Oralarda Oyuncu sayısı nasıl bilemiyorum ama , en son ekimde göz atmak için girmiştim oyuna , okadar boştuki eskiden maden başında 3 kişi beklediğimiz oyunda madenlerin çıkış sürelerine yetişemedim bildiğimiz hayalet şehir haline dönüşmüştuZowieN yazdı: ↑04 Nis 2017 11:24Çok mantıklı bir şey dostum aslında.Ama bulunduğum sunucuda kimse kalmamış.inquisitor yazdı: ↑03 Nis 2017 21:13 Kanaatimce bizi grup bölgesine almıyorlar diyene kadar, kendi grubunuzu zaman olayını düşünmeyen, zayıf (tılsımsız) oyuncularla grup bölgesi kurabilir, kendi grubunuzla ilerleyebilirsiniz. Hem hepimizin özlem duyduğu 2 2 2 sistemiyle girer eğlenirsiniz, hem de büyücü de dahil itemlerinizi çok daha rahat dizersiniz. Gerçi tank ve şifayı da kendi kafanızdaki insanlardan bulmanız zorAkrep asa ile m23 bb3 m1 m3 arayan kaprisli kendi tabirimle "donsuz" oyuncular da çok.
15 20 dk yerine 1 saat 1.5 saat geçer ama muhabbeti bol hoş ortamlı bi grubunuz olur hem de kendi insanınıza item dizmiş olursunuz. Bunu deneyin bence
Aksi halde sizi almayanların kaprislerine egolarına alet olursunuz
![]()
![]()
Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Tu Veni Adme
Kalabalık bir sunucuda 0 dan açıp, item ihtiyacı olan ve zamanı dert etmeyip zevk alacak insanlar bulabilirsin, yeni yetmeler dışında çoğu kişi ejder asaları ile, güneş asaları ile itemlerini dizdiler. Şahsen ben de şifa karakterimi 2 2 2 düzeninde dizmiştim. 2 büyücümüzde de parlatılmamış ejder asalı büyücü , parlatılmamış latifli savaşcı vardı. Zaman gerçekten çok kaybettiriyor ancak tılsıma harcanan emek ve sizden daha güçlü ve tecrübeli insanların kaprisiyle uğraşmaktansa, kendi aranızda tecrübe kazana kazana ilerlersiniz. Tabi güneş asalı veya akrep asalı "donsuz" arkadaşlar size artistlik yaptığında gocunmazsanız
Şu aralar okul bitirme telaşım olmasa ben de sizlerle oynamak isterim ancak malumunuz finaller vizeler tez derken pek zamanım yok 
Aynı düşünce içerisindeyiz hiç vazgeçme derim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Ama bunu yapacak kimse kalmadı..Zamanında ''grup bölgesine beni alsana'' diye ağlayıp zırlayanlar bile artislik yapar olmul.Oyun kötü hâl ve gidişatta..
Never beleive someone who tells who they are.
Aynen öyle, tekrar başlamak İçin ya Eminönü ya da Kuklacı'yı tercih et
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bende 3 gün önce emiönünde açtım ara ara girip kasıyorum , Çoğunlukla sıkıntıdan tılsımda maden kasıyorum öle daha keyifli
Eğer güncelleme veya gerekli bi açıklama gelirse o zaman çaresine bakarız 

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
bu oyuna bir kere bulaştıysan bir daha kolay kolay bırakamazsın.
bende 2-3 gün oldu Eminönü sunucusunda açtım. sunucu gayet kalabalık. kasarken "yardım lazım mı?" diyen yardımsever arkadaşlarda mevcut. Eminönü sunucusu yerinde bir seçim olur diyorum. şimdiden kolay gelsin ve kasma yolunda Allah sabırlar versin. 
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Bu oyuna 2007'den beri gönül veren biriyim ben.Geçen bulunduğum sunucuya öyle bir bakındım bomboş içim acıdıCaffeine yazdı: ↑12 Nis 2017 01:23 bu oyuna bir kere bulaştıysan bir daha kolay kolay bırakamazsın.bende 2-3 gün oldu Eminönü sunucusunda açtım. sunucu gayet kalabalık. kasarken "yardım lazım mı?" diyen yardımsever arkadaşlarda mevcut. Eminönü sunucusu yerinde bir seçim olur diyorum. şimdiden kolay gelsin ve kasma yolunda Allah sabırlar versin.
