Yeni bölge ve müzikler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Yeni bölge ve müzikler

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Birincisi bana ait bir müzik değil, ama müziği meran şehri müziği ile bağdaştırdığımı söylemeliyim.

Bu arada yorumun için teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

GWYNBLEIDD yazdı:Hiç şüphesiz; https://soundcloud.com/gwynbleidd32/ambiyans-otd-dng2. Bu müziği, İKV hikayesini özetleyen bir animasyon video tarzında bir çalışma hazırlarsam fon müziği olarak kullanmayı düşünmüştüm.

Onun dışında 2-2 buçuk yıl önce İKV için hazırladığım bir fon müziği vardı onu da buradan paylaşmak isterim. https://soundcloud.com/gwynbleidd32/deneme-1

Olası bir yeni bölgeye cuk diye oturacak tipten müzikler. Sonuna kadar dinlemenizi öneririm arkadaşlar :)
Müzikleri hangi program aracılığıyla yaptın? Ben indirmiştim rahat 10 15 uygulama da hep basit şeylerdi,bass'lı vuruşlar,bateri vuruşları ile ritim yakalamaya çalışıyordun.Ve sanal ders veriyor musun hiç ya da püf noktalar ne bileyim bu konularda yardımcı olacak videolar hazırlıyor musun?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

1. müzik bana ait değil ancak 2. müziği Magix studio programları ile yapmıştım. Bu konuda kendimi geliştirmedim, acemi düzeyinde kaldım. Ders vermiyorum.
Kullanıcı avatarı
iSTaNBuLSeFiRiII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen iSTaNBuLSeFiRiII »

valla ben bu yönetimden hiçbişey beklemiyorum açıkcası o yüzden hiç bişey paylaşmaya gerek yok :D
Resim

Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.

KıRıKFiNCaN
İstanbulsefiri
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

firaridadas yazdı:Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.
Ben bir konuda eline birşey geçti veya geçmedi yönünde degerlendiririm. Mesela Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafım yok. Çünkü paylaşınca eline birşey geçmeyecek öyle dusun :) Bunu yaptıktan sonra da elimize hiçbir şey geçmeyecek, bosuna beyin yormaya gerek yok, o yüzden trolllemeye devam :!:
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mstfmrt yazdı:
firaridadas yazdı:Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Ben bir konuda eline birşey geçti veya geçmedi yönünde degerlendiririm. Mesela Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafım yok. Çünkü paylaşınca eline birşey geçmeyecek öyle dusun :) Bunu yaptıktan sonra da elimize hiçbir şey geçmeyecek, bosuna beyin yormaya gerek yok, o yüzden trolllemeye devam :!:
Oyunu oynayınca eline ne geçiyor peki :D
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

firaridadas yazdı:
mstfmrt yazdı:
firaridadas yazdı:
Oyunda yaptığı en iyi şey SaNCaRıNZeHRi'nden 200m çalmak oldu..
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

firaridadas yazdı:
zevk.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mstfmrt yazdı:
firaridadas yazdı:
zevk.
İşte ben de bunu zevk için yapıyorum anladın mı 8-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön