Güncelleme Haberi ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Güncelleme Haberi ...

Mesaj gönderen Lahza »

Çabuk gelip kötü bir bölge geleceğine geç gelsin güzel gelsin düşüncesindeyim, bu kadar bekledik biraz daha bekleriz, vakti zamanı geldiğinde haberide, teaserıda, kendiside gelir.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 09 Eki 2017 22:57 Çabuk gelip kötü bir bölge geleceğine geç gelsin güzel gelsin düşüncesindeyim, bu kadar bekledik biraz daha bekleriz, vakti zamanı geldiğinde haberide, teaserıda, kendiside gelir.
En mantıklı cevap. :+1: :clap:
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Güncelleme haberinin gelmesi bile bana yetti diyebilirim önümüzdeki 1 yılı sıkılmadan bekleyebilirim heralde.
kedi
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

BayTerapi yazdı: 09 Eki 2017 23:13 Güncelleme haberinin gelmesi bile bana yetti diyebilirim önümüzdeki 1 yılı sıkılmadan bekleyebilirim heralde.
En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi :)

Bizler sadece hep açıklama bekledik çok geç kalındı belki ama sonunda bir açıklamayı hak ettik en azından içimizde diyoruz evet bir şeyler yapıyorlar diyip oyunu gönül rahatlı ile dahada sarılıyoruz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

SPIEGLEIN yazdı: 09 Eki 2017 23:16
BayTerapi yazdı: 09 Eki 2017 23:13 Güncelleme haberinin gelmesi bile bana yetti diyebilirim önümüzdeki 1 yılı sıkılmadan bekleyebilirim heralde.
En son oyunu bırakmama sebeb olmuştu bir açıklamayı hak ediyorduk oyunu bıraktıktan 3 ay kadar sonra gelen ufacık bir açıklama ile tüm imkanlarım ile oyuna dönüş yaptım gerek maddi gerek manavi :)

Bizler sadece hep açıklama bekledik çok geç kalındı belki ama sonunda bir açıklamayı hak ettik en azından içimizde diyoruz evet bir şeyler yapıyorlar diyip oyunu gönül rahatlı ile dahada sarılıyoruz.
:+1: :+1:
kedi
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

SINGER yazdı: 09 Eki 2017 22:07 Gratisten sevgilimin çıkmasını bekler gibi bekliyorum güncellemeyi :D

Haklısın bi açıklama gelse iyi olur ama geç olsun güzel olsun acelemiz yok :relaxed:
Benzetmene hayran kaldım kardeş başıma geldi 25 dakikadan sonra cekip gitmistim. :grin:
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

+
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

BayTerapi yazdı: 09 Eki 2017 23:36

:+1: :+1:
Şaka maka bu oyunun güncelleme onayı almasının en büyük sebebi yıllardır bıkmadan oynayan para yatıran vefakar oyuncularıdır. 5 sene sonunda oyunun Türk telekom tarafından geliştirilmesine karar verilmesinin nedeni bu oyunculardır ve muhtemelen Nerull, Gorgar gibi geliştiricilerin de payı vardır. Hiçbir firma, şirket ışık görmediği ürüne destek vermez. Ben her ne kadar 4 sene oyuna ara vermiş olsam da bu kemik kitleye teşekkür ediyorum ve güncellemeyi merakla bekliyorum.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön