibi bu tür bilgileri paylaşmayacakları, kullanmayacaklarını taahhüt ediyorlardır. Buna rağmen paylaşıp kullanıyorlarsa karaktersiz birer insandır hepsi. Ayrıca teste katılacak kişilerin statik ip ile oyuna girmeleri şarttır büyük bir ihtimal. Sobee'de Telekoma bağlı olduğu için yakalanmaları çokta zor olmaz.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Ostankino yazdı: 07 Şub 2018 22:44 Test ekibi bu tür bilgileri paylaşmayacakları, kullanmayacaklarını taahhüt ediyorlardır. Buna rağmen paylaşıp kullanıyorlarsa karaktersiz birer insandır hepsi. Ayrıca teste katılacak kişilerin statik ip ile oyuna girmeleri şarttır büyük bir ihtimal. Sobee'de Telekoma bağlı olduğu için yakalanmaları çokta zor olmaz.
Nasıl yakalanmaları zor olacak? Statik ip ne alaka? Test ekibindeki bir oyuncu arkadaşlarına der ki arkadaşlar şu şu madenleri stoklayın. Bunu nasıl tespit edecekler?
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

İnşallah öyle hainlikler olmaz diyelim.
kedi
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

Diyelim ki benim test ekibinde bir arkadaşım var, bölgeyi test ettikten sonra yan yana geldiğimizde bana hepsini anlatıyor, Nerull bunu nerden duyup da dava açacak ? Vahiy falan gelmiyorsa öğrenmesi imkansız. Bilgisayar dışında da bir hayat var B-)
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Öyle yada böyle paylaşılacaktır,tartışması bile gereksiz.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

movie yazdı: 07 Şub 2018 22:50
Ostankino yazdı: 07 Şub 2018 22:44 Test ekibi bu tür bilgileri paylaşmayacakları, kullanmayacaklarını taahhüt ediyorlardır. Buna rağmen paylaşıp kullanıyorlarsa karaktersiz birer insandır hepsi. Ayrıca teste katılacak kişilerin statik ip ile oyuna girmeleri şarttır büyük bir ihtimal. Sobee'de Telekoma bağlı olduğu için yakalanmaları çokta zor olmaz.
Nasıl yakalanmaları zor olacak? Statik ip ne alaka? Test ekibindeki bir oyuncu arkadaşlarına der ki arkadaşlar şu şu madenleri stoklayın. Bunu nasıl tespit edecekler?
Şahsi fikirlerimi yazdım sadece. Ama elbet önlemleri vardır diye düşünüyorum
Senior Software Engineer
peroxide
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen peroxide »

bunun önüne geçmek için şuan bütün reçeteleri paylaşıp oyuncuyada ufak bir süpriz yapabilirler şuan piyasa belirlenir ama tabiki böyle birşey yapmayıp el altından insanların malı götürmesini bekleyeceğiz
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Ne biliyorsunuz test ekibi , Nerull , Orti , Gorgar ,AhiEvran ,Delpize ,Naveran dan oluşuyorsa birde kendi yaptıkları oyunu test etmeleri saçma diyenler gelsin dalga geçeyim
(Daha önce bilgi paylaşan yetkili görevden alındı diye biliyorum)
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

IIASiLKANII yazdı: 07 Şub 2018 22:52 Öyle yada böyle paylaşılacaktır,tartışması bile gereksiz.
+1
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön