Merhaba sevgili forum ahalisi :) Malumunuzdur ki İKV'mizin 10.yılını kutladık hep beraber ve eklemek isterim ki güzel bir kutlamaydı eminim katılan arkadaşlarımız da benimle aynı görüşü paylaşıyordur. Başlıca 'Nerull' olsun 'Zifan' olsun hepsi bu günde oyunda buradayız dercesine bulundular. Bunlar onların oyunda nadir olarak bulunduğu zamanlardandı, görünce hepimiz sevindik. Ekibi tamamıyla oyunda gördük ve bu bizi mutlu etti ama işleri bizimle oynamak değil bunu biliyor olmalıyız :) Bu zamana kadar hep yapılmayanları eleştirdik, yönetime kızdık. Aslında yapılanları görmezden geldik belki de bizler için çaba harcayanlara sinirlendik, bu düşünceleri yeri geldi ben de taşıdım lakin ortada bunlardan fazlası var. Bizim için, oyunun devam etmesi için çalışan bir ekip var karşımızda. Hem de arka planda çalışıp yaptıklarını gözümüze sokmadan emek harcayan insanlar ve ne üzücü ki baktığımda kendilerine bir teşekkür dahi edilmemiş. Eminim bir güncelleme gelecek olsa onlar da bizim kadar sevinecek, düşünsenize yıllarını vermişler oyuna :) Buradan İKV'nin arkasında bize görünmeden duran, kötü eleştirilere göğüs geren, yıllardır oyundan ayrılmayan ekibe içten kocaman bir teşekkür ediyorum.
Ayrıca eklemek isterim ki oyuna geri dönen arkadaşlarımızı gördüm forumda, bu çok mutluluk verici. Birlik, beraberlik ile özlediğimiz eski İKV günlerini yeniden yaşayabiliriz. Buna tek engel yine bizleriz :) Hepinize teşekkür ediyorum okuduğunuz için... ve lütfen bu konu samimi teşekkürlerle kalsın, oyuna ve bizlere emek harcayanlara bir kere de biz destek olalım.
Kocaman Bir Teşekkür
- Meqan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Kocaman Bir Teşekkür
Merhabalar konuyu görüp de geçmeyeyim biraz yazayım istedim.
Her zaman oyunun duraklaması ile alakalı olarak ağır eleştiri odağımızda oldu destek ekibi ve geliştiriciler. Belki dört senedir hiçbir ilerleme yok ama yine de bir şeylere güvenip oyunun arkasında iyi kötü durmayı başardılar. Ellerinden geldiğince hizmet verdiler. Kendimizi onların yerine koyup bir düşündüğümüzde beklentide olan bu asileşmiş İKV oyuncularına yaranmaları haliyle zor oldu. Zaman zaman ben de çok eleştirdim, sitem ettim. Ama yine de yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla yaklaşmak gerekiyor.
Yapılan etkinlikte de gördük ki bir şeyler katmaya çalışıyorlar. Az da olsa su serptiklerini düşünüyorum. Bundan dolayı etkinlik için ayrı verdikleri destek hizmeti için ayrı teşekkür ederim. 

Allah Fakiri Sevindirmek İçin Önce Bişeyini Kaybettirir Sonra Onu Geri Buldururmuş Eski Sevincini Bulmana Sevindim 10. Yıl İle Ne Yazıkki Biz Devam Edemiyoruz :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
çok güzel yazmışsın arkadaşım tebrik ederim eline sağlık.
ve bu zamana kadar bu oyunu hala sürdürmeye calışan ttnet e yönetime karşı ayakta durup oyunculardan gelen kötü tepkilere rağmen kişiliğini bozmadan belli etmeden duran gizli kahramanlar sayesinde bu oyun hala ayakta ve yaşatmaya çalışıyor.
Teşekkürler İKV GM ekibi
Teşekkürler eski dostlarım
ve bu zamana kadar bu oyunu hala sürdürmeye calışan ttnet e yönetime karşı ayakta durup oyunculardan gelen kötü tepkilere rağmen kişiliğini bozmadan belli etmeden duran gizli kahramanlar sayesinde bu oyun hala ayakta ve yaşatmaya çalışıyor.
Teşekkürler İKV GM ekibi
Teşekkürler eski dostlarım
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Meqan yazdı: Zaman zaman ben de çok eleştirdim, sitem ettim. Ama yine de yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla yaklaşmak gerekiyor.Yapılan etkinlikte de gördük ki bir şeyler katmaya çalışıyorlar. Az da olsa su serptiklerini düşünüyorum. Bundan dolayı etkinlik için ayrı verdikleri destek hizmeti için ayrı teşekkür ederim.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Academy Of War
zaman zaman değil çoğu zaman eleştirdiğimiz yönetıcılerın hala burada bızlerle beraber bulunması beni mutlu etmedı değil :oops: her ne kadar oyunla alakalı problemlerımız ve eksıklıklerımız olsa da onların verdiği özveriyi görmek çok güzel umarım daha nıce yıllarda beraber devam edebılırız herkese ıyı forumlar 
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: ACADEMY OF WAR
Bu konu da bir cevapta ben yazmak isterim.Bizim için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yöneticilerimize teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim. 
Sadece Gönüllü ekip ve Nerull'a teşekkür edin. Gerisini (Nerull hariç Tüm Sobee Ekibi) atın çöpe gitsin.
Evet! her türlü zorluğa göğüs geren kardeşlerimiz var. Bende üstüme düşen görevi yapıyor; bütün ekipte çalışan arkadaşlara canı gönülden ''Teşekkür ediyorum''.. Dün yapılan etkinlikte çok büyük keyif aldık. Umarım bundan sonra en kötü günümüz dünkü gibi güzel olur. Alayınızı Sevgi Ve Saygıyla Selamlıyorum... 
Hakedenın hakkını vermek lazım ellerınden gelen herseyı yapanlarda var gerısı ttnin