Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler
Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler
İkv'nin aslında reklama ihtiyacı olmadığını para harcanmadan yükselebileceğini çok sefer dile getirmiştim. Sadece bir trailer ortalama dakikada 100 kere izleniyor. Tamam çok yüksek değil ama 5 yıl ilerlemeyen bir oyunun geri dönüşü için gayet iyi. Forumda da şuan 200 kişiden daha fazla kişi var. Güncelleme geleceği gün o sayaç 5-6 bini bile bulabilir.
- Sebepsizayrilik
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyunun Reklama İhtiyacı Var Diyenler
Reklam ile ilgili mevlüt dinç zamanında bi çok kanalda haberi yapılmış ve bende bazı kanallarda görmüştüm reklamını sobee studios en son başka bir oyun için süpercandı sanırım reklamını yerel kanallarda yapmıştı. Reklam sayesinde oyuncu kitlesi artacağına inanıyorum bi çok arkadaşım tvdeki haber sayensinde merak edip başlamıştı çoğuda hala oynuyor
Forum tarihinde en fazla online olan kişi sayısının 1038 olduğunu varsayarsak 5-6 bin mümkün değilTOLGARDA yazdı: ↑27 Ara 2017 20:23 İkv'nin aslında reklama ihtiyacı olmadığını para harcanmadan yükselebileceğini çok sefer dile getirmiştim. Sadece bir trailer ortalama dakikada 100 kere izleniyor. Tamam çok yüksek değil ama 5 yıl ilerlemeyen bir oyunun geri dönüşü için gayet iyi. Forumda da şuan 200 kişiden daha fazla kişi var. Güncelleme geleceği gün o sayaç 5-6 bini bile bulabilir.
Edit: 1042 değil 1038miş.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Tabiki Mevlüt Dinç röportajlara çıkıyordu. Bunlar da bir haberdir, reklamdır ama para harcamayı gerektirmez. Kast ettiğim bu yönde harcamaya ihtiyacı olmadığı. Tabiki yapılması faydalı olacaktır.Sebepsizayrilik yazdı: ↑27 Ara 2017 20:31 Reklam ile ilgili mevlüt dinç zamanında bi çok kanalda haberi yapılmış ve bende bazı kanallarda görmüştüm reklamını sobee studios en son başka bir oyun için süpercandı sanırım reklamını yerel kanallarda yapmıştı. Reklam sayesinde oyuncu kitlesi artacağına inanıyorum bi çok arkadaşım tvdeki haber sayensinde merak edip başlamıştı çoğuda hala oynuyor
Süpercan'ın reklamını da Türk Telekom yapmıştı, Sobee değil. Ttçocuk projesi kapsamındaydı
dostum bu videolarla anca eski oyuncular oyuna geri döner.
yeni oyuncu kazanmak için reklam yapılması lazım.
yeni oyuncu kazanmak için reklam yapılması lazım.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Academy Of War
Bu oyuna yeni oyuncu adımını atmaz. O yüzden reklam tam bir israf olur.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu grafikler ile oyuncu çekemezler.
İnternet kafede İKV oynarken bu oyunu oynayan kaldı mı ya , şu grafiklere bak gibi tepkiler alıyorum
kemik kitlesi dışında kimse gelmez boşa masraf.
İnternet kafede İKV oynarken bu oyunu oynayan kaldı mı ya , şu grafiklere bak gibi tepkiler alıyorum
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kesinlikle katılıyorum.Furkaaaaann yazdı: ↑27 Ara 2017 21:53 Bu grafikler ile oyuncu çekemezler.
İnternet kafede İKV oynarken bu oyunu oynayan kaldı mı ya , şu grafiklere bak gibi tepkiler alıyorumkemik kitlesi dışında kimse gelmez boşa masraf.
Dahada içler acısı bir duruma getirdiler. AÇIK VE NET.
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Kesinlikle katılıyorum
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Reklam işi olacaksa Youtuberlara vermeyin bu işi.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık