Benim bulunduğum öneri hem forumu canlandırma hem ticaret sistemini geliştirme basit bi pazar kurma değildi forum kanalları adlı konuma bakabilirmisiniz. Düşüncelerinizi paylaşınamirogllu yazdı: ↑05 Ağu 2017 00:09 Bence Dediğin sistem saçma hemde olağanüstü saçma ama saygı duyuyorum elbet düşünce,fikir özgürlüğü
(suriyeliler haric)herkese tabidirdediğim gibi Yine Bir metin2 projeksiyonundan yolla çıkılmış pazar kurma,, değilde
Daha alternatif yollar seçilebilir
#Mirkan'a bu konudada katılıyorum önce azılı hatalar iyileştirilmeli
*Zehir konusunu öne sürerekten ilk onu tabii tutmaktayım![]()
Pazar Kurma Güncellemesi
Re: Pazar Kurma Güncellemesi
İşine gelmediği için mi sorun olarak görüyorsun bunu? Adı üstünde "Duvar" Duvardan vurmayı sorun olarak görebilirdin bence. Buda benim düşüncem.
Ayrıca konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık. Akçe satış işi hariç nefis bir konu olmuş.
- fundixejder
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
...
En son fundixejder tarafından 05 Ağu 2017 01:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- fundixejder
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Nasıl yani zehir 14ken 15ten fazla mı vuruyormirkan1453 yazdı: ↑04 Ağu 2017 16:47 Arkadaşım güzel söylüyorsun da oyunda çözülmesi gereken bir çok sorun varken bu dediklerinize daha var öncelikle düzeltilmesi gerekenler var diye düşünüyorum.
Nacizane düşüncelerim şunlar:
Yıldırım 2 tılsımının duvar içerisinden -1 hasar vurma sorunu.
Zehirin 14 puanda 15 puandan çok vurma sorunu.
Kutup içerisinde yürüme sorunu.
Sarsılmaz efekti ve etkisinin açılmasına rağmen ölme sorunu.
Karakterle görüntünü optimize edilememe sorunu.
Grupta olduğun kişinin çantalarını toplama sorunu(gir çık yaptıktan sonra, grup bölgelerindeki bosslardan düşenler hariç.)
Bir çırpıda saydıklarım bunlar bunlar düzeltilse daha doğru tabirle iyileştirilse sonra fikirlerin artık oyunun efsanesi olmuş görüş ve düşünce havuzuna atılsa daha güzel olur.
Savaşçının düz vuruş sorunu.(bu tamamen şahsi fikrim)

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Daha söylenecek çok şey varda sonra buralar yanık kokusundan geçilmez Şekil 1-a ->fundixejder yazdı: ↑05 Ağu 2017 01:17Nasıl yani zehir 14ken 15ten fazla mı vuruyormirkan1453 yazdı: ↑04 Ağu 2017 16:47 Arkadaşım güzel söylüyorsun da oyunda çözülmesi gereken bir çok sorun varken bu dediklerinize daha var öncelikle düzeltilmesi gerekenler var diye düşünüyorum.
Nacizane düşüncelerim şunlar:
Yıldırım 2 tılsımının duvar içerisinden -1 hasar vurma sorunu.
Zehirin 14 puanda 15 puandan çok vurma sorunu.
Kutup içerisinde yürüme sorunu.
Sarsılmaz efekti ve etkisinin açılmasına rağmen ölme sorunu.
Karakterle görüntünü optimize edilememe sorunu.
Grupta olduğun kişinin çantalarını toplama sorunu(gir çık yaptıktan sonra, grup bölgelerindeki bosslardan düşenler hariç.)
Bir çırpıda saydıklarım bunlar bunlar düzeltilse daha doğru tabirle iyileştirilse sonra fikirlerin artık oyunun efsanesi olmuş görüş ve düşünce havuzuna atılsa daha güzel olur.
Savaşçının düz vuruş sorunu.(bu tamamen şahsi fikrim)
Caugar yazdı: ↑05 Ağu 2017 00:34İşine gelmediği için mi sorun olarak görüyorsun bunu? Adı üstünde "Duvar" Duvardan vurmayı sorun olarak görebilirdin bence. Buda benim düşüncem.
