Aklımdaki fikir şöyle.
Her karaktere pazar kurabilmesi çanta verilecek bu çantada 6 göz olacak
Herkes satmak isteği 6 tane item , materyal yada iksiri fiyatını belirleyip pazar çantasına koyup pazarını kuracak. ( bu 2 item 2 materyal 2 iksir şeklinde - isteyen 6 gözede item koyabilir tabi yada materyal ) Böylelikle biri pazara geldiğinde fiyatta ona uyuyorsa hemen ödemesini yapıp istediğini alıcak.
Bir diğer fikrimde oyun içi satılan akçeler biliyoruz ki oyun içi akçe satışı var ve çoğunlukla bu satışlar oyundaki hırsızların en büyük nimeti. Bunu ortadan kaldırmak için bu kurulacak olan pazarlarda oyuncular çektikleri akçeleride pazarda satabilmeleri , mesela 2500 akçe çeken biri bu akçesinin fiyatını belirleyip pazar çantasının bir gözüne koyup satabilmeli. Akçe ihtiyacı olan biride gelip hiç bir olumsuzluk olmadan rahatça akçesini alıp gidebilecek. Parada anında satan kişiye geçecek.
Pazar çantasındaki 6 göz her karaktere ücretsiz verilmeli. Eğer 6 göz çok az ben daha çok item , materyal . iksir yada akçe koymak istiyorum diyenler içinde dükkanda +3 pazar kurma 995 akçe +6 pazar kurma 1495 akçe şeklinde ürünler satılabilir. Böylelikle +3 pazar kurma alan biri pazar çantasında 9 göze , +6 pazar kurma yı alanda pazar çantasında 12 göze sahip olacak.
Yani İKV yöneticileri size diyorum ki WİN WİN ( KAZAN KAZAN )
Yıllardır bu eklentiyi yapmamak için İKV yöneticilerinin bahanesi işte bu pazar kurma eklentisini yaparsak diğer oyunlardan bi farkımız kalmaz oluyor
Ben destek bölümünede bu öneriyi gönderdim sizlerinde yorumlarını ve desteğini bekliyorum.