3 kere oldu kuruyorum , server seçiyorum aşağıda görünüyor oyun açılmıyor. tüm klasörü silip yine yükledim yine aynı sorun. windows 10 kullanıyorum, pc çok iyi, çözünürlük sonda, eset antivirüs lisanslı kullanıyorum.
önerisi fikri olan var mı ?
oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!
Re: oyunu kurdum açılmıyor, Yardım!
gönderdiğiniz konuda belirtilenleri zaten yapmıştım, herhangi bir çözüm bulamadım.
silip tekrar indirip kurdum, directx son sürümü yüklü, jawa , explorer güncelledim. pc son teknoloji .. ne yapacağım??
silip tekrar indirip kurdum, directx son sürümü yüklü, jawa , explorer güncelledim. pc son teknoloji .. ne yapacağım??
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Bilgisayarına yeni kullanıcı ekleyip, yeniden başlat. Açtığın hesapla giriş yap. Muhtemelen kayıt defteri ile ilgili arızadan kaynaklıdır. Kayıt defteri düzenleyici programlarıda kullanmanı öneririm. Sorun devam ediyorsa haberim olsun farklı yöntemler deneyebiliriz.

-
GBdesign
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Yönetici olarak çalıştır.
Olmadıysa ekran kartı ile ilgili olabilir.Nvdia ayarlarına gel oradan ikv yi seç.İnteli baştan yükleyebilirsin.
Bunlarda olmazsa ikvyi bırakmış olursun.
HAYIRLI OLSUN
Olmadıysa ekran kartı ile ilgili olabilir.Nvdia ayarlarına gel oradan ikv yi seç.İnteli baştan yükleyebilirsin.
Bunlarda olmazsa ikvyi bırakmış olursun.
HAYIRLI OLSUN

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
İKV nin çalışması engelleyen anti virus programı olabilir çünkü devlet dairesindeki pclere yüklediğimde oyuna giriş yaparken alt çubukta ikv sembolü gözüküyor fakat girmiyordu aynı sebeb olabilir

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
İKV nin çalışması engelleyen anti virus programı olabilir çünkü devlet dairesindeki pclere yüklediğimde oyuna giriş yaparken alt çubukta ikv sembolü gözüküyor fakat girmiyordu aynı sebeb olabilir

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
1. Yöntem) Oyunu açarken ayarlar kısmındaki çözünürlüğe bak orda bir sorun varsa simge görünür fakat oyun hata verir.
2. Yöntem) Oyunun kurulu olduğu klasörde Base alt klasörü var . Orda pref.launch dosyasını not defteri ile aç çözünürlüğe bak. Pencere modunda oynamayı düşünürsen 1024x768 yap . Fakat dosya içerisinde değişiklik yapacaksan açmadan önce dosyayı saltokunurdan çıkart, düzenle ve kaydet . Sonrasında tekrardan Salt okunur yap oyunu açmayı dene.
3. Yöntem (Kesin Çözüm)) Sunucunu seç altta ikv simgesini gördüğünde ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini aç, istanbul kıyamet vaktine sağ klik ile tıkla ve "EKRANI KAPLA"seçeneğine tıkla , üyelik bilgilerini girip oyuna giriş yap.
Bu sorunun net bir çözümü vardı , bende ilk format attığında yaşıyordum böyle birşeyi fakat çözümünü bulduktan sonra düzeltip geçiyordum. Şuan unuttuğum için net birşey diyemiyorum ama araştırdıktan sonra geri dönüş yapacağım.
2. Yöntem) Oyunun kurulu olduğu klasörde Base alt klasörü var . Orda pref.launch dosyasını not defteri ile aç çözünürlüğe bak. Pencere modunda oynamayı düşünürsen 1024x768 yap . Fakat dosya içerisinde değişiklik yapacaksan açmadan önce dosyayı saltokunurdan çıkart, düzenle ve kaydet . Sonrasında tekrardan Salt okunur yap oyunu açmayı dene.
3. Yöntem (Kesin Çözüm)) Sunucunu seç altta ikv simgesini gördüğünde ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini aç, istanbul kıyamet vaktine sağ klik ile tıkla ve "EKRANI KAPLA"seçeneğine tıkla , üyelik bilgilerini girip oyuna giriş yap.
Bu sorunun net bir çözümü vardı , bende ilk format attığında yaşıyordum böyle birşeyi fakat çözümünü bulduktan sonra düzeltip geçiyordum. Şuan unuttuğum için net birşey diyemiyorum ama araştırdıktan sonra geri dönüş yapacağım.

Kasayı yan yatır açılır.