Yeni Banka Sistemi
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Re: Yeni Banka Sistemi
Çok güzel öneri uygulanabilir mi dersen neden uygulanmasın. Oyunda çok fazla para oldu bu parayı çekebilmek için lodos bayrak arz bayrak reçete gibi şeyler çıkarttılar. Bu dediğini yapacak olurlarsa 1000 akçe için 500m gibi bir rakam istiyebilirler belki daha fazla. Yoksa herkes oyun parasını akçeye dönüştürür bunu göze alamazlar ve bu dediğini yapmazlar yapsalarda
çıkarırlar.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Akçeyi oyun parası ile elde edince de Sobee'de ki insanlar taş yer artık.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.
Neden derseniz paranın akçeye çevrilmesi olayında adamda trilyonlar var zaten (oyunda para yönünden zenginleri bir düşünün) oyun bitene kadar reel para vermez heralde dükkandaki herşeyi de alır muhtemelen.Sobee de oturur ağlar
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Escobar kim diyorum deminden beri. Resmimi şimdi gördüm.Winterfell yazdı: ↑28 Tem 2017 11:15 Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.
Neden derseniz paranın akçeye çevrilmesi olayında adamda trilyonlar var zaten (oyunda para yönünden zenginleri bir düşünün) oyun bitene kadar reel para vermez heralde dükkandaki herşeyi de alır muhtemelen.Sobee de oturur ağlar![]()
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
HahahaSalurBeyi yazdı: ↑28 Tem 2017 11:23Escobar kim diyorum deminden beri. Resmimi şimdi gördüm.Winterfell yazdı: ↑28 Tem 2017 11:15 Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.
Neden derseniz paranın akçeye çevrilmesi olayında adamda trilyonlar var zaten (oyunda para yönünden zenginleri bir düşünün) oyun bitene kadar reel para vermez heralde dükkandaki herşeyi de alır muhtemelen.Sobee de oturur ağlar![]()
![]()
![]()
![]()
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
Doğru diyorsun savaşarak elde ediliyor fakat kaçırdığın bir ayrıntı var ... Rütbeyi KP değil ŞAN belirler....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Sanmıyorum..
Oyunun akışını çok ciddi etkiler..
Oyunun akışını çok ciddi etkiler..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN