Güncelleme Haberi ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Güncelleme Haberi ...

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Merhaba arkadaşlar sizce de uzun süredir Habersiz bırakılmadık mı ? 5 yılın üstüne 4 ay oldu bekliyoruz güncelleme tarihi bekliyoruz güncelleme bekliyoruz tears video bekliyoruz açıklama bekliyoruz Gorgardan haber bekliyoruz Meraktan Kanser olacaz artık bir şeyleri açıklamalarını bekliyoruz
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Re: Güncelleme Haberi ...

Mesaj gönderen Retaliation »

Şahsen ben beklemekten sıkılmadım. Gelecekse gelir. Adamları fazla sık boğaz etmemeliyiz. Hayatımda o kadar çok şeyi bekledim, beş senedir sabrettiğimiz bir şeyin aniden çıkagelmesini mi sabretmeyeceğim?
En son Retaliation tarafından 09 Eki 2017 21:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Ben 6 yıldir ara verip tekrardan dönen biri olarak 3 ayda tam herseyimi halletmiş değilim bu yüzden gec olması benim icin avantaj ve acele ile yapılan işten hayır gelmez sakin kafayla bırakın kod yazmaya devam etsin yöneticilerimiz .
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Verem ettiniz 😂
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 09 Eki 2017 21:40 Şahsen ben beklemekten sıkılmadım. Gelecekse gelir. Adamları fazla sık boğaz etmemeliyiz. Hayatımda o kadar çok şeyi bekledim, beş senedir sabrettiğimiz bir şeyin aniden çıkagelmesini mi sabretmeyeceğim?
Hayatın her dalında ufak tefek ağzımız yanmıştır bir şeyleri elde etmek için beklemişizdir sabretmişizdir veya onu beklemişizdir hiç gelmeyenimiz hiç aklımızdan gitmeyenimiz =) bir oyunu beklemişiz çokmu.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SINGER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen SINGER »

Gratisten sevgilimin çıkmasını bekler gibi bekliyorum güncellemeyi :D

Haklısın bi açıklama gelse iyi olur ama geç olsun güzel olsun acelemiz yok :relaxed:
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Yapılan her güncelleme ortalama 6 ay da geliyor zaten hele ki dediklerine göre geniş çaplı ve beklentinin üzerinde bir güncelleme olacağı haberini verdiklerine göre ince eleyip sık dokudukları bir uğraş olduğu aşikar ,taş çatlasın bir buçuk iki ayı vardır gelmesinin,tanıtım videosunun da bu ayın sonlarında veya kasımın ilk haftasında geleceği kanaatindeyim.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Bence acele ediyoruz çünkü 4 ayda yapacakları birşey değil.
Eminönü dediğimiz bölge 2 senede yazılıyor modelleniyor şimdi hazır kodlar vs var ama gerçekten kolay değil.
Belki çok yakında ön seyir yayınlayabilirler
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SPIEGLEIN yazdı: 09 Eki 2017 21:54
Retaliation yazdı: 09 Eki 2017 21:40 Şahsen ben beklemekten sıkılmadım. Gelecekse gelir. Adamları fazla sık boğaz etmemeliyiz. Hayatımda o kadar çok şeyi bekledim, beş senedir sabrettiğimiz bir şeyin aniden çıkagelmesini mi sabretmeyeceğim?
Hayatın her dalında ufak tefek ağzımız yanmıştır bir şeyleri elde etmek için beklemişizdir sabretmişizdir veya onu beklemişizdir hiç gelmeyenimiz hiç aklımızdan gitmeyenimiz =) bir oyunu beklemişiz çokmu.
Az daha sabır. O çatlatmaya çalıştığınız sabır taşı inanın raddesine geldiğinde size bir maden gibi gelecektir.
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Kardeş gelmiş veya gelmemiş bizi ilgilendirmez ki şayet umrumda olsa haberi vermeden önce yazardım getirin hadi felan derdim. Haberi verdiler gerçekten çok sevindim. Ama bu onlar için iyi oldu çünkü güncelleme gelirse oyuna daha çok para vereceğim. Ha bide şunu yaptım ben yazmam da da bi sakınca yoktur umarım. Güncelleme gelene kadar akçe alımını lonca olarak bırakma kararı aldım. Çünkü hepimiz oyun parası olarak iyi durumdayız konuşmaların WhatsApp grubuna yazıyoruz klanla bölgeyle peki işimiz yok. Anlayacağın plus sadece adı gibi bonuss tu bizim için. Siz de aynı kararı alırsınız tutarsa teaser yayınlayabilirler diye düşünüyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön