oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!
Sil ve ders calis. Okula gitmiosan işe gir. İşteysen kitap oku. 13.Kabile -Arthur Kostler veya Turk kultur tarihi-ibrahim kafesoglu 'nu tavsiye edebilirim.
dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Oyun simgesine sağ tıkla, uyumluluk modunu "XP" veya daha üst sürümü seçerek uygula. Oyuna giriş yaptığında sorun devam ediyorsa, "Alt + Tab" tuşlarını kullanarak fareni kontrol et. Masaüstünde sorunsuz çalışıyorsa, oyun içerisindeyken farenin bilgisayar ile olan bağlantısını kes ve farklı bir girişe bağlamayı dene.. Sonucunu bildirirsen eğer son çare olarak fare ayarlarına gireceğizmuhalif yazdı:dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Aynen arkadaşın dediği gibi simge durumunda kalmasının kesin çözümü Uyumluluk ayarını değiştirmekti. Windows sürümüne göre ayarla tekrar dene :idea:Tertip yazdı:Oyun simgesine sağ tıkla, uyumluluk modunu "XP" veya daha üst sürümü seçerek uygula. Oyuna giriş yaptığında sorun devam ediyorsa, "Alt + Tab" tuşlarını kullanarak fareni kontrol et. Masaüstünde sorunsuz çalışıyorsa, oyun içerisindeyken farenin bilgisayar ile olan bağlantısını kes ve farklı bir girişe bağlamayı dene.. Sonucunu bildirirsen eğer son çare olarak fare ayarlarına gireceğizmuhalif yazdı:dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:

Tertip yazdı:Oyun simgesine sağ tıkla, uyumluluk modunu "XP" veya daha üst sürümü seçerek uygula. Oyuna giriş yaptığında sorun devam ediyorsa, "Alt + Tab" tuşlarını kullanarak fareni kontrol et. Masaüstünde sorunsuz çalışıyorsa, oyun içerisindeyken farenin bilgisayar ile olan bağlantısını kes ve farklı bir girişe bağlamayı dene.. Sonucunu bildirirsen eğer son çare olarak fare ayarlarına gireceğizmuhalif yazdı:dediklerinizi yaptım, oyun açıldı ANCAK şimdi de mouse çalışmıyor, mouse imleci yok, görünmüyor. haliyle hiçbirşey yapamıyorum oynayamıyorum. vay arkadaş bu nedir?!! :evil:
denedim aynı sorun devam ediyor. fare imleci yok. oyunu oynayamıyorum.