Gecikmiş Veda!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Gecikmiş Veda!

Mesaj gönderen TOLGA »

Saygı ve sevgilerimi sunarak söze başlamak isterim.

Yaklaşık 3 aydır oyuna zaten giriş yapamadığım için beni aktif görme şansınız bulunmamaktadır. Keza foruma da bu süre içerisinde girebilmiş değilim. Pasifliğimin birincil nedeni üniversiteye hazırlanacak olmam, ikincil neden ise bunun beraberinde getirdiği kendimi sosyal yönden sınırlandırmam oldu. Evdeki interneti beklenmedik anda kapatmam sonucu vedamın da göründüğü üzere geç gerçekleşmesine sebebiyet verdi.
Her şey nasiptir; umuyorum ki hayırlısıyla hedeflediğim üniversiteyi kazanır da sonrasında tekrar oyuna dönüş sağlar ve hala ağabey-kardeş, abla-kardeş bağlarımı koparmadığım Güçlü Kardeşler Birliği loncam/ailem ile serüvenime devam ederim.
Yeni genişleme paketinin geleceği aşikar, sizler için çok sevinmekle beraber kendim için hem sevinip hem üzülüyorum. Bu genişleme paketini başından itibaren yakalamak varken geç yakalamak zorunda kalacağım ancak bu sınırlandırma ile umuyorum ki hedefime ulaşacağım ve genişleme paketini görebilmekten daha çok üniversite hayalim benim yüzümü güldürecektir.
Sözlerimi bitiriyorum. Öncelikle başta Güçlü Kardeşler Birliği lonca mensupları değerli ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerim eşliğin; tüm eş, dost, tanıdık, arkadaş, sohbet kanalından selam alıp verdiğim ve tanımadan da olsa ticaret bile yaptığım oyun camiasına saygı ve sevgilerimi takdim ederim. Herkesin sağlıklı, mutlu, huzurlu, hedeflediğini ve hayalini gerçekleştirebilen bir hayat sürmesini temenni ederim.
Tekrar görüşmek dileğiyle, esen kalın.

Belirtmek isterim:
TolgaALBAYRAK, FFreDDooMM, TiMURI karakterlerimde zaman zaman lonca yetkilileri olan ağabeylerimi görebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Gecikmiş Veda!

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Selametle dostum, sıkı çalış :slightly_smiling_face:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

FiratCakiroglu yazdı: 30 Eki 2017 11:03 Selametle dostum, sıkı çalış :slightly_smiling_face:
Ne yaman ağabeyimsin be. Özleyeceğim seni, biliyorum sen de beni özlersin. :)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Yoldaş 🤜🤛
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Yolun açık olsun kardeşim, hayatta başarılar diliyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Kendi hayatın için çok güzel bir karar almışsın inşallah istediğin yeri kazanırsın
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Hepimiz bu yollardan geçtik, üniversiteye hazırlandığım dönemde çemberlitaş gelmişti, oyunun hemen hemen en büyük güncellemesini doya doya oynayamadığım için oldukça üzülmüştüm o dönemde, ama şuan anlıyorum ki kaçırdığımız birşey çokta olmuyor, aradan 5 yıldan fazla geçti şimdi meslek sahibi olarak devam ediyorum oyun oynamaya, hiç birşeyi kaçırmış olmazsın, üniversiteni kazandıktan sonra kaldığın yerden rahat rahat devam edersin, sağlıcakla kal, başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hayatınızda başarılar dilerim O:-)
Resim
Resim
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Lahza yazdı: 30 Eki 2017 11:54 Hepimiz bu yollardan geçtik, üniversiteye hazırlandığım dönemde çemberlitaş gelmişti, oyunun hemen hemen en büyük güncellemesini doya doya oynayamadığım için oldukça üzülmüştüm o dönemde, ama şuan anlıyorum ki kaçırdığımız birşey çokta olmuyor, aradan 5 yıldan fazla geçti şimdi meslek sahibi olarak devam ediyorum oyun oynamaya, hiç birşeyi kaçırmış olmazsın, üniversiteni kazandıktan sonra kaldığın yerden rahat rahat devam edersin, sağlıcakla kal, başarılar dilerim.
Hayatın gerçekleri daha acı malesef, evlenip çocuk yaptıktan sonra sorumlulukların arttıkça, değil oyuna saatlerce girmek. çok çok girip çıkarsın yada twitch yayınlarına bakıp iç çekersin tadımlık :)
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Allah' a emanet ol.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön