İkv gibi yani
R E K L A M L A N D I N I Z
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: R E K L A M L A N D I N I Z
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir arkadaş bul ve hayatın tadını çıkar belki unutursun ben girmeyeli 1 yıl olmuştur sadece forum ;' ]
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Daha önce bir çok kez bıraktım güncelleme gelmiyor diye ve tekrar oyunun içinde bulmuşumdur kendimi arkadaş çevre ilişki düzenli bir şekilde var.
Ben mobilya işinde çalışıyorum kendi magaza atölye var imalat üretimdeyim haliyle yorucu iş riskli iş stresli
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Çalışmak oyun oynamaktan daha iyi allah kolaylık versin çalışan kardeşlerimize ;' ]SPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:17Daha önce bir çok kez bıraktım güncelleme gelmiyor diye ve tekrar oyunun içinde bulmuşumdur kendimi arkadaş çevre ilişki düzenli bir şekilde var.
Ben mobilya işinde çalışıyorum kendi magaza atölye var imalat üretimdeyim haliyle yorucu iş riskli iş streslidikkat gerektiriyor sabah 8 30 akşam 7 paydos akşam eve gelince birşeyler yapmaya insanın hali kalmıyor bi cumartesi pazarları birşeyler yapabildiğimizden hafta içi haliyle oyun
Birde forum
![]()
Zula'da hata ve çalıntı mapler çok,
doğrudur. Ama hiçbir oyun yoktur ki hatası olmasın. Bunu en popüler oyunlarda bile görüyoruz. Çalıntı kısmına bir şey demeyeceğim ama Türk yapımı oyunlar gerçekten beni cezbediyor. Bence bu sektörde başarılıyız ve başarımız daha da artacaktır.
Tabii ki bu sektörü ülkeye getiren Mevlüt Dinç'i de unutmamak gerek. O olmasa belki oyun sektörü ile bir 6 7 yıl sonra tanışabilirdik.
doğrudur. Ama hiçbir oyun yoktur ki hatası olmasın. Bunu en popüler oyunlarda bile görüyoruz. Çalıntı kısmına bir şey demeyeceğim ama Türk yapımı oyunlar gerçekten beni cezbediyor. Bence bu sektörde başarılıyız ve başarımız daha da artacaktır.
Tabii ki bu sektörü ülkeye getiren Mevlüt Dinç'i de unutmamak gerek. O olmasa belki oyun sektörü ile bir 6 7 yıl sonra tanışabilirdik.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Kuşkusuz Mount and Blade. Özellikle ikinci oyun tam bir şaheser. O da Actor oyun motoruyla yapılmış diyorlar. 
Türk oyunlarına desteğim sonsuzdur lakin özerk olduğu sürece. Çalıntı olan hiç bir şeye katkı sağlamak istemem açıkcası. Evet Türkler olarak aslında oyun konusunda uğraşırsak başarabiliriz. Lakin bunu çalıp çırparak yapmak birşey ifade etmez. Senaryosuda haritalarıda karakterleride vs. vs. herşeyiyle copy paste olmayan oyunlara saygım sonsuzdurmstfmrt yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:20 Zula'da hata ve çalıntı mapler çok,
Tabii ki bu sektörü ülkeye getiren Mevlüt Dinç'i de unutmamak gerek. O olmasa belki oyun sektörü ile bir 6 7 yıl sonra tanışabilirdik.![]()
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü