Yeni Banka Sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni Banka Sistemi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Güzel bir öneri.
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Çok güzel öneri uygulanabilir mi dersen neden uygulanmasın. Oyunda çok fazla para oldu bu parayı çekebilmek için lodos bayrak arz bayrak reçete gibi şeyler çıkarttılar. Bu dediğini yapacak olurlarsa 1000 akçe için 500m gibi bir rakam istiyebilirler belki daha fazla. Yoksa herkes oyun parasını akçeye dönüştürür bunu göze alamazlar ve bu dediğini yapmazlar yapsalarda :hankey: çıkarırlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Akçeyi oyun parası ile elde edince de Sobee'de ki insanlar taş yer artık. :slightly_smiling_face:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

SalurBeyi yazdı: 28 Tem 2017 10:45 Akçeyi oyun parası ile elde edince de Sobee'de ki insanlar taş yer artık. :slightly_smiling_face:
Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.

Neden derseniz paranın akçeye çevrilmesi olayında adamda trilyonlar var zaten (oyunda para yönünden zenginleri bir düşünün) oyun bitene kadar reel para vermez heralde dükkandaki herşeyi de alır muhtemelen.Sobee de oturur ağlar :')
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Winterfell yazdı: 28 Tem 2017 11:15 Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.

Neden derseniz paranın akçeye çevrilmesi olayında adamda trilyonlar var zaten (oyunda para yönünden zenginleri bir düşünün) oyun bitene kadar reel para vermez heralde dükkandaki herşeyi de alır muhtemelen.Sobee de oturur ağlar :')
Escobar kim diyorum deminden beri. Resmimi şimdi gördüm. :') :') :')
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

SalurBeyi yazdı: 28 Tem 2017 11:23
Winterfell yazdı: 28 Tem 2017 11:15 Escobar'a katılıyorum.Böyle birşey olmaz arkadaşlar sistem bir kere baştan dokunuyor adamlara.

Escobar kim diyorum deminden beri. Resmimi şimdi gördüm. :') :') :')
Hahaha >:)

"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

BaHaDIR yazdı: 15 Oca 2013 20:00 Kp savaşarak elde ediliyor bu durumda full kp çeken 1lvl mareşal ise49lvl tek yeşil çizgili adam arasında farklılık olur ve klan arası savaşlar anlamsız olur
Doğru diyorsun savaşarak elde ediliyor fakat kaçırdığın bir ayrıntı var ... Rütbeyi KP değil ŞAN belirler....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sanmıyorum..
Oyunun akışını çok ciddi etkiler..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön