Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler

Mesaj gönderen dedee66 »

TOLGARDA yazdı: 28 Ara 2017 16:31 Daha geçen hafta bilgisayar aldım ekran kartı 2 gb ki bana yeterli ben oyun oynamam. Şimdiye kadar da oynadığım tek oyun ikv
Sonuşta İKV hep üstüne basarak söylüyor "Distribütör PLAYSTOR"e diye versinler parayı koydursunlar baş tarafa 2 günlük zararlı çıkmazlar. Kaç Yıllık İKV'nin Distribütör'lüğünü yapıyor yapar bi güzellik :yum:
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

dedee66 yazdı: 28 Ara 2017 16:31
8GB RAM 4GB EKRAN KARTI 3.5GHZ :P İKV yi oynayıpta 2 gb ekran kartı olan yoktur en aşşağıya 4GB RAM 2 GB ekran kartı yeni nesil Bilgisayarlar hep öyle oluyor artık :) kardeşim bunlar sıkıntı değil.
1 GB ekran kartı ile oynuyordum :) Ama şu aralar okul için laptop almak şart oldu.Maalesef 1GB maziye geçecek :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

dedee66 yazdı: 28 Ara 2017 16:35
Sonuşta İKV hep üstüne basarak söylüyor "Distribütör PLAYSTOR"e diye versinler parayı koydursunlar baş tarafa 2 günlük zararlı çıkmazlar. Kaç Yıllık İKV'nin Distribütör'lüğünü yapıyor yapar bi güzellik :yum:
Zaten olay güzellik değil, hem Sobee'nin hem de PlayStore'nin sahibi TTnet. Az stratejik düşünseler :thinking_face:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı: 27 Ara 2017 22:51 Reklam işi olacaksa Youtuberlara vermeyin bu işi.
:+1:

Bence onedio vesaire tarzı yerlere veyahut oyun platformu sitelerine reklam verilmeli.
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Furkaaaaann yazdı: 27 Ara 2017 21:53 Bu grafikler ile oyuncu çekemezler.

İnternet kafede İKV oynarken bu oyunu oynayan kaldı mı ya , şu grafiklere bak gibi tepkiler alıyorum :) kemik kitlesi dışında kimse gelmez boşa masraf.
Hikayeler, olay örgüsü, oyuncu kitlesi, oyuncular arası sosyal etkileşimler falan iyi hoş güzel de gerçekten artık grafiklerin eminönünden başlayıp karaköye kadar tekrar iyileştirilmesi gerekiyor.. yıl oldu 2018 yani en azından şu eminönü falan tekrardan iyileştirilmeli
Nothing
Kullanıcı avatarı
Farem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Farem »

Retaliation yazdı: 28 Ara 2017 17:30 :+1:

Bence onedio vesaire tarzı yerlere veyahut oyun platformu sitelerine reklam verilmeli.
Yen bölge geldiğinde oradan reklam olabilir. “ Kıyamet Karaköy’de Devam Ediyor!” şeklinde bir başlık eklenip önce oyun hakkında bilgi sonra da yeni bölge hakkında bilgi verilebilir. Ayrıca Onedio’da herkesin içerik oluşturma hakkı var diyebiliyorum.
Fareleri sevin!

Teknik sorunlar nedeniyle bir süre bu hesabımda olacağım
Çılgın Robot CHAPPİE
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Farem yazdı: 29 Ara 2017 13:01
Retaliation yazdı: 28 Ara 2017 17:30 :+1:

Yen bölge geldiğinde oradan reklam olabilir. “ Kıyamet Karaköy’de Devam Ediyor!” şeklinde bir başlık eklenip önce oyun hakkında bilgi sonra da yeni bölge hakkında bilgi verilebilir. Ayrıca Onedio’da herkesin içerik oluşturma hakkı var diyebiliyorum.
Yeni bölge geldi. Hadi bakalım; bir şey olmasını bekliyor musunuz :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Reklamdan önce, işi bilen, profesyonel bir ekibe ihtiyaç var. Milattan kalma bilgilerle olmuyor hocam olmuyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Scalgar yazdı: 29 Ara 2017 11:37
Furkaaaaann yazdı: 27 Ara 2017 21:53 Bu grafikler ile oyuncu çekemezler.

İnternet kafede İKV oynarken bu oyunu oynayan kaldı mı ya , şu grafiklere bak gibi tepkiler alıyorum :) kemik kitlesi dışında kimse gelmez boşa masraf.
Hikayeler, olay örgüsü, oyuncu kitlesi, oyuncular arası sosyal etkileşimler falan iyi hoş güzel de gerçekten artık grafiklerin eminönünden başlayıp karaköye kadar tekrar iyileştirilmesi gerekiyor.. yıl oldu 2018 yani en azından şu eminönü falan tekrardan iyileştirilmeli
Karaköy asalarını gören oyuna yaklaşmaz bile oyundan soğuttu :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön