Kocaman Bir Teşekkür

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: Kocaman Bir Teşekkür

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam arkadaşlar;

Öncelikle yazılan iyi dilekler ve temenniler için tüm destek ekibimiz adına teşekkürlerimizi sunarım. Yürütmekte olduğumuz bu vazifenin gönüllülük esasına dayandığını; sizlere ve bu ikinci ailemiz olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, kıyametli camiamıza gönül vermesek bu işi ifâ edemeyeceğimizi bir çok kez dile getirdik, bir kez daha getirmiş olalım. Nezaketiniz ve ince fikirliliğiniz için minnettarız.

İlaveten; konuda sanırım bir takım yanlış anlaşılmalar yaşanmış ve tartışma boyutuna ulaşmış. Konuyu açan ve katılım gösteren arkadaşlara teşekkür mahiyetinde bir açıklık getirelim:

kargasa14 yazdı:gerek yok kardeşim. eğer yaparlarsa bir yönetici gelip bakar ve aynı ip den yazılmış mı yazılmamış mı her şeyi bizde öğrenmiş oluruz.

Yapılan incelemelerde konuya katılım gösteren üyelerden hiçbirisinin aynı kişi olduğuna dair bir bulguya rastlanmamıştır. Böylesine halis duygularla açılmış bir konunun tartışmaya dönüşerek forum kuralları gereğince moderasyona uğraması en son isteyeceğimiz şeydir. Bu sebeple sizleri sağduyulu davranmaya ve hüsn-ü zân etmeye davet ediyorum.

Beraber, omuz omuza nice 10 yıllara İstanbul Kıyamet Vakti ailesi..!
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Benim söylemek istediğim konuyu açan arkadaşa değildi, anlayan anlamıştır.
Ayrıca konuyu açan arkadaşa katılıyorum.Hala burda bulunan insanlar olarak emeği geçen, kendinden taviz veren herkese teşekkürler.Pes etmiş olsaydık bu defterin çok öncelerde kapanabileceğini düşünüyorum.
angaralimesut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen angaralimesut »

Yani 10 sene kaç yaşınızdaydınız? :) insanlar zamanla tecrübeleşir kızdığınız birine sonradan haksızlık ettiğinizi farkedersiniz daha ılımlı vs olursunuz hayat böyle hep öğrenmekle geçiyor. Nice seneler inş.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Gerçekten insan zamanla anlıyor.Birkaç konuda yine isyan etsek de,DEVler bu oyunu geliştirmedikçe,GM ve Moderatörlerden ne çare...
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

sadece 10.yıla özel oyuna girmesinler hergün girmelerini isterim DEV lerin GM lerin hiç değilse 2 sohbet ediyoruz oyuna güncelleme gelsin gelmesin bu oyun dostluk kazandırıyor.Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...

Nerull, afrasiyab ve suhan'ın heykellerini diksek .... beton yetmez
Börü
Kıpçak
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

KURT yazdı:2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...

Usta GTA 5 nereden çıktı? :D
Bu arada konuyu açan arkadaşa da teşekkür etmek lazım. Yaşanan tüm güncelleme tartışmalarına farklı bir pencereden bakmış. Dürüst olayım, hiç bir zaman bu arkadaş gibi düşünmedim ben. :)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Etkinliği bende beğendim. Gönüllü ekip ve oyuncuların içiçe olduğu etkinlikler her zaman güzel olur. Benimde dileğim bu etkinliklerin artması. Emeği geçen herkese benden de teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

SalurBeyi yazdı:
KURT yazdı:2 gün önce GTAV'i bitirmeme rağmen şu oyundaki sohbet muhabbetten aldığım zevki hiçbir oyunda almadım ve almayacağım da, eskiden de iyiydi şimdi de iyi ama işte artık yeni bir şeylere gerek olduğu gözüküyor...

Usta GTA 5 nereden çıktı? :D
Bu arada konuyu açan arkadaşa da teşekkür etmek lazım. Yaşanan tüm güncelleme tartışmalarına farklı bir pencereden bakmış. Dürüst olayım, hiç bir zaman bu arkadaş gibi düşünmedim ben. :)
Hiçbir oyun vermiyo yani İKV'nin verdiği tadı o anlamda demiştim :D
Börü
Kıpçak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön