oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sil ve ders calis. Okula gitmiosan işe gir. İşteysen kitap oku. 13.Kabile -Arthur Kostler veya Turk kultur tarihi-ibrahim kafesoglu 'nu tavsiye edebilirim.
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen muhalif »

dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Bak tüm bunlar işaret sen geç olmadan vazgeç :(
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

muhalif yazdı:dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:
Oyun simgesine sağ tıkla, uyumluluk modunu "XP" veya daha üst sürümü seçerek uygula. Oyuna giriş yaptığında sorun devam ediyorsa, "Alt + Tab" tuşlarını kullanarak fareni kontrol et. Masaüstünde sorunsuz çalışıyorsa, oyun içerisindeyken farenin bilgisayar ile olan bağlantısını kes ve farklı bir girişe bağlamayı dene.. Sonucunu bildirirsen eğer son çare olarak fare ayarlarına gireceğiz =)
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Tertip yazdı:
muhalif yazdı:dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:
Oyun simgesine sağ tıkla, uyumluluk modunu "XP" veya daha üst sürümü seçerek uygula. Oyuna giriş yaptığında sorun devam ediyorsa, "Alt + Tab" tuşlarını kullanarak fareni kontrol et. Masaüstünde sorunsuz çalışıyorsa, oyun içerisindeyken farenin bilgisayar ile olan bağlantısını kes ve farklı bir girişe bağlamayı dene.. Sonucunu bildirirsen eğer son çare olarak fare ayarlarına gireceğiz =)
Aynen arkadaşın dediği gibi simge durumunda kalmasının kesin çözümü Uyumluluk ayarını değiştirmekti. Windows sürümüne göre ayarla tekrar dene :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

Tertip yazdı:

denedim aynı sorun devam ediyor. fare imleci yok. oyunu oynayamıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön