Saygı ve sevgilerimi sunarak söze başlamak isterim.
Yaklaşık 3 aydır oyuna zaten giriş yapamadığım için beni aktif görme şansınız bulunmamaktadır. Keza foruma da bu süre içerisinde girebilmiş değilim. Pasifliğimin birincil nedeni üniversiteye hazırlanacak olmam, ikincil neden ise bunun beraberinde getirdiği kendimi sosyal yönden sınırlandırmam oldu. Evdeki interneti beklenmedik anda kapatmam sonucu vedamın da göründüğü üzere geç gerçekleşmesine sebebiyet verdi.
Her şey nasiptir; umuyorum ki hayırlısıyla hedeflediğim üniversiteyi kazanır da sonrasında tekrar oyuna dönüş sağlar ve hala ağabey-kardeş, abla-kardeş bağlarımı koparmadığım Güçlü Kardeşler Birliği loncam/ailem ile serüvenime devam ederim.
Yeni genişleme paketinin geleceği aşikar, sizler için çok sevinmekle beraber kendim için hem sevinip hem üzülüyorum. Bu genişleme paketini başından itibaren yakalamak varken geç yakalamak zorunda kalacağım ancak bu sınırlandırma ile umuyorum ki hedefime ulaşacağım ve genişleme paketini görebilmekten daha çok üniversite hayalim benim yüzümü güldürecektir.
Sözlerimi bitiriyorum. Öncelikle başta Güçlü Kardeşler Birliği lonca mensupları değerli ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerim eşliğin; tüm eş, dost, tanıdık, arkadaş, sohbet kanalından selam alıp verdiğim ve tanımadan da olsa ticaret bile yaptığım oyun camiasına saygı ve sevgilerimi takdim ederim. Herkesin sağlıklı, mutlu, huzurlu, hedeflediğini ve hayalini gerçekleştirebilen bir hayat sürmesini temenni ederim.
Tekrar görüşmek dileğiyle, esen kalın.
Belirtmek isterim: TolgaALBAYRAK, FFreDDooMM, TiMURI karakterlerimde zaman zaman lonca yetkilileri olan ağabeylerimi görebilirsiniz.
Gecikmiş Veda!
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Gecikmiş Veda!
Ne yaman ağabeyimsin be. Özleyeceğim seni, biliyorum sen de beni özlersin.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Yoldaş 

- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Kendi hayatın için çok güzel bir karar almışsın inşallah istediğin yeri kazanırsın
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Hepimiz bu yollardan geçtik, üniversiteye hazırlandığım dönemde çemberlitaş gelmişti, oyunun hemen hemen en büyük güncellemesini doya doya oynayamadığım için oldukça üzülmüştüm o dönemde, ama şuan anlıyorum ki kaçırdığımız birşey çokta olmuyor, aradan 5 yıldan fazla geçti şimdi meslek sahibi olarak devam ediyorum oyun oynamaya, hiç birşeyi kaçırmış olmazsın, üniversiteni kazandıktan sonra kaldığın yerden rahat rahat devam edersin, sağlıcakla kal, başarılar dilerim.
Hayatın gerçekleri daha acı malesef, evlenip çocuk yaptıktan sonra sorumlulukların arttıkça, değil oyuna saatlerce girmek. çok çok girip çıkarsın yada twitch yayınlarına bakıp iç çekersin tadımlıkLahza yazdı: ↑30 Eki 2017 11:54 Hepimiz bu yollardan geçtik, üniversiteye hazırlandığım dönemde çemberlitaş gelmişti, oyunun hemen hemen en büyük güncellemesini doya doya oynayamadığım için oldukça üzülmüştüm o dönemde, ama şuan anlıyorum ki kaçırdığımız birşey çokta olmuyor, aradan 5 yıldan fazla geçti şimdi meslek sahibi olarak devam ediyorum oyun oynamaya, hiç birşeyi kaçırmış olmazsın, üniversiteni kazandıktan sonra kaldığın yerden rahat rahat devam edersin, sağlıcakla kal, başarılar dilerim.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Allah' a emanet ol.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI