Oyuna geri dönüp birkaç gün takıldıktan sonra hevesini alacaksın zaten. Güncellemeyi bir kenarı bırakıp istersen oyunu oynayabilirsin. Altı üstü oyun sonuçta
Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
Re: Halâ kopamadığım bu oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama?..
Selam;
Oyuna geri dönüp birkaç gün takıldıktan sonra hevesini alacaksın zaten. Güncellemeyi bir kenarı bırakıp istersen oyunu oynayabilirsin. Altı üstü oyun sonuçta
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Grup bölgesi girmeye çalışsam giremiyorum büyücüm ile
Never beleive someone who tells who they are.
Suç sende değil, oyunu bu hale getiren Gorgar utansın.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Gorgar ne alâka?Anlayamadım tam.
Neden olabilir ? Oyunu büyük hol eklentisi ile çıkmaza soktu, tılsım üretmek için kullanılan malzemeleri düşürmek için insanlar senelerce uğraştı, kondrit için akçe istediler. Zaten 5 sene güncelleme gelmemesinin sebebi de bu. Gorgar denen şahıs bu oyunu çıkmaza soktu. Sonra pişman oldular ama son pişmanlık neye yarar ki ? Belki o tılsımlar gelmese herkes oyundan bu kadar çabuk soğumazdı, grup bölgelerinde tılsım şartı olmazdı. İtemlerini full tamamlasan bile tılsımın yok diye giremiyorsun. İşte bu yüzden Gorgar suçlu.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Thestory yazdı: ↑03 Nis 2017 12:14Neden olabilir ? Oyunu büyük hol eklentisi ile çıkmaza soktu, tılsım üretmek için kullanılan malzemeleri düşürmek için insanlar senelerce uğraştı, kondrit için akçe istediler. Zaten 5 sene güncelleme gelmemesinin sebebi de bu. Gorgar denen şahıs bu oyunu çıkmaza soktu. Sonra pişman oldular ama son pişmanlık neye yarar ki ? Belki o tılsımlar gelmese herkes oyundan bu kadar çabuk soğumazdı, grup bölgelerinde tılsım şartı olmazdı. İtemlerini full tamamlasan bile tılsımın yok diye giremiyorsun. İşte bu yüzden Gorgar suçlu.
Nalet sisteme yakalım o zaman albayım..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Hala sadece savaşçı ve şifacı için tılsım istemiyorlar değil mi?
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
O yüzden diyorumki , sunucular birleştirilmeli ve yeni bir server açılmalı isteyenler eski şekilde devam etsin isteyen yeni serverda devam etsin .
+ Yeni serverın 39 lvl başlangıç açılması ve hol hariç diğer eklentilerin düzenli bir zaman aralığında eklenmesi ile insanların eski tadı alabileceğini düşünüyorum. Tabi bunun için bizlere nasıl olması gerektiği konusunda anketler yaparak danışabilirler .
- Tabi bu yazdıklarımız kimsenin umurunda değil o ayrı
+ Yeni serverın 39 lvl başlangıç açılması ve hol hariç diğer eklentilerin düzenli bir zaman aralığında eklenmesi ile insanların eski tadı alabileceğini düşünüyorum. Tabi bunun için bizlere nasıl olması gerektiği konusunda anketler yaparak danışabilirler .
- Tabi bu yazdıklarımız kimsenin umurunda değil o ayrı

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Kanaatimce bizi grup bölgesine almıyorlar diyene kadar, kendi grubunuzu zaman olayını düşünmeyen, zayıf (tılsımsız) oyuncularla grup bölgesi kurabilir, kendi grubunuzla ilerleyebilirsiniz. Hem hepimizin özlem duyduğu 2 2 2 sistemiyle girer eğlenirsiniz, hem de büyücü de dahil itemlerinizi çok daha rahat dizersiniz. Gerçi tank ve şifayı da kendi kafanızdaki insanlardan bulmanız zor
Akrep asa ile m23 bb3 m1 m3 arayan kaprisli kendi tabirimle "donsuz" oyuncular da çok.
15 20 dk yerine 1 saat 1.5 saat geçer ama muhabbeti bol hoş ortamlı bi grubunuz olur hem de kendi insanınıza item dizmiş olursunuz. Bunu deneyin bence
Aksi halde sizi almayanların kaprislerine egolarına alet olursunuz 
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Çok mantıklı bir şey dostum aslında.Ama bulunduğum sunucuda kimse kalmamış.inquisitor yazdı: ↑03 Nis 2017 21:13 Kanaatimce bizi grup bölgesine almıyorlar diyene kadar, kendi grubunuzu zaman olayını düşünmeyen, zayıf (tılsımsız) oyuncularla grup bölgesi kurabilir, kendi grubunuzla ilerleyebilirsiniz. Hem hepimizin özlem duyduğu 2 2 2 sistemiyle girer eğlenirsiniz, hem de büyücü de dahil itemlerinizi çok daha rahat dizersiniz. Gerçi tank ve şifayı da kendi kafanızdaki insanlardan bulmanız zorAkrep asa ile m23 bb3 m1 m3 arayan kaprisli kendi tabirimle "donsuz" oyuncular da çok.
15 20 dk yerine 1 saat 1.5 saat geçer ama muhabbeti bol hoş ortamlı bi grubunuz olur hem de kendi insanınıza item dizmiş olursunuz. Bunu deneyin bence
Aksi halde sizi almayanların kaprislerine egolarına alet olursunuz
![]()