Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
Teşkilat sunucusunda oynadım.Teşkilat sunucusu göz bebeğim, ilk göz ağrım..Ama bu oyunada geri dönmek istiyorum.Eskiden olduğu gibi grup bölgelerine girip sabahlara kadar muhabbet etmek istiyorum.Bu oyunda çok beni bağlayan da buydu.Bu yüzden karakterlerimi kalabalık bir sunucuya aktarmayı düşünüyorum.Aklımda Eminönü var büyük ihtimal oraya geçmeyi plânlıyorum ama fikrinizi almak istedim önce.Oyun halâ oynanabilir halde mi?
Never beleive someone who tells who they are.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Re: Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
Eğer ki 3-5 tılsım üretip çemberlitaştan karakterlerini dizdiysen hiç dönme bu şahsi fikrim tabi. Nedenini ise şöyle açıklayayım efsunlarını dizip 3-5 de tılsım yaptıktan sonra olay kısır döngüye giriyor başka tılsım üretmeye çalış, yeni karakter aç, o karakteri kas, üstünü dizmeye çalış vs vs uzar gider. Ha bu arada sohbet edeyim diyorsan o ayrı bir konu sohbet ede ede insan sıkılmadan kaç karakter dizer kaç tılsım üretir farkında olmaz oyunun kendine bağlayan veya özleten kısmı da bu kısım diye düşünüyorum. Sunucu konusuna gelirsek bende ikv yi hayatım boyunca 2007-2008 den beri teşkilatta oynadım lakin eminönü şu sıralar en çok oyuncuya ve canlılığa sahip sunucu diye biliyorum.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Teşkilatta ki karakterin adı neydi?Belki hatırlarım uzun süre oynadım çünkü.Gerçi 2 3 senedir girmedim oyuna ama olsunuzunyillarsonra yazdı: ↑03 Nis 2017 01:52 Eğer ki 3-5 tılsım üretip çemberlitaştan karakterlerini dizdiysen hiç dönme bu şahsi fikrim tabi. Nedenini ise şöyle açıklayayım efsunlarını dizip 3-5 de tılsım yaptıktan sonra olay kısır döngüye giriyor başka tılsım üretmeye çalış, yeni karakter aç, o karakteri kas, üstünü dizmeye çalış vs vs uzar gider. Ha bu arada sohbet edeyim diyorsan o ayrı bir konu sohbet ede ede insan sıkılmadan kaç karakter dizer kaç tılsım üretir farkında olmaz oyunun kendine bağlayan veya özleten kısmı da bu kısım diye düşünüyorum. Sunucu konusuna gelirsek bende ikv yi hayatım boyunca 2007-2008 den beri teşkilatta oynadım lakin eminönü şu sıralar en çok oyuncuya ve canlılığa sahip sunucu diye biliyorum.
ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:56Teşkilatta ki karakterin adı neydi?Belki hatırlarım uzun süre oynadım çünkü.Gerçi 2 3 senedir girmedim oyuna ama olsunuzunyillarsonra yazdı: ↑03 Nis 2017 01:52 Eğer ki 3-5 tılsım üretip çemberlitaştan karakterlerini dizdiysen hiç dönme bu şahsi fikrim tabi. Nedenini ise şöyle açıklayayım efsunlarını dizip 3-5 de tılsım yaptıktan sonra olay kısır döngüye giriyor başka tılsım üretmeye çalış, yeni karakter aç, o karakteri kas, üstünü dizmeye çalış vs vs uzar gider. Ha bu arada sohbet edeyim diyorsan o ayrı bir konu sohbet ede ede insan sıkılmadan kaç karakter dizer kaç tılsım üretir farkında olmaz oyunun kendine bağlayan veya özleten kısmı da bu kısım diye düşünüyorum. Sunucu konusuna gelirsek bende ikv yi hayatım boyunca 2007-2008 den beri teşkilatta oynadım lakin eminönü şu sıralar en çok oyuncuya ve canlılığa sahip sunucu diye biliyorum..Tılsım konusuna gelirsek, karakterlerin hepsini fulledikten sonra tılsım sistemi geldi.Tılsım sistemi esnasında da sadece taş çatlasın 3 4 ay oynamışımdır.Sonra sıkılıp bırakmıştım zaten.Halâ grup bölgelerine met1 li herifler arıyorlar mı?
![]()
Teşkilatta m1 yetmiyor sadece full olup yanında da met 2 3 olucak.Artık herkes stusuz bölge derdinde, hızlı olsun hemen itemleri alalım istiyorlar.
