Gecikmiş Veda!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Gecikmiş Veda!
Selametle maden arkadaşım. Allah'a emanet ol. İnşallah hedeflediğin üniversiteyi kazanarak bizleri de sevindirirsin. 
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Başarılar dilerim kardeş sınavı iyi yapıp güzel bir yere yerleştikten sonra günün 10 15 saati ikv oynarsın 
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Selametle Allaha emanet tolga kardesim umarim hedeflerine ulasirsin.
Saygi ve sevgilerimle Veysel,
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
- SINGER
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Kendine iyi bak 
İnan bana en çok seninle olan serüvenimizi özleyeceğim.
Teşekkür ederim güzel dostum, hepimize başarılar.
Umarım aldığım karar hayatım için de çok güzel olur. Teşekkür ederim.
Umuyorum ki her şey için hayırlısı olur. Teşekkür ederim.Lahza yazdı: ↑30 Eki 2017 11:54 Hepimiz bu yollardan geçtik, üniversiteye hazırlandığım dönemde çemberlitaş gelmişti, oyunun hemen hemen en büyük güncellemesini doya doya oynayamadığım için oldukça üzülmüştüm o dönemde, ama şuan anlıyorum ki kaçırdığımız birşey çokta olmuyor, aradan 5 yıldan fazla geçti şimdi meslek sahibi olarak devam ediyorum oyun oynamaya, hiç birşeyi kaçırmış olmazsın, üniversiteni kazandıktan sonra kaldığın yerden rahat rahat devam edersin, sağlıcakla kal, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim, sizlere de başarılar.
Sizler de Allah'a emanet olun.
Hiç unutulmayacak anılardan biridir seninle rekabet dolu o aziz dostluğumuz.Retaliation yazdı: ↑30 Eki 2017 16:29 Selametle maden arkadaşım. Allah'a emanet ol. İnşallah hedeflediğin üniversiteyi kazanarak bizleri de sevindirirsin.![]()
Teşekkür ederim, günde 2-3 saat girip aziz dostlarımı ve ailemi görmek bana kafi. Fazlasında gözüm yok.muhammetali395 yazdı: ↑30 Eki 2017 16:42 Başarılar dilerim kardeş sınavı iyi yapıp güzel bir yere yerleştikten sonra günün 10 15 saati ikv oynarsın![]()
Allah'a emanet ol güzel kardeşim. Eğer nasip olur da tekrar yolumuz kesişirse seninle daha iyi yerlere gelmeyi ve bana uzattığın o eli geriye boş çevirmemeyi temenni ederim. Kendine iyi bak.romendiyojen yazdı: ↑30 Eki 2017 17:41 Selametle Allaha emanet tolga kardesim umarim hedeflerine ulasirsin.
Sizin de, kendinize iyi bakın.
Siz de, keyfini sürün.
Yazan, yazmayan; gören, görmeyen herkese en iyi dileklerimi iletir, saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah'a emanet olun, gelecek olan güncellemenin ve yaşamınızın tadını çıkarın. Selametle İKV ve onun çok değerli camiası!