Öncelikle yazılan iyi dilekler ve temenniler için tüm destek ekibimiz adına teşekkürlerimizi sunarım. Yürütmekte olduğumuz bu vazifenin gönüllülük esasına dayandığını; sizlere ve bu ikinci ailemiz olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, kıyametli camiamıza gönül vermesek bu işi ifâ edemeyeceğimizi bir çok kez dile getirdik, bir kez daha getirmiş olalım. Nezaketiniz ve ince fikirliliğiniz için minnettarız.
İlaveten; konuda sanırım bir takım yanlış anlaşılmalar yaşanmış ve tartışma boyutuna ulaşmış. Konuyu açan ve katılım gösteren arkadaşlara teşekkür mahiyetinde bir açıklık getirelim:
kargasa14 yazdı:gerek yok kardeşim. eğer yaparlarsa bir yönetici gelip bakar ve aynı ip den yazılmış mı yazılmamış mı her şeyi bizde öğrenmiş oluruz.
Yapılan incelemelerde konuya katılım gösteren üyelerden hiçbirisinin aynı kişi olduğuna dair bir bulguya rastlanmamıştır. Böylesine halis duygularla açılmış bir konunun tartışmaya dönüşerek forum kuralları gereğince moderasyona uğraması en son isteyeceğimiz şeydir. Bu sebeple sizleri sağduyulu davranmaya ve hüsn-ü zân etmeye davet ediyorum.
Beraber, omuz omuza nice 10 yıllara İstanbul Kıyamet Vakti ailesi..!
Benim söylemek istediğim konuyu açan arkadaşa değildi, anlayan anlamıştır.
Ayrıca konuyu açan arkadaşa katılıyorum.Hala burda bulunan insanlar olarak emeği geçen, kendinden taviz veren herkese teşekkürler.Pes etmiş olsaydık bu defterin çok öncelerde kapanabileceğini düşünüyorum.
Yani 10 sene kaç yaşınızdaydınız? insanlar zamanla tecrübeleşir kızdığınız birine sonradan haksızlık ettiğinizi farkedersiniz daha ılımlı vs olursunuz hayat böyle hep öğrenmekle geçiyor. Nice seneler inş.
sadece 10.yıla özel oyuna girmesinler hergün girmelerini isterim DEV lerin GM lerin hiç değilse 2 sohbet ediyoruz oyuna güncelleme gelsin gelmesin bu oyun dostluk kazandırıyor.Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...
Nerull, afrasiyab ve suhan'ın heykellerini diksek .... beton yetmez
KURT yazdı:2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...
Usta GTA 5 nereden çıktı?
Bu arada konuyu açan arkadaşa da teşekkür etmek lazım. Yaşanan tüm güncelleme tartışmalarına farklı bir pencereden bakmış. Dürüst olayım, hiç bir zaman bu arkadaş gibi düşünmedim ben.
Etkinliği bende beğendim. Gönüllü ekip ve oyuncuların içiçe olduğu etkinlikler her zaman güzel olur. Benimde dileğim bu etkinliklerin artması. Emeği geçen herkese benden de teşekkürler
KURT yazdı:2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...
Usta GTA 5 nereden çıktı?
Bu arada konuyu açan arkadaşa da teşekkür etmek lazım. Yaşanan tüm güncelleme tartışmalarına farklı bir pencereden bakmış. Dürüst olayım, hiç bir zaman bu arkadaş gibi düşünmedim ben.
Hiçbir oyun vermiyo yani İKV'nin verdiği tadı o anlamda demiştim