İşime geliyor aslında asıl sınıfım savaşçı keşke bana da duvardan gelen hasarlar hep -1 vursa çifteyle şov yapsam, bunu bir hata olarak görmüyorsan söyleyecek hiç birşeyim yok kardeşim(100 vuruştan 99 u duvar içinden geçip vermesi gerektiği gibi hasar veriyor arada -1 vuruyor ve arkadaşım sen o geriye kalan %1 in olması gereken olduğunu savunuyorsun bakış açın güzel aslında yazarken farkettim, ironi yapmıyorum.![]()
)
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Pazar kurma metin2 ile bilinen birşey değil , metin2 daha piyasada yokken çok önce bu tarz oyunlarda olan bir sistem pazar kurma. Dediğim gibi pazar kurmanın diğer oyunlara benzemeyle bir alakası yok , bu tarz oyunlar için bir gereklilik.amirogllu yazdı: ↑05 Ağu 2017 00:09 Bence Dediğin sistem saçma hemde olağanüstü saçma ama saygı duyuyorum elbet düşünce,fikir özgürlüğü
(suriyeliler haric)herkese tabidirdediğim gibi Yine Bir metin2 projeksiyonundan yolla çıkılmış pazar kurma,, değilde
Daha alternatif yollar seçilebilir
#Mirkan'a bu konudada katılıyorum önce azılı hatalar iyileştirilmeli
*Zehir konusunu öne sürerekten ilk onu tabii tutmaktayım![]()
Pazar kurma diğer oyunlarda var olmasın demeyi şuna benzetiyorum , diğer oyunlarda kılıç var kılıç olmasın , asa var asa olmasın , materyal var materyal olmasın. Oldu olacak diğer oyunlarda karakterlerin 2 bacağı var bizimkiler tek bacaklı olsun.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Biraz ufkunu açmanı tavsiye ederim bu işlerin senin ve ya benim istediğimiz avuk sabk fikrimizle
olacak iş değil onu biliyoruz yanide en azından biz olmayacağını bilsekte İkv'nin rengine göre fikir,düşünce
gerçekleştiriyoruz.
İyi forumlar.
olacak iş değil onu biliyoruz yanide en azından biz olmayacağını bilsekte İkv'nin rengine göre fikir,düşünce
gerçekleştiriyoruz.
İyi forumlar.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Bununla ilgili bir video attım geliştiricilere dert yandığım konulardan biri sivri adada maden toplarken yani dümdüz boş bir yol karakter hızını almış gidiyorken birden o saçma yere tıkladığında karakterin aniden duruyor geriye dönüyor sürekli oraya tıkladığın da karakter Michael Jackson'nın Moonwalk hareketini yapmaya başlıyor sadece Sivri Ada değil bu Yer Altında Büyük Holde çok sık rastlanıyor bu duruma ve ölüm tehlikesi olan düşmanların yanında böyle hareketler yapması çok sinir bozucu pazar eklentisi güzel bir fikir hem satış yapacağın düşman klanla gizli saklı bir yerlerde de buluşmamanın önünü açar yansıtmana gerek kalmaz sobet kanalını işgal etmez bence düşünülmesi lazım
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

Ufkunu aç diyosun getirdiğin bir öneri yada fikir bile yok , anca ya saçma diyosun ya abuk sabuk fikirler diyosun , çok geniş bi ufkun var.
Bu iş tamda bizlerin söylediği , senin abuk sabuk dediğin fikirlerle olur. İkv de çoğu yenilik oyuncuların isteklerine ve önerilerine göre değişmektedir , senin abuk sabuk dediğin sistem bütün MMO oyunlarınca kullanılmakta ve bir gereklilik.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Kardeşim fikir benim düşünce benim istediğim zaman paylaşırım paylaşmıyorsun diye bir cümleEkSeLaNS53 yazdı: ↑05 Ağu 2017 09:29Ufkunu aç diyosun getirdiğin bir öneri yada fikir bile yok , anca ya saçma diyosun ya abuk sabuk fikirler diyosun , çok geniş bi ufkun var.
Bu iş tamda bizlerin söylediği , senin abuk sabuk dediğin fikirlerle olur. İkv de çoğu yenilik oyuncuların isteklerine ve önerilerine göre değişmektedir , senin abuk sabuk dediğin sistem bütün MMO oyunlarınca kullanılmakta ve bir gereklilik.
hitabbında bile bulunamasın sadece siz güzel insanların yorumlarını eleştiririm yalan söylemek yerine doğruyu söylerim
ve ayrıyeten emin ol fikrimi sunmaya kalkışsam herkes gibi 1 dakikalık beyin fırtınası ile gerçekleştirmem en ince ayrıntısnı katarak hesabını belirlerim % 50 yorumcu arkadaşlar beyin fırtınası yaparak fikirlerini öne sürüyor bunu anlamamak mümkün değil yani bi fikir sürerken bi oyun özelikle bu İkv ise 5 kez okuyup düşünmenizi tavsiye ederim.
İyi forumlar.