sunucu yoğunlugu hk .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

sunucu yoğunlugu hk .

Mesaj gönderen LaZpApAz »

arkadaslar merhaba . Tılsım sunucusunda GB lerde veyahut kullanıcı katılımlarında gözle görünür bir seyreklik var gaffara adam çıkmaz duruma geliyo bazen . diğer sunucularda bu şekilde mi ? yoksa Tılsım' a ait bir durum mu söz konusu :?: :?: :?:
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: sunucu yoğunlugu hk .

Mesaj gönderen Kabile »

Sunucudan sunucuya fark var kardeş eminönü her zaman kalabalık arada merana giriyorum tenha
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

oyunun oyuncu sayısı çok azaldı genel olarak bir azalma var
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mstfmrt »

şu çakma metin2 ler bile daha çok oyuncu alıyor :roll:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Ben Eminönü sunucusunda Kenan atan çok az görüyorum artık.Oyun büyük güncelleme yapmalı ve Aşırı derecede reklam yapmalı.
Resim
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Oyun uygun adim yerinde saymaktadir. meranda istima alsan guncellemeden guncellemeye 100 kisi cikmaz kendi sunucumu ornek veriyorum artik ayni seyleri tekrarlamanin bi mantigi'da yok yani tum oyuncular sikildi bu mevzudan ondan birakanlarda var ara verende var.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Bakıyorum ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış, heleki Eminönü Sunucusunda oynayanların yorumlar...

Eminönü Sunucusunda çoğu zaman (Hafta içi ve Hafta sonu) Sığınaklar ve Çemberlitaş Grup Bölgelerine girmek için birçok oyunu sıra bekliyor. Ekran görüntüsü olarak aldığım birçok fotoğrafıda mevcut.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

BunudaBanlayin yazdı:Bakıyorum ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış, heleki Eminönü Sunucusunda oynayanların yorumlar...

Eminönü Sunucusunda çoğu zaman (Hafta içi ve Hafta sonu) Sığınaklar ve Çemberlitaş Grup Bölgelerine girmek için birçok oyunu sıra bekliyor. Ekran görüntüsü olarak aldığım birçok fotoğrafıda mevcut.
Hocam yanlış anlaşılmış olmalı.Bu sadece benim yorumum.Gerçi şu sıralar para kasmaktan klandaki grup arayışlarını gözümden kaçırmış olabilirim.Kusur eylediysek affola.
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

İkv de göç var. Ya oyunu bırakıyorlar ya da kalabalık sunuculara göç ediyorlar. Bence en mantıklısı sunucuların kapatılması ve diğer sunuculardaki oyuncuların hesaplarının farklı sunuculara transfer olması. Oyunun şu halinde 3 sunucu yeterli olur. Hem sunucuların dolması gblerin kalabalıklaşması klan savaşlarının artması ticaretin gelişmesi için hem de oyun bırakanların sayısının azaltılması için.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

firaridadas yazdı:İkv de göç var. Ya oyunu bırakıyorlar ya da kalabalık sunuculara göç ediyorlar. Bence en mantıklısı sunucuların kapatılması ve diğer sunuculardaki oyuncuların hesaplarının farklı sunuculara transfer olması. Oyunun şu halinde 3 sunucu yeterli olur. Hem sunucuların dolması gblerin kalabalıklaşması klan savaşlarının artması ticaretin gelişmesi için hem de oyun bırakanların sayısının azaltılması için.
Mantıklı bir öneri, değelendirilmesi gerek.

Fakat, Sancak Tılsım ve Meran sunucularını sadece bunlardan bir tanesine toplamaları daha iyi olacağını düşünüyorum. Lakin diğer sunucular zaten kalabalık , 3 sunucuda oralara dağıtılırsa katlanılmaz bir yoğunluk olabilir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön