10.Yılda neler değişir?
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı

Re: 10.Yılda neler değişir?
Zannımca oyuna son bir güncelleme silsilesi gelir. O ara km ile kar olayına bakarlar. Bu mücadelenin sonunda kaybeden oyunun sunucu fişleri yavaştan çekilir. Eğer kaybeden ikv olursa gelen güncelleme ile bi 4-5 yıl daha idare edilir ve kapanır
kaybeden km olursa devleri kovarlar yaptığınız oyuna diyip
belki ikv nin önüne açılır TT ile bağlar falan kopar vs
:)
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Ya heyecanlaniyorum. 26 aralikta bir guncelleme gelirse yilbasi planlarini bir kenara atip evimde rahat masamda yaratik pesinde kosarim. Hayalimdeki yilbasi budur 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Arkadaş notunda çok önemli bir noktaya değinmişcrom yazdı:10. yıl dolayısıyla sağlam bir etkinlik bekliyorum. Güncellemeden yana pek umudum olmasa da insan onu da bekliyor işte.
Not: Lütfen konu tartışmaya dönmesin. Adamlar bu tarz konuları kilitlemeye bahane arıyorlar.
İnşallah köklü bir güncelleme gelirde şu oyunu bilgisayarlarımıza yeniden yükleyip eskisinden keyifli bir şekilde oynarız tek temennim bu :geek:

- Whiteis
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kaygısızlar
yeraltı tarafı unutuldu gibi bişey bence oraya yönelik yatırım çıkar benim görüşürüm budur
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası
Unutulan bölgeleri canlandırmak isteyen kimWhiteis yazdı:yeraltı tarafı unutuldu gibi bişey bence oraya yönelik yatırım çıkar benim görüşürüm budur
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Bu oyuna 2007 yılının mayıs haziran aylarında başlamıştım son 1 yıla kadar her gün düzenli bir şekilde oynuyordum. 1 yıldır oyuna girmez oldum eğer 10.yılda da bir güncelleme gelmezse bütün varımı yoğumu silip bende tamamen bırakacağım yapılan ayıptır. Ayıptan kastımda aslında güncelleme olması değil bir ses çıkmaması gelmeyecekse de gelmeyecek denilmesi ucu açık bir şekilde cevaplar verilmesi hiç hoş birşey değil insan yerine koyup herkes soruyor durum nedir diye kesin bir cevap yok. yapılan muamele çok yanlış...
Bizde 10.yılı bekliyoruz tedasshi reyizle degerlenecek buralar bakalım şaşırt bizi tt şaşırt bizi sobee şaşırt bizi kürşad şaşırt bizi nerull hadi şaşırtın bizi.ReaLMADRID yazdı: Bu oyuna 2007 yılının mayıs haziran aylarında başlamıştım son 1 yıla kadar her gün düzenli bir şekilde oynuyordum. 1 yıldır oyuna girmez oldum eğer 10.yılda da bir güncelleme gelmezse bütün varımı yoğumu silip bende tamamen bırakacağım yapılan ayıptır. Ayıptan kastımda aslında güncelleme olması değil bir ses çıkmaması gelmeyecekse de gelmeyecek denilmesi ucu açık bir şekilde cevaplar verilmesi hiç hoş birşey değil insan yerine koyup herkes soruyor durum nedir diye kesin bir cevap yok. yapılan muamele çok yanlış...
Kafamda deli sorular :ugeek:YemeLik yazdı:5 AY 21 GÜN KALDI HADİ BAKALIM NEFERLER...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
IKV 10 YAŞINDA
Evet sevgili oyuncular 10 yildir somurdugumuz oyuncularimiza bir nebze somurmeden falan filan veriyoruz dukkandan alabilirsiniz.
Yuzde 60 siginak migrat
Yuzde 30 sarraf lokman maden arttirci
Yuzde 50 lp ve exp arttirici
X1.5 kp arttirici hediye
Bitmedi
Dhkkanda buyuk indirim
Yardimcilarda yuzde 20 indirim
Bitmedi cildirmis olmaliyiz
Cemberlitas kutu 1 hafta boyunda yuzde 50 indirimli
Böyle birşey olursa bence isid bile buna tepki gosterip sobeeyi patlatabilir...
Evet sevgili oyuncular 10 yildir somurdugumuz oyuncularimiza bir nebze somurmeden falan filan veriyoruz dukkandan alabilirsiniz.
Yuzde 60 siginak migrat
Yuzde 30 sarraf lokman maden arttirci
Yuzde 50 lp ve exp arttirici
X1.5 kp arttirici hediye
Bitmedi
Dhkkanda buyuk indirim
Yardimcilarda yuzde 20 indirim
Bitmedi cildirmis olmaliyiz
Cemberlitas kutu 1 hafta boyunda yuzde 50 indirimli
Böyle birşey olursa bence isid bile buna tepki gosterip sobeeyi patlatabilir...