Pazar Kurma Güncellemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Pazar Kurma Güncellemesi

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Artık bu oyuna pazar kurma güncellemesinin gelmesi lazım , sohbet penceresinden item , materyal satmaya çalışmak o kadar saçma ki , adı üstüne sohbet penceresi yaa :slightly_smiling_face:

Aklımdaki fikir şöyle.

Her karaktere pazar kurabilmesi çanta verilecek bu çantada 6 göz olacak

Herkes satmak isteği 6 tane item , materyal yada iksiri fiyatını belirleyip pazar çantasına koyup pazarını kuracak. ( bu 2 item 2 materyal 2 iksir şeklinde - isteyen 6 gözede item koyabilir tabi yada materyal ) Böylelikle biri pazara geldiğinde fiyatta ona uyuyorsa hemen ödemesini yapıp istediğini alıcak.

Bir diğer fikrimde oyun içi satılan akçeler biliyoruz ki oyun içi akçe satışı var ve çoğunlukla bu satışlar oyundaki hırsızların en büyük nimeti. Bunu ortadan kaldırmak için bu kurulacak olan pazarlarda oyuncular çektikleri akçeleride pazarda satabilmeleri , mesela 2500 akçe çeken biri bu akçesinin fiyatını belirleyip pazar çantasının bir gözüne koyup satabilmeli. Akçe ihtiyacı olan biride gelip hiç bir olumsuzluk olmadan rahatça akçesini alıp gidebilecek. Parada anında satan kişiye geçecek.

Pazar çantasındaki 6 göz her karaktere ücretsiz verilmeli. Eğer 6 göz çok az ben daha çok item , materyal . iksir yada akçe koymak istiyorum diyenler içinde dükkanda +3 pazar kurma 995 akçe +6 pazar kurma 1495 akçe şeklinde ürünler satılabilir. Böylelikle +3 pazar kurma alan biri pazar çantasında 9 göze , +6 pazar kurma yı alanda pazar çantasında 12 göze sahip olacak.

Yani İKV yöneticileri size diyorum ki WİN WİN ( KAZAN KAZAN )

Yıllardır bu eklentiyi yapmamak için İKV yöneticilerinin bahanesi işte bu pazar kurma eklentisini yaparsak diğer oyunlardan bi farkımız kalmaz oluyor :slightly_smiling_face: herşey bittide pazar kurma ile diğer oyunlara mı benzeyeceğiz. Bu pazar kurma bir taklit değil gereklilik , istisnasız bu tarz oyunların hepsinde var. Çalışmak birşeyler yapmak üretmek zor gelmesin artık , atın şu üstünüzden uyuşukluğu. Sohbet penceresinden satış artık çok ilkel , geliştirin şu oyunu Allah aşkına.

Ben destek bölümünede bu öneriyi gönderdim sizlerinde yorumlarını ve desteğini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Re: Pazar Kurma Güncellemesi

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Arkadaşım güzel söylüyorsun da oyunda çözülmesi gereken bir çok sorun varken bu dediklerinize daha var öncelikle düzeltilmesi gerekenler var diye düşünüyorum.
Nacizane düşüncelerim şunlar:
Yıldırım 2 tılsımının duvar içerisinden -1 hasar vurma sorunu.
Zehirin 14 puanda 15 puandan çok vurma sorunu.
Kutup içerisinde yürüme sorunu.
Sarsılmaz efekti ve etkisinin açılmasına rağmen ölme sorunu.
Karakterle görüntünü optimize edilememe sorunu.
Grupta olduğun kişinin çantalarını toplama sorunu(gir çık yaptıktan sonra, grup bölgelerindeki bosslardan düşenler hariç.)
Bir çırpıda saydıklarım bunlar bunlar düzeltilse daha doğru tabirle iyileştirilse sonra fikirlerin artık oyunun efsanesi olmuş görüş ve düşünce havuzuna atılsa daha güzel olur. :)
Savaşçının düz vuruş sorunu.(bu tamamen şahsi fikrim)
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Kadın karaktere, özellikle savaşçıya ses eklenmeli. Max şifada gördüğüm, vurma, hasar alma(eskiden) ve ölme sesi aynı olmamalı. Ya aslında erkek karakterde hasar aldığında a-a ıh uh sesleri vardı onları özledim ben :D En büyük beklentim karakter seslerinde revüzyon. Kabus 22 yi yapan adamın kılları ağardı biz hala kabus 22 seslerini kullanıyoruz :D
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

inquisitor yazdı: 04 Ağu 2017 16:54 Kadın karaktere, özellikle savaşçıya ses eklenmeli. Max şifada gördüğüm, vurma, hasar alma(eskiden) ve ölme sesi aynı olmamalı. Ya aslında erkek karakterde hasar aldığında a-a ıh uh sesleri vardı onları özledim ben :D En büyük beklentim karakter seslerinde revüzyon. Kabus 22 yi yapan adamın kılları ağardı biz hala kabus 22 seslerini kullanıyoruz :D
Haha :D Aynen dostum :D
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Daha önce bir konu açmiştım forum kanalları oradaki düşüncelerimizi okumanızı öneririm.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Katılıyorum ses etekleri degismeli
lancelot5151 yazdı: 04 Ağu 2017 17:57
inquisitor yazdı: 04 Ağu 2017 16:54 Kadın karaktere, özellikle savaşçıya ses eklenmeli. Max şifada gördüğüm, vurma, hasar alma(eskiden) ve ölme sesi aynı olmamalı. Ya aslında erkek karakterde hasar aldığında a-a ıh uh sesleri vardı onları özledim ben :D En büyük beklentim karakter seslerinde revüzyon. Kabus 22 yi yapan adamın kılları ağardı biz hala kabus 22 seslerini kullanıyoruz :D
Haha :D Aynen dostum :D
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Oyundaki bir çok şey en başa dönülüp ufak ufak güncelleme yapılması gerekiyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Ben de kesinlikle katiliyorum. Topkapida misir carsisinda lomutanda meteorda herkes pazarini acsa mis gibi olir mesela ise gidecegim karakterimi acik birakip gidebolirim. Gayet de güzel olabilir serbest piyasa da artmis olur :)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

pankuscagiz yazdı: 04 Ağu 2017 22:21 Ben de kesinlikle katiliyorum. Topkapida misir carsisinda lomutanda meteorda herkes pazarini acsa mis gibi olir mesela ise gidecegim karakterimi acik birakip gidebolirim. Gayet de güzel olabilir serbest piyasa da artmis olur :)
😇😇😇😇😇
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Bence Dediğin sistem saçma hemde olağanüstü saçma ama saygı duyuyorum elbet düşünce,fikir özgürlüğü
(suriyeliler haric)herkese tabidir :) dediğim gibi Yine Bir metin2 projeksiyonundan yolla çıkılmış pazar kurma,, değilde
Daha alternatif yollar seçilebilir

#Mirkan'a bu konudada katılıyorum önce azılı hatalar iyileştirilmeli
*Zehir konusunu öne sürerekten ilk onu tabii tutmaktayım :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön