sunucu yoğunlugu hk .
sunucu yoğunlugu hk .
arkadaslar merhaba . Tılsım sunucusunda GB lerde veyahut kullanıcı katılımlarında gözle görünür bir seyreklik var gaffara adam çıkmaz duruma geliyo bazen . diğer sunucularda bu şekilde mi ? yoksa Tılsım' a ait bir durum mu söz konusu :?: :?: :?:
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: sunucu yoğunlugu hk .
Sunucudan sunucuya fark var kardeş eminönü her zaman kalabalık arada merana giriyorum tenha
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
şu çakma metin2 ler bile daha çok oyuncu alıyor :roll:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ben Eminönü sunucusunda Kenan atan çok az görüyorum artık.Oyun büyük güncelleme yapmalı ve Aşırı derecede reklam yapmalı.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
Oyun uygun adim yerinde saymaktadir. meranda istima alsan guncellemeden guncellemeye 100 kisi cikmaz kendi sunucumu ornek veriyorum artik ayni seyleri tekrarlamanin bi mantigi'da yok yani tum oyuncular sikildi bu mevzudan ondan birakanlarda var ara verende var.
Carpie Diem
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Bakıyorum ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış, heleki Eminönü Sunucusunda oynayanların yorumlar...
Eminönü Sunucusunda çoğu zaman (Hafta içi ve Hafta sonu) Sığınaklar ve Çemberlitaş Grup Bölgelerine girmek için birçok oyunu sıra bekliyor. Ekran görüntüsü olarak aldığım birçok fotoğrafıda mevcut.
Eminönü Sunucusunda çoğu zaman (Hafta içi ve Hafta sonu) Sığınaklar ve Çemberlitaş Grup Bölgelerine girmek için birçok oyunu sıra bekliyor. Ekran görüntüsü olarak aldığım birçok fotoğrafıda mevcut.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Hocam yanlış anlaşılmış olmalı.Bu sadece benim yorumum.Gerçi şu sıralar para kasmaktan klandaki grup arayışlarını gözümden kaçırmış olabilirim.Kusur eylediysek affola.BunudaBanlayin yazdı:Bakıyorum ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış, heleki Eminönü Sunucusunda oynayanların yorumlar...
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
İkv de göç var. Ya oyunu bırakıyorlar ya da kalabalık sunuculara göç ediyorlar. Bence en mantıklısı sunucuların kapatılması ve diğer sunuculardaki oyuncuların hesaplarının farklı sunuculara transfer olması. Oyunun şu halinde 3 sunucu yeterli olur. Hem sunucuların dolması gblerin kalabalıklaşması klan savaşlarının artması ticaretin gelişmesi için hem de oyun bırakanların sayısının azaltılması için.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Mantıklı bir öneri, değelendirilmesi gerek.firaridadas yazdı:İkv de göç var. Ya oyunu bırakıyorlar ya da kalabalık sunuculara göç ediyorlar. Bence en mantıklısı sunucuların kapatılması ve diğer sunuculardaki oyuncuların hesaplarının farklı sunuculara transfer olması. Oyunun şu halinde 3 sunucu yeterli olur. Hem sunucuların dolması gblerin kalabalıklaşması klan savaşlarının artması ticaretin gelişmesi için hem de oyun bırakanların sayısının azaltılması için.
Fakat, Sancak Tılsım ve Meran sunucularını sadece bunlardan bir tanesine toplamaları daha iyi olacağını düşünüyorum. Lakin diğer sunucular zaten kalabalık , 3 sunucuda oralara dağıtılırsa katlanılmaz bir yoğunluk olabilir.