R E K L A M L A N D I N I Z

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: R E K L A M L A N D I N I Z

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 12:08 Her şeyin bir Kıyameti vardır olana çare yok malesf iyi bulaşmadık diyelim ;' ]
İkv gibi yani =))) Kurtulduk dedikce tekrar bu sefer son dedikce tekrar dönüyoruz. :relieved: :relieved: :relieved:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

SPIEGLEIN yazdı: 06 Ağu 2017 12:09
amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 12:08 Her şeyin bir Kıyameti vardır olana çare yok malesf iyi bulaşmadık diyelim ;' ]
İkv gibi yani =))) Kurtulduk dedikce tekrar bu sefer son dedikce tekrar dönüyoruz. :relieved: :relieved: :relieved:
Bir arkadaş bul ve hayatın tadını çıkar belki unutursun ben girmeyeli 1 yıl olmuştur sadece forum ;' ]
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 12:11
Bir arkadaş bul ve hayatın tadını çıkar belki unutursun ben girmeyeli 1 yıl olmuştur sadece forum ;' ]
Daha önce bir çok kez bıraktım güncelleme gelmiyor diye ve tekrar oyunun içinde bulmuşumdur kendimi arkadaş çevre ilişki düzenli bir şekilde var.
Ben mobilya işinde çalışıyorum kendi magaza atölye var imalat üretimdeyim haliyle yorucu iş riskli iş stresli =) dikkat gerektiriyor sabah 8 30 akşam 7 paydos akşam eve gelince birşeyler yapmaya insanın hali kalmıyor bi cumartesi pazarları birşeyler yapabildiğimizden hafta içi haliyle oyun :yum: Birde forum :heart_eyes:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

SPIEGLEIN yazdı: 06 Ağu 2017 12:17
amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 12:11
Daha önce bir çok kez bıraktım güncelleme gelmiyor diye ve tekrar oyunun içinde bulmuşumdur kendimi arkadaş çevre ilişki düzenli bir şekilde var.
Ben mobilya işinde çalışıyorum kendi magaza atölye var imalat üretimdeyim haliyle yorucu iş riskli iş stresli =) dikkat gerektiriyor sabah 8 30 akşam 7 paydos akşam eve gelince birşeyler yapmaya insanın hali kalmıyor bi cumartesi pazarları birşeyler yapabildiğimizden hafta içi haliyle oyun :yum: Birde forum :heart_eyes:
Çalışmak oyun oynamaktan daha iyi allah kolaylık versin çalışan kardeşlerimize ;' ]
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

Zula'da hata ve çalıntı mapler çok,
doğrudur. Ama hiçbir oyun yoktur ki hatası olmasın. Bunu en popüler oyunlarda bile görüyoruz. Çalıntı kısmına bir şey demeyeceğim ama Türk yapımı oyunlar gerçekten beni cezbediyor. Bence bu sektörde başarılıyız ve başarımız daha da artacaktır.
Tabii ki bu sektörü ülkeye getiren Mevlüt Dinç'i de unutmamak gerek. O olmasa belki oyun sektörü ile bir 6 7 yıl sonra tanışabilirdik. :)
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Kuşkusuz Mount and Blade. Özellikle ikinci oyun tam bir şaheser. O da Actor oyun motoruyla yapılmış diyorlar. :p
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

mstfmrt yazdı: 06 Ağu 2017 12:20 Zula'da hata ve çalıntı mapler çok,
doğrudur. Ama hiçbir oyun yoktur ki hatası olmasın. Bunu en popüler oyunlarda bile görüyoruz. Çalıntı kısmına bir şey demeyeceğim ama Türk yapımı oyunlar gerçekten beni cezbediyor. Bence bu sektörde başarılıyız ve başarımız daha da artacaktır.
Tabii ki bu sektörü ülkeye getiren Mevlüt Dinç'i de unutmamak gerek. O olmasa belki oyun sektörü ile bir 6 7 yıl sonra tanışabilirdik. :)
Türk oyunlarına desteğim sonsuzdur lakin özerk olduğu sürece. Çalıntı olan hiç bir şeye katkı sağlamak istemem açıkcası. Evet Türkler olarak aslında oyun konusunda uğraşırsak başarabiliriz. Lakin bunu çalıp çırparak yapmak birşey ifade etmez. Senaryosuda haritalarıda karakterleride vs. vs. herşeyiyle copy paste olmayan oyunlara saygım sonsuzdur :slightly_smiling_face:
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen THilaR »

Mound and Blade tabii ki
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Karagöl Team

Mesaj gönderen karagol25 »

Koskoca Oyunda 1 tane Youtuber Yokki Oyunun Reklamını Yapsın
Resim
Yaşam Ve Ölüm Arasındaki ÇİZGİ.
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

karagol25 yazdı: 07 Ağu 2017 01:22 Koskoca Oyunda 1 tane Youtuber Yokki Oyunun Reklamını Yapsın
Dostum yenilik olmayan oyunda neyin videosunu çekelim ki :) He ayrıca bu konuda çalışma yapan arkadaşlar var facebook üzerinden sayfalarıda mevcut. Oyundaki denenecek herşeyi deniyorlar gördüğüm kadarıyla. Oyun eskisi gibi olsaydı emin ol bu dediğin yapılırdı. Farzı misal ben youtuber olsam bu oyunu tanıtmam sebebi şu oyunda devamlılık yok kaç farklı video çekebilirsin ki ? Ama bu güncelleme haberlerinden sonra düzenli bir gelişim yapılacak olursa dediğin olabilir
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön