Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LadyGAGA yazdı: 07 Şub 2018 23:03 Ne biliyorsunuz test ekibi , Nerull , Orti , Gorgar ,AhiEvran ,Delpize ,Naveran dan oluşuyorsa birde kendi yaptıkları oyunu test etmeleri saçma diyenler gelsin dalga geçeyim
(Daha önce bilgi paylaşan yetkili görevden alındı diye biliyorum)
Bahsettiklerinin yarısi sen ben gibi oyuncu :) Zaten oyuncu olmasalar test edemezler, oyunu oynayanlarin test etmesi lazım. Bir de Delpize ile Gorgar'i aynı keseye koymak biraz ütopik olmuş. Biri oyunun yapımcısı diğeri senden tek farkı forumda konu açıp kapatmak olan bir oyuncu :))
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Sır ' iki insanın bildiğidir. ' Altı x kişinin bildiği katiyen sır olamaz. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Sessizce bekleyin .
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

bırakalım da bunu sobee düşünsün. önlem aldık diyorlarsa yine kendileri ilgilenecek. niye derdi bize düşsün ki?
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Sanırsam hayatım da ilk defa forum içersinde bu kadar sert bir ileti atacağım, şimdiden özür dilerim. Yani bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan gereksiz o kadar çok yorum var ki. Test aşamalarını biliyor musunuz? Hayır. Test ekibini biliyor musunuz? Hayır. Destek takımı hakkında bilginiz var mı? Hayır. Oyun geliştiricilerini ne kadar tanıyorsunuz? Facebook. Ve sonra gelip burada insanları karalıyorsunuz. Yanlış anlamayın şu bu savunmuyorum. Fakat güzel ülkemizin en büyük problemi olan, hakkında bilgi sahibi olmadığımız konular üzerine tartışma sorunumuzu göz ardı etmeyelim. Burada bir oyun oynamak için bulunuyoruz, buna lütfen uygun davranalım. Eğer bir usulsüzlük söz konusu olursa zaten gerekli düzenlemeleri yapanlar Türk Telekom olacaktır.

Edit: Telefondan yazıyorum imla düzenleyemedim gözleri kanayanlar affetsin bu seferlik.
En son Twingo tarafından 08 Şub 2018 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Karaköy de en çok para edecek reçeteyi açıklıyorum;

Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz çörek otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret
güzelim
Ha ha ha ha ha hapşu
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Twingo yazdı: 08 Şub 2018 11:10 Sanırsam hayatım da ilk defa forum içersinde bu kadar sert bir ileti atacağım, şimdiden özür dilerim. Yani bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan gereksiz o kadar çok yorum var ki. Test aşamalarını biliyor musunuz? Hayır. Test ekibini biliyor musunuz? Hayır. Destek takımı hakkında bilginiz var mı? Hayır. Oyun geliştiricilerini ne kadar tanıyorsunuz? Facebook. Ve sonra gelip burada insanları karalıyorsunuz. Yanlış anlamayın şu bu savunmuyorum. Fakat güzel ülkemizin en büyük problemi olan, hakkında bilgi sahibi olmadığımız konular üzerine tartışma sorunumuzu göz ardı etmeyelim. Burada bir oyun oynamak için bulunuyoruz, buna lütfen uygun davranalım. Eğer bir usulsüzlük söz konusu olursa zaten gerekli düzenlemeleri yapanlar Türk Telekom olacaktır.

Edit: Telefondan yazıyorum imla düzenleyemedim gözleri kanayanlar affetsin bu seferlik.
+1
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

HellBlazer yazdı: 08 Şub 2018 09:07 bırakalım da bunu sobee düşünsün. önlem aldık diyorlarsa yine kendileri ilgilenecek. niye derdi bize düşsün ki?
derdi neden onlara düşsün ki kardeşim. oyunu biz oynuyoruz derdi bize düşecek tabikide. bilgi sızar ve bu bilgiler birilerini zengin ederse zararı yine bize olacak. umarım aldıkları önlemler yeterlidir ve sıkıntı yaşanmaz. hol geldiğinde bölge itemleri açıklanmıştı sadece hangisinin en işlevsel olacağı bilinmiyordu. zaten planlananın aksine büyücüler için fizik itemler öne çıktı. ama burada yeni levellerin geleceği bölge söz konusu olunca işler birazcık değişir. şaheser eşyalar silahlar varmı yok mu yeni bölge itemleri neye göre alınacak hiçbirini bilmiyoruz. ama bilen birisi bölge gelmeden çok avantajlı bir hale gelecek. oyun hali hazırda zaten karaborsacıların elinde bunlara birkaçtane daha eklemeye gerek yok.

alınacak en güzel önlem sadece karaköydeki madenler bitkiler ve herkesin eşit şartlarda ulaşabileceği mesela hidrojen motorin gibi elde edilebilecek itemler isteyen reçeteler varsa problem olmaz. ancak var olan madenler varsa reçetelerde, bu sıkıntıya sebep olacak. bunuda test bölgesinde reçeteleri değiştirerek önüne geçebilirler.

şu an oyuna pek girmiyorum ama şuna eminim testler başlamış ve önlemini yeteri kadar almamışlarsa birileri maden toplamaya başlamıştır.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Ekip büyük ihtimal ROA lılardan oluşuyordur. Şu anki yöneticilerden de ROA lıların olduğunu da duymuştum doğru olmayabilir tabi Orti hariç. Emin olun onlar da kendilerinden başka kimseyle paylaşmazlar. Her zamanki gibi ROA lılar gülecek ilk.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

turkoxHAMSTER yazdı: 08 Şub 2018 00:46
LadyGAGA yazdı: 07 Şub 2018 23:03 Ne biliyorsunuz test ekibi , Nerull , Orti , Gorgar ,AhiEvran ,Delpize ,Naveran dan oluşuyorsa birde kendi yaptıkları oyunu test etmeleri saçma diyenler gelsin dalga geçeyim
(Daha önce bilgi paylaşan yetkili görevden alındı diye biliyorum)
Bahsettiklerinin yarısi sen ben gibi oyuncu :) Zaten oyuncu olmasalar test edemezler, oyunu oynayanlarin test etmesi lazım. Bir de Delpize ile Gorgar'i aynı keseye koymak biraz ütopik olmuş. Biri oyunun yapımcısı diğeri senden tek farkı forumda konu açıp kapatmak olan bir oyuncu :))
Sen hor görmüş gibi oldun forum mod'u , o da emek veriyor ve senden üstün şuan ve deneyemez mi ne olacak ?
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön