Güncelleme Haberi ...
Re: Güncelleme Haberi ...
Çabuk gelip kötü bir bölge geleceğine geç gelsin güzel gelsin düşüncesindeyim, bu kadar bekledik biraz daha bekleriz, vakti zamanı geldiğinde haberide, teaserıda, kendiside gelir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
En mantıklı cevap.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Güncelleme haberinin gelmesi bile bana yetti diyebilirim önümüzdeki 1 yılı sıkılmadan bekleyebilirim heralde.
kedi
En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi
Bizler sadece hep açıklama bekledik çok geç kalındı belki ama sonunda bir açıklamayı hak ettik en azından içimizde diyoruz evet bir şeyler yapıyorlar diyip oyunu gönül rahatlı ile dahada sarılıyoruz.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
SPIEGLEIN yazdı: ↑09 Eki 2017 23:16En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi![]()
Bizler sadece hep açıklama bekledik çok geç kalındı belki ama sonunda bir açıklamayı hak ettik en azından içimizde diyoruz evet bir şeyler yapıyorlar diyip oyunu gönül rahatlı ile dahada sarılıyoruz.
kedi
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Benzetmene hayran kaldım kardeş başıma geldi 25 dakikadan sonra cekip gitmistim.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
+SPIEGLEIN yazdı: ↑09 Eki 2017 23:16En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Şaka maka bu oyunun güncelleme onayı almasının en büyük sebebi yıllardır bıkmadan oynayan para yatıran vefakar oyuncularıdır. 5 sene sonunda oyunun Türk telekom tarafından geliştirilmesine karar verilmesinin nedeni bu oyunculardır ve muhtemelen Nerull, Gorgar gibi geliştiricilerin de payı vardır. Hiçbir firma, şirket ışık görmediği ürüne destek vermez. Ben her ne kadar 4 sene oyuna ara vermiş olsam da bu kemik kitleye teşekkür ediyorum ve güncellemeyi merakla bekliyorum.BayTerapi yazdı: ↑09 Eki 2017 23:36SPIEGLEIN yazdı: ↑09 Eki 2017 23:16En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi![]()
Bizler sadece hep açıklama bekledik çok geç kalındı belki ama sonunda bir açıklamayı hak ettik en azından içimizde diyoruz evet bir şeyler yapıyorlar diyip oyunu gönül rahatlı ile dahada sarılıyoruz.![]()
![]()
Everything is about math just math