- Lucenzo
- Banega
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Değil mi birde m 2 3 olayı vardı..Ulan neydi be 1 tank 1 off tank 2 büyü 2 şifa girdiğimiz günler..Bayadır girmiyorum oyuna gerçi grup bölgeleri 6 kişilik diye hatırlıyorum ama umarım yanılmıyorumdur
.Ama hatırlıyorum off tankla girdiğimiz zamanlar vardı çemberlitaş'a.O ilk grup bölgesi heyecanı bambaşkaydı sindire sindire tadını ala ala giderdik.Millet şimdi hızlı bitirme derdin de olmuş.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
VLadistok yazdı: ↑03 Nis 2017 02:01ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:56Teşkilatta ki karakterin adı neydi?Belki hatırlarım uzun süre oynadım çünkü.Gerçi 2 3 senedir girmedim oyuna ama olsunuzunyillarsonra yazdı: ↑03 Nis 2017 01:52 Eğer ki 3-5 tılsım üretip çemberlitaştan karakterlerini dizdiysen hiç dönme bu şahsi fikrim tabi. Nedenini ise şöyle açıklayayım efsunlarını dizip 3-5 de tılsım yaptıktan sonra olay kısır döngüye giriyor başka tılsım üretmeye çalış, yeni karakter aç, o karakteri kas, üstünü dizmeye çalış vs vs uzar gider. Ha bu arada sohbet edeyim diyorsan o ayrı bir konu sohbet ede ede insan sıkılmadan kaç karakter dizer kaç tılsım üretir farkında olmaz oyunun kendine bağlayan veya özleten kısmı da bu kısım diye düşünüyorum. Sunucu konusuna gelirsek bende ikv yi hayatım boyunca 2007-2008 den beri teşkilatta oynadım lakin eminönü şu sıralar en çok oyuncuya ve canlılığa sahip sunucu diye biliyorum..Tılsım konusuna gelirsek, karakterlerin hepsini fulledikten sonra tılsım sistemi geldi.Tılsım sistemi esnasında da sadece taş çatlasın 3 4 ay oynamışımdır.Sonra sıkılıp bırakmıştım zaten.Halâ grup bölgelerine met1 li herifler arıyorlar mı?
![]()
Teşkilatta m1 yetmiyor sadece full olup yanında da met 2 3 olucak.Artık herkes stusuz bölge derdinde, hızlı olsun hemen itemleri alalım istiyorlar.
Bu her sunucuda olan bir şey.Tabi Anka nasıl bilemem.
O tarz gruplar da var elbette.Ancak belirli bir saatleri oluyor.Grup bölgeleri için en ideal saat akşam saatleri.Eğer bölge durumunun doluluğuna yakalanmazsan,rahatça bahsettiğin şekilde de grup bulabilirsin.ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:06 Değil mi birde m 2 3 olayı vardı..Ulan neydi be 1 tank 1 off tank 2 büyü 2 şifa girdiğimiz günler..Bayadır girmiyorum oyuna gerçi grup bölgeleri 6 kişilik diye hatırlıyorum ama umarım yanılmıyorumdur.Ama hatırlıyorum off tankla girdiğimiz zamanlar vardı çemberlitaş'a.O ilk grup bölgesi heyecanı bambaşkaydı sindire sindire tadını ala ala giderdik.Millet şimdi hızlı bitirme derdin de olmuş.
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Öncelikle kararınız için tebrik ederim. Oyunun oynanabilir hale gelmesi için daha çok kişinin oyuna dönmesi gerekli desem yeridir. Benim kanaatimce Eminönü sunucusun da başlamanız sizin yararınıza olacaktır çünkü kalabalık ve grup bölgesi gibi ihtiyaçlarınızı rahat karşılarsınız.
İyi forumlar
Öncelikle kararınız için tebrik ederim. Oyunun oynanabilir hale gelmesi için daha çok kişinin oyuna dönmesi gerekli desem yeridir. Benim kanaatimce Eminönü sunucusun da başlamanız sizin yararınıza olacaktır çünkü kalabalık ve grup bölgesi gibi ihtiyaçlarınızı rahat karşılarsınız.
İyi forumlar
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Bende senin gibi tılsımlar için hiç uğraşmadım hol geldikten 1 2 ay sonrada bıraktım . Eskileri Düşününce insan oyuna dönmek istiyor elbette fakat oyuna girince gerçekler yüzüne çarpıyor eskiden 2-2-2 sistemle girdiğimiz gaffar şimdi
tılsımlar ful olmadan girilmez olmuş yeni başlıyan oyuncunun bunları elde etmesi imkansız , umarım istediğini elde edersin bakalım belki oyunu önemsemeye başlarlar ise bizde döneriz
tılsımlar ful olmadan girilmez olmuş yeni başlıyan oyuncunun bunları elde etmesi imkansız , umarım istediğini elde edersin bakalım belki oyunu önemsemeye başlarlar ise bizde döneriz

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Teşekkür ederim ama dediğim gibi karakterlerim full+full tılsımları dışında hiç bir eksiği yok.Oyunu indirdim şöyle bakınayım dedim ama Sığınak ve Migratlara halâ Y2'li alıyorlar..Ejder setle kestiğimiz o zar zor sığınaklar migratlar unutulmuyor.Şuan ki halini görünce içler acısı.ForGaDDaRLorD yazdı: ↑03 Nis 2017 10:32 Merhaba
İyi forumlar
Valla dediğin gibi oldu hüsrana uğradımmelihbaba yazdı: ↑03 Nis 2017 10:41 Bende senin gibi tılsımlar için hiç uğraşmadım hol geldikten 1 2 ay sonrada bıraktım . Eskileri Düşününce insan oyuna dönmek istiyor elbette fakat oyuna girince gerçekler yüzüne çarpıyor eskiden 2-2-2 sistemle girdiğimiz gaffar şimdi
tılsımlar ful olmadan girilmez olmuş yeni başlıyan oyuncunun bunları elde etmesi imkansız , umarım istediğini elde edersin bakalım belki oyunu önemsemeye başlarlar ise bizde döneriz![]()
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
O kalabalık gruplarda sanırım sadece Eminönünde var artıkRetaliation yazdı: ↑03 Nis 2017 09:06VLadistok yazdı: ↑03 Nis 2017 02:01ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:56Teşkilatta ki karakterin adı neydi?Belki hatırlarım uzun süre oynadım çünkü.Gerçi 2 3 senedir girmedim oyuna ama olsunuzunyillarsonra yazdı: ↑03 Nis 2017 01:52 Eğer ki 3-5 tılsım üretip çemberlitaştan karakterlerini dizdiysen hiç dönme bu şahsi fikrim tabi. Nedenini ise şöyle açıklayayım efsunlarını dizip 3-5 de tılsım yaptıktan sonra olay kısır döngüye giriyor başka tılsım üretmeye çalış, yeni karakter aç, o karakteri kas, üstünü dizmeye çalış vs vs uzar gider. Ha bu arada sohbet edeyim diyorsan o ayrı bir konu sohbet ede ede insan sıkılmadan kaç karakter dizer kaç tılsım üretir farkında olmaz oyunun kendine bağlayan veya özleten kısmı da bu kısım diye düşünüyorum. Sunucu konusuna gelirsek bende ikv yi hayatım boyunca 2007-2008 den beri teşkilatta oynadım lakin eminönü şu sıralar en çok oyuncuya ve canlılığa sahip sunucu diye biliyorum..Tılsım konusuna gelirsek, karakterlerin hepsini fulledikten sonra tılsım sistemi geldi.Tılsım sistemi esnasında da sadece taş çatlasın 3 4 ay oynamışımdır.Sonra sıkılıp bırakmıştım zaten.Halâ grup bölgelerine met1 li herifler arıyorlar mı?
![]()
Bu her sunucuda olan bir şey.Tabi Anka nasıl bilemem.
O tarz gruplar da var elbette.Ancak belirli bir saatleri oluyor.Grup bölgeleri için en ideal saat akşam saatleri.Eğer bölge durumunun doluluğuna yakalanmazsan,rahatça bahsettiğin şekilde de grup bulabilirsin.ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:06 Değil mi birde m 2 3 olayı vardı..Ulan neydi be 1 tank 1 off tank 2 büyü 2 şifa girdiğimiz günler..Bayadır girmiyorum oyuna gerçi grup bölgeleri 6 kişilik diye hatırlıyorum ama umarım yanılmıyorumdur.Ama hatırlıyorum off tankla girdiğimiz zamanlar vardı çemberlitaş'a.O ilk grup bölgesi heyecanı bambaşkaydı sindire sindire tadını ala ala giderdik.Millet şimdi hızlı bitirme derdin de olmuş.