![]()
Never beleive someone who tells who they are.
eski günler artık geride kaldı hocam. şuan içinde bulunduğun zamanı en iyi şekilde değerlendir. anı yaşa yani. 3-5 kişilik ergen gruplarına bakma sen. reelde yaşayamadıkları duyguları sanalda egolar halinde yaşıyorlar. eskilerden çoğu kişi oyunu bıraktı zaten. yeni bitmelere mekan oldu yani anlayacağın.ZowieN yazdı: ↑16 Nis 2017 23:42Bu oyuna 2007'den beri gönül veren biriyim ben.Geçen bulunduğum sunucuya öyle bir bakındım bomboş içim acıdıCaffeine yazdı: ↑12 Nis 2017 01:23 bu oyuna bir kere bulaştıysan bir daha kolay kolay bırakamazsın.bende 2-3 gün oldu Eminönü sunucusunda açtım. sunucu gayet kalabalık. kasarken "yardım lazım mı?" diyen yardımsever arkadaşlarda mevcut. Eminönü sunucusu yerinde bir seçim olur diyorum. şimdiden kolay gelsin ve kasma yolunda Allah sabırlar versin.
![]()
.Egoistler desen tavan..
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Boşuna dönme. Millet kenana bile y2 arıyor. İnsaf! Bu oyunun gelişmemesindeki en büyük etken bu oyunu oynayanların ta kendisidir. Güncellemeyi bir kenara koyalım, yeni başlayanlar ve başlayanları çağırdığı oyuncular maksimum 1 ay sonra oyuna veda ediyor. Kimsede bunu inkar edemez.
Dönmemeni istediğim ikinci şey ise loncalar. Ne kadar bir lonca üyesi olsamda, lonca mensubu değilsen, büyücü veya savaşçıysan grup bölgelerine girme şansın, saf maden çekme şansından daha az. Hadi diyelim loncaya girmek istedin, akçe çekmek zorundasın.Oyuna yeni başlayan ve tekrar dönenler (Eski hesapları dizili değilse ve eski tanıdıkları yoksa) acı çekiyor. Bu yorumu "Teşkilat sunucusu"'nu baz alarak yaptım. Diğer sunucularda üç aşağı beş yukarı aynıdır tahminimce. Oyunu kısır döngüye sokup, tek bir çerçevede ilerleyen oyuncular "Oyun kısır döngüye girdi" diyorlar. Daha kimse tılsımları anlamamış, "Bu savaşçı nasıl bana çifteyle tek atıyor ve ölmüyor" diyorlar. Aslında kısır döngünün sebebleri biz oyuncularız. Kısır döngüden kastettikleri oyunun metasıysa onada bir açıklama yaparım.
Şimdi buraya "Biz şu kadar akçe yatırdık, şöyleymiş böyleymiş" diyenler gelip beni topa tutacaklar. Bu insanlarda bazı şeyleri parayla satın alabileceklerini zannediyorlar, ne diyim. Yani kısaca dönme. Döndüğünde kendi bir b*k zanneden, sunucun ağaları sanan tiplerle karşılaşacaksın. Bol şans!
Dönmemeni istediğim ikinci şey ise loncalar. Ne kadar bir lonca üyesi olsamda, lonca mensubu değilsen, büyücü veya savaşçıysan grup bölgelerine girme şansın, saf maden çekme şansından daha az. Hadi diyelim loncaya girmek istedin, akçe çekmek zorundasın.Oyuna yeni başlayan ve tekrar dönenler (Eski hesapları dizili değilse ve eski tanıdıkları yoksa) acı çekiyor. Bu yorumu "Teşkilat sunucusu"'nu baz alarak yaptım. Diğer sunucularda üç aşağı beş yukarı aynıdır tahminimce. Oyunu kısır döngüye sokup, tek bir çerçevede ilerleyen oyuncular "Oyun kısır döngüye girdi" diyorlar. Daha kimse tılsımları anlamamış, "Bu savaşçı nasıl bana çifteyle tek atıyor ve ölmüyor" diyorlar. Aslında kısır döngünün sebebleri biz oyuncularız. Kısır döngüden kastettikleri oyunun metasıysa onada bir açıklama yaparım.
Şimdi buraya "Biz şu kadar akçe yatırdık, şöyleymiş böyleymiş" diyenler gelip beni topa tutacaklar. Bu insanlarda bazı şeyleri parayla satın alabileceklerini zannediyorlar, ne diyim. Yani kısaca dönme. Döndüğünde kendi bir b*k zanneden, sunucun ağaları sanan tiplerle karşılaşacaksın. Bol şans!
Senior Software Engineer