10.Yılda neler değişir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: 10.Yılda neler değişir?

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Zannımca oyuna son bir güncelleme silsilesi gelir. O ara km ile kar olayına bakarlar. Bu mücadelenin sonunda kaybeden oyunun sunucu fişleri yavaştan çekilir. Eğer kaybeden ikv olursa gelen güncelleme ile bi 4-5 yıl daha idare edilir ve kapanır :( kaybeden km olursa devleri kovarlar yaptığınız oyuna diyip :) belki ikv nin önüne açılır TT ile bağlar falan kopar vs :):)
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Ya heyecanlaniyorum. 26 aralikta bir guncelleme gelirse yilbasi planlarini bir kenara atip evimde rahat masamda yaratik pesinde kosarim. Hayalimdeki yilbasi budur :D
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hunters

Mesaj gönderen Legendhunter »

crom yazdı:10. yıl dolayısıyla sağlam bir etkinlik bekliyorum. Güncellemeden yana pek umudum olmasa da insan onu da bekliyor işte.

Not: Lütfen konu tartışmaya dönmesin. Adamlar bu tarz konuları kilitlemeye bahane arıyorlar.
Arkadaş notunda çok önemli bir noktaya değinmiş :D
İnşallah köklü bir güncelleme gelirde şu oyunu bilgisayarlarımıza yeniden yükleyip eskisinden keyifli bir şekilde oynarız tek temennim bu :geek:
Resim
Kullanıcı avatarı
Whiteis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kaygısızlar

Mesaj gönderen Whiteis »

yeraltı tarafı unutuldu gibi bişey bence oraya yönelik yatırım çıkar benim görüşürüm budur
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Whiteis yazdı:yeraltı tarafı unutuldu gibi bişey bence oraya yönelik yatırım çıkar benim görüşürüm budur
Unutulan bölgeleri canlandırmak isteyen kim :D Maksat yeşiller canlansın yönetimin gönlü hoş olsun :)
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Bu oyuna 2007 yılının mayıs haziran aylarında başlamıştım son 1 yıla kadar her gün düzenli bir şekilde oynuyordum. 1 yıldır oyuna girmez oldum eğer 10.yılda da bir güncelleme gelmezse bütün varımı yoğumu silip bende tamamen bırakacağım yapılan ayıptır. Ayıptan kastımda aslında güncelleme olması değil bir ses çıkmaması gelmeyecekse de gelmeyecek denilmesi ucu açık bir şekilde cevaplar verilmesi hiç hoş birşey değil insan yerine koyup herkes soruyor durum nedir diye kesin bir cevap yok. yapılan muamele çok yanlış...
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

ReaLMADRID yazdı: Bu oyuna 2007 yılının mayıs haziran aylarında başlamıştım son 1 yıla kadar her gün düzenli bir şekilde oynuyordum. 1 yıldır oyuna girmez oldum eğer 10.yılda da bir güncelleme gelmezse bütün varımı yoğumu silip bende tamamen bırakacağım yapılan ayıptır. Ayıptan kastımda aslında güncelleme olması değil bir ses çıkmaması gelmeyecekse de gelmeyecek denilmesi ucu açık bir şekilde cevaplar verilmesi hiç hoş birşey değil insan yerine koyup herkes soruyor durum nedir diye kesin bir cevap yok. yapılan muamele çok yanlış...
Bizde 10.yılı bekliyoruz tedasshi reyizle degerlenecek buralar bakalım şaşırt bizi tt şaşırt bizi sobee şaşırt bizi kürşad şaşırt bizi nerull hadi şaşırtın bizi.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

YemeLik yazdı:5 AY 21 GÜN KALDI HADİ BAKALIM NEFERLER...
Kafamda deli sorular :ugeek:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Resim

ayrıntıya gel sobeeden sızıntılar oyunumuzun yeni logosu hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

IKV 10 YAŞINDA

Evet sevgili oyuncular 10 yildir somurdugumuz oyuncularimiza bir nebze somurmeden falan filan veriyoruz dukkandan alabilirsiniz.

Yuzde 60 siginak migrat
Yuzde 30 sarraf lokman maden arttirci
Yuzde 50 lp ve exp arttirici
X1.5 kp arttirici hediye
Bitmedi
Dhkkanda buyuk indirim
Yardimcilarda yuzde 20 indirim
Bitmedi cildirmis olmaliyiz
Cemberlitas kutu 1 hafta boyunda yuzde 50 indirimli

Böyle birşey olursa bence isid bile buna tepki gosterip sobeeyi patlatabilir...
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön