Enes baturun yaptigini dusunsene
Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler
Aslında reklam işi olacaksa youtuber ve streamerlara verilmesi lazım en iyi etkileşim oradan yakalanır ama bu grafikler ile zor yeraltında ki meran gibi grafiklere uğraşsalardı çok iyi oyuncu çekebilirlerdi.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
En bilinen Youtubear'ların izleyici kitlesinin yaş ortalaması küçük. İKV gibi bir oyun onlara sıkıcı gelir.
Bir kaç sağlam yayıncı var ama... Bilmiyorum, bu biraz da yönetimin bileceği iş. Biz bize iyiyiz diyor da olabilirler.
Bir kaç sağlam yayıncı var ama... Bilmiyorum, bu biraz da yönetimin bileceği iş. Biz bize iyiyiz diyor da olabilirler.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- KarakuleGFB
- Sahaf Yardımcısı
Sürekli item kasmak için zaman harcamak artık çoğu oyunda ilgi çekmiyor. Farkettiyseniz yeni çıkan çoğu MMORPG oyunları dövüş sistemine odaklanıyor. İtem kasmaktan çok orayı önemli görüyorlar. Yani reklam yapsanız bile yaş ortalaması farketmez. Artık kimsenin oyunlara bu kadar uzun süre harcayacak zamanı geçtim. Hevesleri yok.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Doğru hocam, MMORPG artık eskisi kadar oynanmıyor. E-spor oyunları almış durumda sahneyi.KarakuleGFB yazdı: ↑28 Ara 2017 01:25 Sürekli item kasmak için zaman harcamak artık çoğu oyunda ilgi çekmiyor. Farkettiyseniz yeni çıkan çoğu MMORPG oyunları dövüş sistemine odaklanıyor. İtem kasmaktan çok orayı önemli görüyorlar. Yani reklam yapsanız bile yaş ortalaması farketmez. Artık kimsenin oyunlara bu kadar uzun süre harcayacak zamanı geçtim. Hevesleri yok.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Reklam şart!! I Can Football u bilmeyen yok..
MMORPG konusunda kesinlikle katılıyorum.SalurBeyi yazdı: ↑28 Ara 2017 01:28Doğru hocam, MMORPG artık eskisi kadar oynanmıyor. E-spor oyunları almış durumda sahneyi.KarakuleGFB yazdı: ↑28 Ara 2017 01:25 Sürekli item kasmak için zaman harcamak artık çoğu oyunda ilgi çekmiyor. Farkettiyseniz yeni çıkan çoğu MMORPG oyunları dövüş sistemine odaklanıyor. İtem kasmaktan çok orayı önemli görüyorlar. Yani reklam yapsanız bile yaş ortalaması farketmez. Artık kimsenin oyunlara bu kadar uzun süre harcayacak zamanı geçtim. Hevesleri yok.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Biz oyunuyoruz ama...
İyi bir sistemi olan asla başlamaz bu oyuna.
PLAYSTORE'yi övmeyi Biliyorlar Versinler Başa Getirsin 3 günlük yeter.
8GB RAM 4GB EKRAN KARTI 3.5GHZ
İKV yi oynayıpta 2 gb ekran kartı olan yoktur en aşşağıya 4GB RAM 2 GB ekran kartı yeni nesil Bilgisayarlar hep öyle oluyor artık
kardeşim bunlar sıkıntı değil.
Cidden zaten kendi platformları, orada duyuru olarak yayınlanıp üye olan herkese 500 akçe tarzı bir kampanyayla ana sayfaya sunulsa büyük bir katkısı olur.
Daha geçen hafta bilgisayar aldım ekran kartı 2 gb ki bana yeterli ben oyun oynamam. Şimdiye kadar da oynadığım tek oyun ikv